Rozšírené hľadanie
Streda 1. Máj 2024 |
meniny má Sviatok práce
Informácia o pozitívnom teste na koronavírus speváka z Rammstein bola HOAX!

28.03.2020 08:33  Včera 28. marca 2020 sme Vás informovali o tom, že spevák nemeckej kapely Rammstein Till Lindemann má podľa informácií pozitívny test na koronavírus. Písali o tom všetky slovenské, české aj svetové média! Ukázalo sa však, že to nie je pravda. Kapela Rammstein to vyvrátila na svojom oficiálnom Facebooku. “Včera večer bol Till Lindermann na odporúčanie The post Informácia o pozitívnom teste na koronavírus speváka z Rammstein bola HOAX! appeared first on music ZONE.

Spevák kapely Rammstein sa nakazil koronavírusom, je vo vážnom stave na jednotke intenzívnej starost

27.03.2020 13:37  Spevák a Frontman nemeckej kapely Rammstein Till Lindemann leží vo vážnom stave na jednotke intenzívnej starostlivosti. Till sa nachádza v berlínskej nemocnici a podľa informácií nemeckého denníka Bild je jeho stav vážny. Spevák je dokonca napojený na pľúcnu ventiláciu! Koronavírusom sa vo svete nakazilo už viac ako 500 tisíc ľudí a vyše 24 tisíc ľudí The post Spevák kapely Rammstein sa nakazil koronavírusom, je vo vážnom stave na jednotke intenzívnej starostlivosti appeared first on music ZONE.

Líder kapely Tublatanka Martin Ďurinda radí, ako sa ochrániť pred koronavírusom

27.03.2020 09:41  Martin Ďurinda, líder skupiny Tublatanka, je vyštudovaný doktor farmácie. V týchto neľahkých časoch mu záleží na zdraví ľudí a preto vypracoval zásady používania rúšok. Ďurinda vraví: „chráňte sa rúškami a respirátormi, pri manipulácii s nimi však dajte pozor na chyby, ktoré vás môžu stáť aj život!“ Nosenie rúšok a respirátorov cez ústa a nos v období šírenia The post Líder kapely Tublatanka Martin Ďurinda radí, ako sa ochrániť pred koronavírusom appeared first on music ZONE.

Jana Kirschner a Vojtěch Dyk zverejnili spoločnú skladbu

26.03.2020 20:06  Jana Kirschner a Vojtěch Dyk vítajú jar videoklipom “ Na okamih”.  Dôležitým motívom videopríbehu  je rozkvitnutá a vädnúca kytica, ktorá metaforicky zobrazuje  vzťahy, boje  a zmierenia. Jana Kirschner a Vojtěch Dyk spojili svoje kreatívne sily a spoločne nahrali pieseň, ktorá v týchto dňoch pôsobí ako balzam na dušu. Novinka s názvom “ Na okamih” vychádza The post Jana Kirschner a Vojtěch Dyk zverejnili spoločnú skladbu appeared first on music ZONE.

Svetová show Queen Symphonic sa kvôli koronavírusu presúva na nový termín

26.03.2020 10:42  Queen Symphonic: A Rock Band Orchestra Experience je svetová show, ktorá pripomína tvorbu britskej skupiny Queen. Jedinečné spojenie symfonického orchestra a živej rockovej kapely zažijete v novom termíne 29. októbra 2020 v bratislavskej Incheba Expo Aréne. S ohľadom na vzniknutú situáciu sa The post Svetová show Queen Symphonic sa kvôli koronavírusu presúva na nový termín appeared first on music ZONE.

Peter Nagy zahrá fanúšikom online na facebooku!

24.03.2020 15:03  Peter Nagy sa v týchto neľahkých časoch rozhodol potešiť svojich fanúšikov. Keďže nemôžu prísť na koncert, prinesie svoje piesne priamo k nim do obývačiek. Na žiadosť priaznivcov na sociálnej sieti pripravil Peter Nagy online vystúpenie. Nalaďte si facebookovú stránku hudobnej legendy v stredu 25. marca o 21:00 hodine. Aj spevák, skladateľ, textár a producent Peter Nagy je doma. Jemu a The post Peter Nagy zahrá fanúšikom online na facebooku! appeared first on music ZONE.

Chester Bennington by mal dnes 44 rokov, pripomeňme si ho v týchto skladbách od kapely Linkin Park

20.03.2020 12:32  Spevák a frontman americkej kapely Linkin Park Chester Bennington by sa dnes 20. marca 2020 dožil svojich 44 rokov! Chester Bennington sa narodil 20. marca 1976, vo Phoenixe v Arizone a už v detstve mal záujem o hudbu. Skupiny ako Depeche Mode a Stone Temple Pilots považoval za svoje prvé inšpirácie. Chester sa rozhodol ukončiť The post Chester Bennington by mal dnes 44 rokov, pripomeňme si ho v týchto skladbách od kapely Linkin Park appeared first on music ZONE.

Marián Čekovský prichádza s lyrics videom ku skladbe Ave Maria

20.03.2020 12:32  Na konci minulého roka vydal Marián Čekovský svoj prvý, sólový album Best On. Album bohatý na hudobné žánre a spolupráce priniesol 14  nádherných skladieb, vrátane piesne „To si nedám len tak vziať“, ktorá sa stala titulnou skladbou seriálu Nový život. Tentokrát Marián Čekovský prichádza so skladbou Ave Maria. Tak ako všetky, aj túto považuje za svoju najobľúbenejšiu. The post Marián Čekovský prichádza s lyrics videom ku skladbe Ave Maria appeared first on music ZONE.

