Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila
Dočkali sme sa! Do kín prišla druhá čašť filmu Duna, sprevádzaná nadšenými ohlasmi

29.02.2024 21:15 Zrejme nikto nepochyboval, že sci-fi snímka Duna: Časť druhá bude filmovou udalosťou roka. Režisér Dennis Villeneuve už v prvej časti vesmírnej ságy v roku 2021 dokázal svoj talent a cit pri adaptácii údajne nesfilmovateľnej knižnej predlohy na filmové plátno. Sily aj tentoraz spojil s osvedčenými spolupracovníkmi z predchádzajúceho dielu – scenáristom Jonom Spaihtsom, kameramanom Greigom Fraserom a hudobným skladateľom Hansom Zimmerom, The post Dočkali sme sa! Do kín prišla druhá čašť filmu Duna, sprevádzaná nadšenými ohlasmi appeared first on WomanMan.

Zakázaná krása v podaní skupiny Dennyiah chce povzbudiť pochybujúcich k sebaprijatiu

29.02.2024 11:30 Na začiatku bol každodenný boj so sebadôverou. Do toho sa pridali neustále pochybnosti o vlastnom vzhľade, ktoré sa postupne menili na uvedomenie si, že krása nie je len instagramový obal, ale je to kombinácia jedinečnosti a sebaprijatia. A práve sebaláska je najkľúčovejšou esenciou novej piesne skupiny Dennyiah, ktorú do pôsobivého videoklipu elegantne zhmotnil Laco Rychtarik. Skupina Dennyiah vydala The post Zakázaná krása v podaní skupiny Dennyiah chce povzbudiť pochybujúcich k sebaprijatiu appeared first on WomanMan.

Hľadáte farebné inšpirácie na Veľkú noc?

29.02.2024 02:00 Veľká Noc sa blíži a väčšina gazdiniek sa už na tieto sviatky poctivo chystá. Premýšľali ste, do akej farby zladíte tohtoročnú výzdobu? Chcete veľkonočnými dekoráciami vyčariť pocit pokoja a pohody a vniesť do svojho domova kúsok jari? Potom rozhodne siahnite po prírodných odtieňoch žltej, zelenej, bielej či trendy broskyňovej. S dekoráciami od ASKO – NÁBYTOK a KIK The post Hľadáte farebné inšpirácie na Veľkú noc? appeared first on WomanMan.

Týmto bytovým doplnkom neodoláte! Stačí jeden pohľad a už priam cítite radostnú jar!

28.02.2024 16:00 V prírode už jar klope na dvere, tak prečo si ju nepriniesť aj do našich domácností?  Ponúkané dekorácie a bytové doplnky vám určite pomôžu pri malej jarnej výzdobe u vás doma. Jarné dni sú ideálnym časom na osvieženie našich príbytkov. Jedným z najjednoduchších spôsobov, ako to spraviť, je použiť dekorácie a bytové textílie. Našli sme pre vás na tchibo.sk tieto The post Týmto bytovým doplnkom neodoláte! Stačí jeden pohľad a už priam cítite radostnú jar! appeared first on WomanMan.

Sabatikal v exotickom raji. Romanca Východ slnka na Bali

27.02.2024 19:45 Vyberte sa na druhý koniec sveta na exotické Bali a prežite lásku, o akej sa vám ani nesnívalo. Utečte tam spolu s Jaelee a vychutnajte si krásny príbeh o priateľstve a láske, plný smiechu a romantiky. Príbeh ako stvorený pre fanúšičky Julie Caplinovej.Východ slnka na Bali. O chvíľu vykuklo slnko v tvare polmesiaca ponad hrebeň a všetkých nás zalialo zlaté svetlo. Znova The post Sabatikal v exotickom raji. Romanca Východ slnka na Bali appeared first on WomanMan.

Zvýraznite svoju krásu pomocou prírody

27.02.2024 19:45 Prírodné látky používané v pleťovej kozmetike sa tešia čoraz väčšej obľube aj v líčení. Dôkazom je aj rad dekoratívnej kozmetiky s obsahom CBD a konopného oleja, ktorý Dermacol rozširuje o atraktívne novinky. K BB krému a riasenke pribudol nový krémový korektor, transparentný púder bez obsahu talku a päť nových odtieňov rúžov, ktoré výslednú farbu prispôsobia pH pokožky vašich pier. Výsledkom je veľmi prirodzene pôsobiace The post Zvýraznite svoju krásu pomocou prírody appeared first on WomanMan.

