Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana
Igor Matovič zneužitý do podvodu s BitCoin appkou + falošný CAS.SK

31.03.2020 01:36 Úradujúci premiér Igor Matovič je už niekoľko dní zneužívaný v podvodných reklamách na Facebooku ako propagátor podozrivej aplikácie a zarábaniu cez internet. The post Igor Matovič zneužitý do podvodu s BitCoin appkou + falošný CAS.SK appeared first on HOAX.

Overenie online predajcu stromov Ovocnystrom.cz a mojovocnystrom.sk ?

30.03.2020 15:33 Píšete nám s otázkami o pravosti a férovosti obchodu: mojovocnystrom.sk. Nie sme jeho zákazníkmi, stromy sme si neobjednali a tak neuvádzame... The post Overenie online predajcu stromov Ovocnystrom.cz a mojovocnystrom.sk ? appeared first on HOAX.

Slovenská sporiteľňa neposiela žiadne naliehavé správy pre prevod

27.03.2020 10:36 Emailami sa šíri miliarda spamov v priebehu jediného dňa. Bežne si ich radšej nevšímame. Aktuálne však dopravcovia žiadajú eshopy, aby upozornili zákazníkov... The post Slovenská sporiteľňa neposiela žiadne naliehavé správy pre prevod appeared first on HOAX.

Internetový komerčný troll na Slovensku, verzia 2.0 fingovaná +dvoj-troj-štvorrola

26.03.2020 11:39 Pred nejakým časom sme si predstavili prácu falošných komentujúcich, ktorí propagujú výrobky cez nenápadné spamujúce príspevky... The post Internetový komerčný troll na Slovensku, verzia 2.0 fingovaná +dvoj-troj-štvorrola appeared first on HOAX.

Pozor na šmejdy aj zo Zozu.sk

24.03.2020 12:00 Zaráža nás fungovanie obchodu ZOZU.sk, ktorý vlastne nie je obchod. Je len akousi nákupnou galériou, ako sa sami nazývajú, presne ako HUGLO.SK. Nemáme však jasnú definíciu pojmu... The post Pozor na šmejdy aj zo Zozu.sk appeared first on HOAX.

FB Zdravotníctvo a súťaž o rúška. Zneužitie koronavírusu podvodom

21.03.2020 16:31  Na Facebooku sa dnes popolnoci objavila nová stránka na Facebooku. V totožnom štýle ako množstvo iných podvodných súaží. Názov ZDRAVOTNICTVO a súťaž o rúška The post FB Zdravotníctvo a súťaž o rúška. Zneužitie koronavírusu podvodom appeared first on HOAX.

Pozor: podozrivé internetové predaje rúšok a antiseptických gélov

19.03.2020 16:00 Antiseptické gély – antibakteriálne vody a rôzne ochranné pomôcky na dezinfekciu rúk sú nedostatkovým tovarom v lekárňach podobne, ako rúška na tvár. Presne to je príležitosť The post Pozor: podozrivé internetové predaje rúšok a antiseptických gélov appeared first on HOAX.

Podvodná FB stránky BILLA supermarket: nebezpečná súťaž vyžaduje občiansky preukaz

17.03.2020 13:08 Upozornenie pred falošnými stránkami BILLA supermarket. Vyhlasujú podvodnú súťaž o poukážky a vyžadujú naskenované doklady pre ďalšie zneužívanie na internete. The post Podvodná FB stránky BILLA supermarket: nebezpečná súťaž vyžaduje občiansky preukaz appeared first on HOAX.

Podvodné facebook súťaže Zahranicny nabytok a zneužitie karty

10.03.2020 12:37 Stránka so skráteným názvom @zahradnynabytok2020 a pritom viditeľným názvom Zahranicny nabytok ani sama nevie, ako sa má volať. Podvodné je na nej absolútne všetko. The post Podvodné facebook súťaže Zahranicny nabytok a zneužitie karty appeared first on HOAX.

Pozor: Zaplavuje nás spam so zázrakom na prostatu Men’s Defence

09.03.2020 22:34 Emailové schránky mnohých slovenských portálov večer 9. marca navštívil spam venovaný mužskej potencii. Nešlo by o nič zvláštne, ved by to ani nebolo prvý krát. Tentoraz ale použili dobré podmienky, viditeľný email, filtre správ nezachytili a ak máte vlastnú doménu bez spamfiltra, pokojne vám cez rôzne povymýšľané loginy mohol prísť jeden spam aj niekoľko krát. The post Pozor: Zaplavuje nás spam so zázrakom na prostatu Men’s Defence appeared first on HOAX.

Varovanie: Prolesan Pure propagujú podvodní neexistujúci lekári a profesori

09.03.2020 17:32 Ťažko môžeme adekvátne zhodnotiť to, čo sa pokúšajú robiť stránky propagujúce Prolesan Pure. Respektíve nemôžeme ani zapochybovať The post Varovanie: Prolesan Pure propagujú podvodní neexistujúci lekári a profesori appeared first on HOAX.

Podvodný zázrak Promagnetin na stránkach zeshowandtell.com

09.03.2020 17:32 O zázraku na všetko od bolestí nôh po kĺby s názvom Promagnetin sme už hovorili. Venujeme sa mu aj v inom samostatnom článku. Vzhľadom na fakt, že reklamný scripty má nainštalovaný The post Podvodný zázrak Promagnetin na stránkach zeshowandtell.com appeared first on HOAX.

HOAX: Koronavírus a odporúčanie, čo je potrebné jesť a ako sa správať

09.03.2020 14:31 Vždy nás prekvapuje s akou vážnosťou sa objavujú niektoré odporúčania. Netvrdíme, že nie sú pravdivé. Pri vírusoch má naozaj zmysel, ak je telesná teplota vyššia a má zmysel konzumácia potravín... The post HOAX: Koronavírus a odporúčanie, čo je potrebné jesť a ako sa správať appeared first on HOAX.

Emailom sa šíri návod na samovyšetrenie koronavírusu Covid-19

09.03.2020 14:31 Emailami aj Facebookom sa šíri návod na samovyšetrenie na koronavírus, ako aj návod, ako sa vyhnúť nákaze. Ide o nepotvrdené, až úsmevné bludy, ktoré vás nemusia nijako zachrániť. The post Emailom sa šíri návod na samovyšetrenie koronavírusu Covid-19 appeared first on HOAX.

Peter Sagan zneužitý do podivného internetového podvodu

08.03.2020 19:37 Stretávame sa s tým, že známe osobnosti podvodníci zneužívajú do úloh svojich tvárí. Tváre značky dostávajú honorár. Zneužité tváre ale nedostanú ani cent. Ba čo je horšie, známym... The post Peter Sagan zneužitý do podivného internetového podvodu appeared first on HOAX.