Kapela Visací zámek vydala nový štúdiový album

20.03.2020 12:32  Nový album je podľa slov samotných autorov „pekne ostrý“, ako to aj samotný názov označuje. Je ostrý nielen zvukovo, ale aj textovo. Pritom je ale v nahrávkach veľa srandy. Do skladania sa zapojili všetci Visáči, takže album je veľmi pestrý. Skupinové poňatie punku bolo vždy dosť široké, ale žiadny pop alebo elektroniku posluchač počuť nebude. Iba The post Kapela Visací zámek vydala nový štúdiový album appeared first on music ZONE.

Adam Mišík v novom videoklipe spomína na svoje večierkové obdobie

20.03.2020 12:32  „Sníh“ je ďalším singlom z albumu 2.0 Adama Mišíka, ktorý práve dostal vizuálnu podobu. Videoklip zachytáva Adamovo najšialenejšie obdobie bujarých večierkov a berie divákov na netradičné miesto za atmosférou, ďaleko do hôr. Adam Mišík aj naďalej potvrdzuje svoj hudobný aj textový posun. Za produkciou a hudbou stojí producent Enthic – Josef Bieniek. Text napísal sám Adam The post Adam Mišík v novom videoklipe spomína na svoje večierkové obdobie appeared first on music ZONE.

Slovenská Pošta kvôli koronavírusu zaviedla prísne opatrenia, pre internetové obchody je to výhoda

19.03.2020 14:03  S cieľom ochrániť zdravie zamestnancov v prevádzkach ako aj obyvateľov miest a obcí, Slovenská pošta pristupuje k pozastaveniu komerčných služieb, ktoré sprostredkováva na svojich pobočkách. Od stredy 18. marca 2020 až do odvolania bude zastavený predaj produktov a poskytovanie vybraných služieb Poštovej banky, Poštovej poisťovne, Tiposu, telekomunikačného operátora 4ka, spoločnosti Ticketportal, pozastaví sa aj predaj produktov ponúkaných v PostShopoch. Odberná lehota The post Slovenská Pošta kvôli koronavírusu zaviedla prísne opatrenia, pre internetové obchody je to výhoda appeared first on music ZONE.

Mireille Mathieu zrušila koncert kvôli koronavírusu, na Slovensko sa vráti pred Vianocami!

19.03.2020 11:00  Francúzska šansoniérka Mireille Mathieu, ktorá patrí medzi obľúbené spevácke hviezdy aj v našich končinách, sa na Slovensko vráti. V bratislavskej AXA aréne NTC vystúpi 2. decembra 2020 so svojím vianočným programom a to spoločne s veľkým orchestrom.   S veľkou radosťou oznamujeme, že Mireille Mathieu sa na Slovensko vráti v predvianočnom čase a to dňa 2. decembra 2020, kedy The post Mireille Mathieu zrušila koncert kvôli koronavírusu, na Slovensko sa vráti pred Vianocami! appeared first on music ZONE.

Smola a hrušky v novej skladbe reflektujú aktuálnu celosvetovú krízovú situáciu

18.03.2020 15:02  Slovenská kapela Smola a Hrušky nahrala skladbu Nasaďme si hrušky, ktorá vznikla spontánne ako reakcia na aktuálnu situáciu vo svete kvôli koronavírusu! Skladbu napísal a nahral na chalupe v karanténe spevák a frontman kapely Jozef Spoko Kramár. Ďalší členovia kapely poslali svoje zábery cez internet a vznikol aj jednoduchý videoklip, ktorý vytvoril Pavol Varga. “Ešte The post Smola a hrušky v novej skladbe reflektujú aktuálnu celosvetovú krízovú situáciu appeared first on music ZONE.

Ďalšia rana pre hudobnú scénu, Amazon prestane z dôvodu koronavírusu skladovať LP platne a CD

18.03.2020 15:02  Pandémia koronavírusu má obrovský dopad na celý svet. V priebehu minulého týždňa zrušilo svoje nadchádzajúce koncerty a turné tisíce umelcov a hudobníkov po celom svete. Zatvorili sa tiež cestovné kancelárie, obchody a dokonca veľké fabriky, ktoré prestali s výrobou! Všetci počítajú obrovské straty a Amazon – najväčší americký predajca vinylových platní oznámil, že nebude naskladňovať The post Ďalšia rana pre hudobnú scénu, Amazon prestane z dôvodu koronavírusu skladovať LP platne a CD appeared first on music ZONE.

Nosme všetci rúško!

18.03.2020 00:30  Nosením rúška chránime nielen seba, ale najmä ostatných. Prenášačmi nákazy sú totiž aj ľudia, ktorí nevykazujú žiadne príznaky ochorenia. Rúška by mali preto preventívne nosiť všetci obyvatelia, nielen chorí. Správne nasadené rúško cez nos a ústa pomáha a významne zabraňuje rozširovaniu nákazy. Ak nie sú dostupné originálne rúška, účinné sú aj doma vyrobené z látky The post Nosme všetci rúško! appeared first on music ZONE.