Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola
Ako na jeseň zútulniť svoje obydlie?

17.05.2024 02:00  Jeseň je čas, kedy chodí príroda spať a my by sme mali tiež spomaliť. Častejšie sa zababušiť s čajom do deky, pustiť si obľúbený film, prečítať si knihu, zapáliť krb, alebo aspoň sviečky. Relaxáciu vám môže prekaziť neporiadok okolo vás. Nikto nemôže pokojne odpočívať, keď sa okolo neho nachádzajú s ... Čítané: (1)

Televízor do spálne patrí?

17.05.2024 02:00  Preč sú tie doby, kedy sa televízor nachádzal iba v obývacej izbe a schádzala sa pri ňom celá rodina. Teraz, vďaka ich dostupnosti, často nájdeme televízory aj v detských izbách a spálňach. Deti uvítajú televízor na rozprávky, keď sú choré a musia ležať v izbe. A my dospelí si tiež radi pozrieme vyd ... Čítané: (1)

Ako opticky rozžiariť kuchyňu, pokiaľ je tam málo prirodzeného svetla

17.05.2024 02:00  Pokiaľ máte klasický panelákový byt, väčšinou sa pri ich výstavbe nemyslelo na to, aby bolo v kuchyni dostatok prirodzeného svetla. Dokonca množstvo bytov má kuchynskú linku situované skôr bokom do chodby, takže pri každom varení musíte svietiť. Navyše, aj keď je taká kuchynská linka uprataná, pou ... Čítané: (1)

Správny matrac je zásadný pre kvalitný odpočinok aj u detí

17.05.2024 02:00  My dospelí si veľmi dobre uvedomujeme, že výber kvalitného ortopedického matraca je veľmi dôležitý pre zdravie nášho pohybového aparátu. Už menej však premýšľame pri nákupe matraca do detskej postele, či postieľky, však deti vyrastú tak rýchlo a nie je potrebné investovať horibilné sumy do nákupu ma ... Čítané: (1)