Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Ak chcete mať šťastné dieťa, zaobstarajte mu zvieracieho kamaráta

26.11.2019 20:43 Ako svoje dieťa naučíte zodpovednosti a starostlivosti o druhých? Napríklad tak, že mu zadovážite domáceho miláčika. Zvieratko je často prvým... Príspevok Ak chcete mať šťastné dieťa, zaobstarajte mu zvieracieho kamaráta zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Detské zábrany – nenahraditeľná pomôcka pre malých bádateľov

22.11.2019 11:38 Už sa váš drobček plazí alebo lozí? Skončili sa zlaté časy, od tejto chvíle musíte dať dobrý pozor, aby nedošlo k úrazu pri páde z postele, zo schodov, prípadne po vstupe do zakázanej zóny. Detské zábrany vás ale upokoja.  Príspevok Detské zábrany – nenahraditeľná pomôcka pre malých bádateľov zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

V Stonožke vychádzajú tri osemdesiat stranové omaľovanky pre deti

18.11.2019 22:38 Pod vydavateľskou knižnou značkou Stonožka vychádza trojica maľovaniek, ktoré až na 80 stranách prinášajú vždy jednu stranu... Príspevok V Stonožke vychádzajú tri osemdesiat stranové omaľovanky pre deti zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Detský hit Labková patrola od 1. augusta v kinách

12.11.2019 00:00 Nejeden rodič pozná Paw Patrol. Dôvodom sú naše deti, detské knižky, motívy na tričkách, televízny seriál  a predsa veľa rodičov labkovú patrolu ešte veľmi nepozná. Najmä nie v slovenskom znení Príspevok Detský hit Labková patrola od 1. augusta v kinách zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Kniha Ako rozvíjať schopnosti dieťaťa od Petry Arslan Šinkovej

11.11.2019 02:35 Kníh, ktoré sa venujú rozvíjaniu schopností detí, je naozaj mnoho. Knižka z vydavateľstva Fortna Libri, od detskej psychologičky Petry Arslan Šinkovej... Príspevok Kniha Ako rozvíjať schopnosti dieťaťa od Petry Arslan Šinkovej zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Chutná desiata, ktorá poteší deti aj rodičov

03.11.2019 01:05 Poznáte to, je čas na raňajky alebo desiatu a vám už dochádzajú nápady, čo by ste vašim deťom pripravili. Vyskúšajte jogurt Pán Bůůů od Hollandie. Jeho rôzne varianty si drobci určite obľúbia. Príspevok Chutná desiata, ktorá poteší deti aj rodičov zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.