Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Na internete zverejnili nahé fotografie dievčat z Facebooku

30.05.2019 19:35 Vážne upozornenie pred stránkami fotocky.com, ktorých doména znie zvláštne. Pri jej registrácií tak len autor nápadu využil netradičný tvar. sutazi.eu The post Na internete zverejnili nahé fotografie dievčat z Facebooku appeared first on HOAX.

Nutresin – Herbapure Ear, ďalší podvodný prípravok na zlepšenie sluchu

28.05.2019 23:36 Upozorňujeme, že všetko, čo sa týka látky Nutresin – Herbapure Ear a v spojení so stránkami v slovenčine, ktoré sa hrajú na lekárske portály a magazíny písané odborníkmi, je podvodné klamstvo The post Nutresin – Herbapure Ear, ďalší podvodný prípravok na zlepšenie sluchu appeared first on HOAX.

Úrad verejného zdravotníctva si všimol kozmetiku Perle Bleue

28.05.2019 00:08 Za prelomové zistenie považujeme aktuálnu novinku, ktorú vydal slovenský Úrad verejného zdravotníctva. Hlavný hygienik Slovenskej republiky v jednej zo správ z dneška upozorňuje... The post Úrad verejného zdravotníctva si všimol kozmetiku Perle Bleue appeared first on HOAX.

Podvodné kurzy Ling Fluent sľubujú znalosť plynulej reči za 2 dni

28.05.2019 00:08 Podvodné jazykové kurzy Ling Fluent v minulosti hlásili, že už za dva týždne viete plynule po anglicky. Vôbec nie lacný šmejd, ktorý sľuboval zázraky využíval falošných odborníkov, polyglotov, vymyslené osobnosti, neexistujúcich zákazníkov, falošné komentáre, zavádzanie a drzosti brutálneho rangu. Celkom beztrestne takto fungovali celé roky aj pod obmenou názvu známou ako Ling Intelligence. Reklamy hlásali, že už za dva týždne niekto vedel fínsky, alebo anglicky. Výnimočne skúsili nezmyselné dva dni, no aj to len občas. Najčastejšie to boli bannery ľudí s Google Glass okuliarmi na očiach, alebo ľudí z rôznych testovacích zariadení, ktorí mali rôzne snímače na hlave z dôvodu The post Podvodné kurzy Ling Fluent sľubujú znalosť plynulej reči za 2 dni appeared first on HOAX.

OneTwoSlim – ďalší podvod na chudnutie a falošný lekár Wohanka

22.05.2019 02:10 OneTwoSlim, alebo One Two Slim, sú zázračné kvapky na chudnutie. V skutočnosti je to len ďalší podvodný šmejd, ktorý má absolútne identické vlastnosti The post OneTwoSlim – ďalší podvod na chudnutie a falošný lekár Wohanka appeared first on HOAX.

Pozor na RhinoCorrect, akýsi zázrak na úpravu nosa bez zákroku

22.05.2019 02:10 Chcete mať krásny nos bez plastickej operácie? Vraj sa to dá pomocou malej násadky na nos, ktorá ho postupne vytvaruje. Volá sa Rhino Correct The post Pozor na RhinoCorrect, akýsi zázrak na úpravu nosa bez zákroku appeared first on HOAX.

Podvodníci babráci, falošný web na vybočený palec je “recyklovaný”

22.05.2019 00:39 Amaterizmus a babráctvo. Podvodníci, ktorí vytvárajú podvodné stránky okrádajúce ľudí o peniaze predajom šmejdov, si nemusia dávať veľký pozor. The post Podvodníci babráci, falošný web na vybočený palec je “recyklovaný” appeared first on HOAX.

Liek na kŕčové žily Varikosette a šialená nálož podvodných lží

22.05.2019 00:39 Máloktoré podvodné prípravky obsahujú na svojich stránkach toľko podvodných lží, ako tie na liečivo proti kŕčovým žilám. Kŕčové žily odstráni Varikosette The post Liek na kŕčové žily Varikosette a šialená nálož podvodných lží appeared first on HOAX.

Pozor na falošný obsah na stránke mojpreskumanie.com

22.05.2019 00:39 Upozorňujeme na stránky na adrese mojpreskumanie.com. Na prvý pohľad vyzerajú sľubne. Máte z nich pocit, že si dal niekto námahu a reálne testuje rôzne výrobky na internete The post Pozor na falošný obsah na stránke mojpreskumanie.com appeared first on HOAX.

Česká FB stránka Rady našich babiček a súťaž Škoda Superb RS

22.05.2019 00:39 Vždy, keď sa na Facebook stránkach koná nejaká súťaž o mimoriadnu cenu, zbystríme pozornosť. Občas ste prví vy. Nález na stránke s milým názvom "Rady našich babiček" The post Česká FB stránka Rady našich babiček a súťaž Škoda Superb RS appeared first on HOAX.

Ďalší podvod, falošný lekár pro. Michal Marek a liek TANERAL PRO

21.05.2019 23:13 Portál SME.sk vo svojej reklame prekvapil. Dnes večer nám zobrazil reklamu na zázračný liek na liečenie chorej chrbtice. Po kliknutí na reklamu sa dostávame na stránky The post Ďalší podvod, falošný lekár pro. Michal Marek a liek TANERAL PRO appeared first on HOAX.