Rozšírené hľadanie
Nedeľa 16. Jún 2024 |
meniny má Blanka
Prečo si tento rok zaobstarať vianočný stromček v kvetináči a ako sa oň starať?

15.06.2024 00:30  Premýšľali ste niekedy, ktorý variant vianočného stromčeka je najlepší a najekologickejší? Je to rezaný živý stromček? Umelý? Alebo ten v kvetináči? Každý variant má určite svoje pre a proti. V minulom článku sme písali o tom, ako sa starať o „živý“ stromček, aby vydržal dlho pekný. Poďme sa dnes ... Čítané: (1)

Pri zariaďovaní domu nerobte chyby!

15.06.2024 00:30  Zariaďujete si nový dom? Vo veľkej eufórii môžete nakúpiť zbytočný nábytok a dekorácie. Túto zábavnú činnosť si treba riadne premyslieť nielen rozpočet, ale spísať si zoznam, čo bude treba zaobstarať. To platí aj pri väčších rekonštrukciách. Bytoví dizajnéri majú špeciálne programy a môžu sa s náb ... Čítané: (1)

Stromy si aj na jar zaslúžia našu starostlivosť

15.06.2024 00:30  Máte na záhrade stromy, či stromčeky? Okrem trávnika si aj stromy na jar zaslúžia našu dôkladnú kontrolu a starostlivosť. Dôkladne okolo stromov upracte. Odstráňte zvyšok opadaného lístia z konca jesene, pozbierajte polámané vetvičky. Ak sa na zemi nachádza nahnité ovocie, aj to môže byť zdrojom n ... Čítané: (1)

Krehký trend, alebo must-have? Sklenený nábytok!

15.06.2024 00:30  Sklenený nábytok do obývačky je obľúbenou voľbou mnohých majiteľov domov. Sklo je možné použiť v akejkoľvek miestnosti v dome, vrátane jedálenského kúta. Sklo poskytuje možnosť pohrať sa so svetlom a farbami, čo vám iné typy nábytku nedovolia. Sklenený nábytok do obývačky má však aj svoje nevýhody. ... Čítané: (1)

Tohtoročné trendy v oblasti vianočných dekorácií

15.06.2024 00:30  V oblasti módy a interiérového dizajnu sa neustále menia trendy, nie je tomu inak ani pri vianočných ozdobách a dekoráciách. Aké sú tento rok ozdoby na stromček, ktoré sú absolútne in? Skôr než začnete zdobiť vianočný stromček, nanoste si na jedno miesto škatuľky s vianočnými ozdobami, ktoré už vl ... Čítané: (1)

Je v dnešnej dobe stále nutné triediť oblečenie pred vypraním?

15.06.2024 00:30  Neustála údržba domácnosti do prijateľného stavu nás všetkých unavuje. Pranie bielizne je jeden nekončiaci proces. Len čo dosušíte a vyžehlíte jednu várku, už sa vám v koši na špinavú bielizeň krčí ďalšia kôpka, ktorá volá po voňavom kúpeli vo vašej automatickej práčke. V dnešnej dobe ide technika ... Čítané: (1)

Veľké nápady pre malú obývaciu izbu

15.06.2024 00:30  Obývacia izba je srdcom našej domácnosti. Má veľa funkcií – od vítania návštev, cez domáce kino, po útočisko pre popoludňajší spánok. V obývacej izbe je ideálne mať dostatok priestoru na aktivity všetkých členov rodiny a aj pre prípadné návštevy. Aj na malom priestore môžete mať príjemnú obývaciu ... Čítané: (1)