Rozšírené hľadanie
Sobota 1. Jún 2024 |
meniny má Žaneta
Varovanie pred liekom proti infarku myokardu s názvom Remi Bloston

30.01.2020 11:03 Podvodný zázrak a údajný liek na srdce Remi Bloston má byť dielom slovenského lekára prof. Žigmunda Jána Slávika. Remi Bloston je však neznámy šmejd. The post Varovanie pred liekom proti infarku myokardu s názvom Remi Bloston appeared first on HOAX.

Podvodná Facebook súťaž Fronto nábytok má len pár dní a tisíc “obetí”

30.01.2020 09:00 Nič iné, len ďalšia podvodná Facebook súťaž, ktorej sľubom a výmyslom doteraz uverilo viac ako 1000 ľudí. Stránka s názvom Fronto nábytok The post Podvodná Facebook súťaž Fronto nábytok má len pár dní a tisíc “obetí” appeared first on HOAX.

Falošné faktúry sa ľudí snažia infikovať trójskym koňom. DOC bezhlavo neotvárajte

29.01.2020 02:07 V súčasnosti sa opäť výrazne rozmohli falošné žiadosti o zaslanie nedoplatkov. Do slovenských aj českých firiem, do schránok umelcov, dodávateľov, reálnych firiem, aj tých zaniknutých The post Falošné faktúry sa ľudí snažia infikovať trójskym koňom. DOC bezhlavo neotvárajte appeared first on HOAX.

Podvodná stránka na Facebooku Vyhrajem to, stále žije, aj so súťažami

28.01.2020 01:30 Facebook stránka VYHRAJEM TO nevie po slovensky , organizuje podvodné Facebook súťaže a ešte k tomu má na sebe toľko The post Podvodná stránka na Facebooku Vyhrajem to, stále žije, aj so súťažami appeared first on HOAX.

“Váš účet bol napadnutý” – podvodné emaily vydierajúce s BitCoinom narástli

20.01.2020 10:01 Páchateľ, respektíve autor tohto textu tvrdí, že zverejní všetko, čo o tebe získal, aj chúlostivé informácie a zábery, ak nezaplatíš. Úhradu pritom chce vo virtuálnej mene BitCoin, The post “Váš účet bol napadnutý” – podvodné emaily vydierajúce s BitCoinom narástli appeared first on HOAX.

Vyhraj Darcek – facebook stránka s podvodnou súťažou o spotrebiče

18.01.2020 01:00 Každý mesiac nám hlásite nové a nové podvodné stránky a Facebook súťaže. Páchateľ trestnej činnosti – vytvárania falošných súťaží a pomocou finty s vyžrebovaním a oslovovaním naraz viacerých obetí o výhre, sa v poslednom čase nečinil. Objavuje sa až teraz s veľkou vianočnou súťažou, ako to nazýva na svojej hlavnej grafike. Stránka je klasickým príkladom podvodnej súťaže, vytvorenej doma na kolene, bez toho, aby reálne mala zázemie, sponzoring, nejakú cenu. Na čo pozor? Facebook stránka Vyhraj Darcek je len jedna z viacerých navlas podobných. Majú za úlohu nalákať čo najviac ľudí, vyvolať miernu masovú hystériu v rámci úžasných cien za The post Vyhraj Darcek – facebook stránka s podvodnou súťažou o spotrebiče appeared first on HOAX.

obchodnaspolupraca.* a zaujimaveinformacie.* nenesú zaujímavé informácie, ale spam

13.01.2020 01:50 Preposielate nám mnohí spam z domény info@zaujimaveinformacie.* alebo obchodnaspolupraca.*, no my sami sme výrazne obeťou spamu z tejto adresy. To prvé je krásna doména. Podľa toho, čo tvrdí, by mala prinášať zaujímavé informácie. V skutočnosti však prináša spam na staré známe študentské činnosti v lesoch z Oravy, ešte v lete spamovali s čučoriedkami a tentoraz spamujú cez druhú doménu obchodnaspolupraca.* a propagujú sušené hríby. Dokonca to nazývajú ako obchodná spolupráca, no uniká nám ako. Po novom chodí z prvej menovanej adresy už aj spam „CNC frézovanie“. Vlastne pozor, akákoľvek doména, ktorú budete chcieť spustiť, dokonca aj tá z letných čučoriedok lesne-plody.*, The post obchodnaspolupraca.* a zaujimaveinformacie.* nenesú zaujímavé informácie, ale spam appeared first on HOAX.

Spamy a podvodný zázrak Motion Free na vyliečenie kĺbov a chrbta

05.01.2020 22:30 Podvodný otravný spam zaspamoval slovenské firmy podvodným drístom o účinnosti nového zázraku na boľavé kĺby a chrbticu. Liek s názvom MOTION FREE ... The post Spamy a podvodný zázrak Motion Free na vyliečenie kĺbov a chrbta appeared first on HOAX.

Podvodný zázrak menom Artrovex spamuje, aj klame na weboch

01.01.2020 00:02 Do emailových schránok stoviek slovenských firiem a obcí prichádza mimoriadne drzý podvodný spam na pofidérny zázrak s názvom Artrovex. The post Podvodný zázrak menom Artrovex spamuje, aj klame na weboch appeared first on HOAX.