Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola
SMS vyzývajúce na evakuáciu pred koronavírusom sú podvrh

29.02.2020 09:30 Upozornili ste nás na originálny HOAX, ktorý zneužíva začínajúcu paniku týkajúcu sa koronavírusu. V online priestore sa objavili informácie o rozposlaní falošných SMS... The post SMS vyzývajúce na evakuáciu pred koronavírusom sú podvrh appeared first on HOAX.

Snímka myšacej rodiny v balení cestovín je opakujúci sa hoax

29.02.2020 01:34 Vraj myšia rodinka vyrástla v balení cestovín obchodného domu LIDL. Tak v Čechách, alebo na Slovensku? Ani v jednom! Snímka je staršia a koluje po juhu EÚ The post Snímka myšacej rodiny v balení cestovín je opakujúci sa hoax appeared first on HOAX.

Pozor na podozrivé nátlakové akcie a šunt Mozzy Stop proti komárom

25.02.2020 09:34 Rôzne magazíny a portály, ktoré si nainštalovali pochybné reklamné siete a prezentujú ľuďom zámerne výhradne podvodné prípravky na chudnutie, prípravky proti kŕčovým žilám a rôzne vychytávky... The post Pozor na podozrivé nátlakové akcie a šunt Mozzy Stop proti komárom appeared first on HOAX.

Pozor na podozrivý obchod drmartensbratislava.sk, nejde o oficiálny shop

24.02.2020 18:31 Už sme v minulosti upozornili na jeden falošný obchod so značkou Dr. Martens a dnes nás upozorňuje pozorný čitateľ na novú doménu s totožným obsahom ako v prvom prípade. The post Pozor na podozrivý obchod drmartensbratislava.sk, nejde o oficiálny shop appeared first on HOAX.

HOAX.SK pripravuje zásadnú novinku. Veríme, že nás úspešne nahradí

24.02.2020 18:31 Ako sme už avizovali v minulosti niekoľko krát, a aj v tomto článku na to narážame opäť, miera toho, čo sa na slovenskom internete deje bez akejkoľvek kontroly a riešenia, poznačuje aj nás The post HOAX.SK pripravuje zásadnú novinku. Veríme, že nás úspešne nahradí appeared first on HOAX.

HOAX.SK odhaľuje skryté problémy v skrytej časti BEZPEČNOSŤ

24.02.2020 18:31 Priatelia, počas posledných rokov sme sa mohli venovať rôznym témam. Vďaka riešeniu podvodníkov a falošných stránok sme však prilákali množstvo obetí aj ďalších trestných činov, vydierania a zneužitia. Za niekoľko rokov nás tak výrazne poznačili príbehy ľudí a miera hrozieb, ktoré neustále pôsobia a ničia životy už malých detí zatlačených do kúta. Aj preto postupne The post HOAX.SK odhaľuje skryté problémy v skrytej časti BEZPEČNOSŤ appeared first on HOAX.

Pozor na emaily o výhre peňazí z Facebooku od Marca Zuckenberga

24.02.2020 18:31 Emaily o tom, že ste vyhrali v nejakej neznámej lotérii milióny z Facebooku priamo od Marka Zuckenberga, chodia Slovákom už niekoľko rokov. Mnohí si už zvykli, že v Google alebo Facebook lotérií vyhrali už toľko miliónov, že môžu peniazmi kúriť. Lenže v posledné dni sa takéto emaily dostávajú novému spektru používateľov, ba dokonca nie je The post Pozor na emaily o výhre peňazí z Facebooku od Marca Zuckenberga appeared first on HOAX.

Sekcia bezpečnosť je zverejnená a preriedená, aj pre iný projekt

24.02.2020 18:31 Vážení priatelia. Na stránkach HOAX.SK bola niekoľko rokov k dispozícii skrytá sekcia venovaná internetovej bezpečnosti, pedofilom, obetiam pedofílie, spôsobom riešenia, jednotlivým prípadom a postupom. Túto sekciu sme sprístupnili vždy konkrétnym obetiam, alebo rodičom. Mala navigovať, upozorniť, pomôcť, no najmä usmerniť. My nie sme výkonná úradná moc, ani polícia. Nikdy sme nemohli prevziať komunikáciu, vylákať útočníka The post Sekcia bezpečnosť je zverejnená a preriedená, aj pre iný projekt appeared first on HOAX.

Podvodník na FB sa vydáva za UniCredit Bank a rozdáva kupóny 500 EUR

19.02.2020 02:32 Ak sme si ešte nedávno mysleli, že podvodné súťaže a rôzne podvodné Facebook stránky nedospejú k tomu, aby zneužili renomé slovenských bánk a veľkých hráčov na finančnom trhu... The post Podvodník na FB sa vydáva za UniCredit Bank a rozdáva kupóny 500 EUR appeared first on HOAX.

Jaroslav Haščák z Penty zneužitý v internetovom podvode Bitcoin Pro

18.02.2020 00:03 Upozornenie pred vážnym internetovým podvodom propagujúcim aplikáciu Bitcoin Pro, ktorú vydávajú ako dielo buď Petra Kellnera pre ČR,  alebo dielo Jaroslava Haščáka... The post Jaroslav Haščák z Penty zneužitý v internetovom podvode Bitcoin Pro appeared first on HOAX.

Podvodná českú súťaž o dovolenku na Bora Bora naberá na sile

14.02.2020 04:31 Neznáme stránky, ktoré sú plné podivného a zdieľaného obsahu, prišli s nápadom usporiadať súťaž o dovolenku za 320 000 CZK na ostrovy Bora Bora. The post Podvodná českú súťaž o dovolenku na Bora Bora naberá na sile appeared first on HOAX.

Pozor na stránky clicksoffers.com a zázrak na kĺby Move & Flex

13.02.2020 12:09 Nepochopiteľným spôsobom uvádzajú zázračný liek na kĺby Move & Flex. Stránky informujú, že slovenský študent Cyril Šťastný získal najvyššie ocenenie... The post Pozor na stránky clicksoffers.com a zázrak na kĺby Move & Flex appeared first on HOAX.