Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana
Chytľavý basový riff a originálna slovenčina, vypočujte si nový singel Agi Hlavenkovej

26.01.2021 09:05 Agi Hlavenkovú môžete poznať zo súťaže Česko Slovensko má Talent alebo z predcovidových koncertov. Svoju vlastnú tvorbu prvýkrát oficiálne uviedla singlom Vesmír v roku 2019. Odvtedy ubehol viac ako rok, počas ktorého speváčka pripravovala nové skladby a uvažovala o svojom ďalšom hudobnom smerovaní. Nový rok začína vydaním singlu V údolí vrán, pre ktorý vybrala špeciálny dátum: 21.01.2021. „Ubehol takmer rok Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Trio Small Town Life vydáva svoj dlho pripravovaný debutový album

26.01.2021 09:05 Garage-rocková kapela Small Town Life vydáva debutový album s názvom Common Grey, na ktorom pracovala skoro dva roky. Vzhľadom na situáciu bez koncertov sa rozhodli album vydať zatiaľ iba digitálne: dostupný bude od 21. 1. 2021 na všetkých streamingových platformách, youtube a bandcampe. Súčasťou kapely sú spevák a gitarista Jakub Spiszak , Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Rádio_FM spustilo hlasovanie v 13. ročníku hudobných cien Radio_Head Awards

26.01.2021 09:05 Aj napriek tomu, že slovenská hudobná scéna prežila ťažký rok, vzniklo množstvo nahrávok, ktoré stoja za pozornosť poslucháčov. Tie najlepšie už tradične ocenia poslucháči Rádia_FM v 13. ročníku Radio_Head Awards.  “Nikdy nebolo dôležitejšie podporiť slovenskú hudobnú scénu ako v tomto náročnom období. Vďaka Rádiu_FM mohli poslucháči opäť spoznať veľa novej hudby a bude zaujímavé sledovať, Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Jana Kirschner verí, že Láska neumiera, vypočujte si titulnú skladbu k seriálu Slovania

26.01.2021 09:05 Kam letí vietor, čo dvíha prach a čo skrýva rieka v belasých hmlách? To sú otázky, ktoré vyslovuje Jana Kirschner v úvode svojej novej piesne Láska neumiera. Titulnú skladbu k očakávanému seriálu Slovania zložila Jana spoločne so svojim partnerom a producentom Eddiem Stevensom a okrem nej v piesni spieva aj Štefan Štec. Príbeh titulnej piesne k historickému seriálu Slovania sa začal písať Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Xindl X predstavuje skladbu SebeLovesong, ktorá je predzvesťou nového albumu

26.01.2021 09:05 Spevák a skladateľ Xindl X púšťa do sveta nový videoklip ku skladbe SebeLovesong, ktorý je predzvesťou pripravovaného albumu Terapie. SebeLovesong opäť vsádza na typický textársky rukopis Xindla X, plný slovných hračiek. Ako to už aj napovedá názov, song je milostným vyznaním, ale teraz však, k sebe samému. „Asi většina písní, co kdy vznikly, jsou o lásce k Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela Random Choices prichádza s vyznaním lásky v podobe skladby Romanca

26.01.2021 09:05 Random Choices je predovšetkým rockovou kapelou, miestami prejdú k funku či popu, ale celkovo radi kombinujú žánre. Po EP Medzi nebom, peklom a vedomím a albume Zrkadlová zem si chalani prešli množstvo klubov, festivalov na Slovensku, navštívili aj Česko a Rakúsko. V začínajúcom roku 2021 potešia fanúšikov nežnou baladou v podobe samostatného singla s videoklipom nesúci názov Romanca. Skladba je Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Bystrík predstavuje novinku, vo videoklipe si zahrala aj jeho manželka

25.01.2021 13:00 „Hej, dievča“, spieva v novej skladbe spevák a skladateľ Bystrík. V čiernobielom klipe k novinke sa Bystrík po prvýkrát predstavil v úlohe tanečníka. Choreografiu nacvičoval spolu s Adrianou Liptákovou, Romanom Majerom a Simonou Ivanovičovou celý mesiac. Vypočujte si romantickú pieseň a pozrite klip, do ktorého si Bystrík dokonca pozval svoju manželku Mišku! Bystrík dozrel. Dokazuje to v novej skladbe „Hej dievča“, ku ktorej napísal Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Slávny fotograf Rankin a speváčka Stefflon Don vytvorili špeciálnu sériu fotografií so smartfónom Sa

16.01.2021 12:03 Spoločnosť Samsung Electronics predstavila novú sériu fotografií urobených novým smartfónom Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, ktorých autorom je svetovo preslávený fotograf Rankin. Spolupracoval na nich s britskou rapperkou, speváčkou a pesničkárkou Stefflon Don. Celá séria vzdáva poctu ikonickým popkultúrnym hrdinkám 80. rokov. Tie boli pre súčasné hviezdy typu Stefflon Don veľkou inšpiráciou, priniesli do kultúry Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Z kapely Nightwish odchádza dôležitý člen

12.01.2021 15:03 Kapela Nightwish bola založená v roku 1996 skladateľom a klaviristom Tuomasom Holopainenom, gitaristom Emppu Vuorinenom a speváčkou Tarjou Turunen. Neskôr do kapely prišiel bubeník Jukka Nevalainen a basgitarista Sami Vänskä. Po čase sa na poste basgitaristu objavil Marco Hietala, ktorý sa po 20 rokoch rozhodol kapelu opustiť. Túto skutočnosť známi basgitarista oznámil v príspevku na sociálnych sieťach. “Drahí ľudia, Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Smola a Hrušky sa vyzliekli s Nasratou Ženou v novej skladbe Otužujem

08.01.2021 09:31 Kapela Smola a Hrušky začína nový rok 2021, tak ako ho skončila. Pozitívne s recesiou a pesničkový korona-špeciál sa rozrastá. Novinka Otužujem sa tentokrát venuje aktuálnemu fenoménu, s ktorým síce koketujú aj niektorí členovia kapely, avšak ako je už zvyklosťou, dávajú do toho svoju štipku irónie a úsmevného pohľadu na toto ľadové čudáctvo. Otužovanie nie je žiadna mágia a každý má Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela No Control odhalila svoj Tajný príbeh

06.01.2021 22:35 Skupina No Control je už neprehliadnuteľným zjavom na domácej rock-metalovej scéne. Svojich fanúšikov neúnavne zásobujú kvalitnou gitarovou hudbou, a to aj v čase všeobecných obmedzení. Vo svojom novom videoklipe k piesni s názvom Tajný príbeh prinášajú to, čo fanúšikom tvrdej gitarovej muziky chýbalo v uplynulom roku zo všetkého najviac: pravú koncertnú atmosféru. Táto energická skladba sa nachádza Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Spevák Andrej Mutňanský zverejnil svoje nové EP s názvom A Q U A

03.01.2021 17:14 Melancholická nálada, sláčikové nástroje a nekomplikované prvky elektroniky vystihujú nové EP od Andreja Mutňanského, ktoré dostalo názov A Q U A. Slovenský spevák a skladateľ sa skoro po 10-tich rokoch opäť vracia k slovenčine. Práve spojenie príjemnej melodickosti s prvkami popu a naturálnosti po textovej stránke, poslucháča postupne vnára do vôd nového EP, ktoré balansuje na pomyselnej hranici rádiového éteru. Angličtinu vystriedala Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.