Chcete, aby vám vydržala tlačiareň čo najdlhšie? Vyskúšajte tieto tipy

27.02.2024 19:45 Dokážete svoju atramentovú tlačiareň využívať efektívne, aby bola tlač lacná a tlačiareň vydržala čo najdlhšie spoľahlivá a funkčná? Prinášame tipy a triky, ako sa starať o atramentovú tlačiareň aj atramentové kartridže a vyťažiť z nich maximum. Predchodcom atramentovej tlačiarne je ihličková tlačiareň. Možno si vaši rodičia spomenú na prvý sériovo vyrábaný model EP-101 od spoločnosti Epson z roku 1968. O desať rokov neskôr The post Chcete, aby vám vydržala tlačiareň čo najdlhšie? Vyskúšajte tieto tipy appeared first on WomanMan.

Kúpeľňa novej generácie: Laufen zapája inteligentné technológie a mení budúcnosť kúpeľní

26.02.2024 23:30 Aktuálne trendy kúpeľňovej kultúry sa uberajú cestou veľkých inovácií. Švajčiarska spoločnosti Laufen predstavila v poslednom čase rad noviniek, ktoré premieňajú kúpeľňové miestnosti v high-tech priestory. Zahŕňajú všetko od širokého užívateľského nastavenia, ovládania na diaľku, nastavenia svetla až po voľbu hudby a vizuálneho sprievodu. Nielen, že si vďaka nim vytvoríte kúpeľňu presne podľa svojich predstáv, ale The post Kúpeľňa novej generácie: Laufen zapája inteligentné technológie a mení budúcnosť kúpeľní appeared first on WomanMan.

Zabudnite na „vyplakávačky“. Zo sklamania v láske sa dá vytancovať

26.02.2024 13:30  Základy novinky Still Love You položil Alan Murin približne takmer dvoma rokmi, krátko po príchode z Ameriky. Vtedy sa mu podarilo zaujať a otvorili sa mu dvere do presláveného produkčného domu v Rumunsku. Zatiaľ čo sa umelcovi stále viac a viac darilo v hudobnej tvorbe, v súkromí to až tak ideálne nebolo. „Do Rumunska som nešiel s príliš konkrétnymi očakávaniami, ale The post Zabudnite na „vyplakávačky“. Zo sklamania v láske sa dá vytancovať appeared first on WomanMan.

Mesiac bez alkoholu nestačí. Dôležitá je celková úprava životosprávy

26.02.2024 13:30 Hoci je mesiac február známy najmä tým, že je „suchý“, nemusí to ostať len pri vynechaní poháru dobrého vína, piva či chutného drinku. Ak sa chceme vo svojom tele cítiť dobre a žiť zdravo, dôležitý je aj pohyb, správna strava s dostatkom vitamínov či posilňovanie imunity.  V priemere vypijeme ročne 86 litrov alkoholu na osobu The post Mesiac bez alkoholu nestačí. Dôležitá je celková úprava životosprávy appeared first on WomanMan.

Prvá slovenská nealko verzia svetom oceneného ginu TOISON

25.02.2024 17:30 TOISON 0.0% dopĺňa portfólio slovenskej značky remeselných ginov, ktoré majú na konte niekoľko prestížnych medzinárodných ocenení za chuť aj dizajn. Nealko gin si zachováva svoju typickú borievkovú chuť, ale je úplne bez alkoholu. Dopriať si ho tak môžete kedykoľvek a kdekoľvek, bez limitov a obmedzení. Je tiež ideálnym spoločníkom na práve prebiehajúci suchý február. Chuť ginu, ale The post Prvá slovenská nealko verzia svetom oceneného ginu TOISON appeared first on WomanMan.

Tieto topánky ovládnu jar 2024: vedú stálice i obuv v nových módnych prevedeniach

24.02.2024 11:30 Trendy sa neustále menia a inak tomu nie je ani pri obuvi. Vo svete topánok však trendy nie sú až také premenlivé, ako to býva v odevnej móde. Rok čo rok sa však objavia aj nové a svieže prvky, ktoré dodajú topánkam závan extravagancie, odvážnosti, či rafinovanej elegancie. Tieto topánky vám nesmú chýbať túto jar! Balerínky Milované, The post Tieto topánky ovládnu jar 2024: vedú stálice i obuv v nových módnych prevedeniach appeared first on WomanMan.

Boli sme na predstavení nového radu Pantene: Prémiový rad dosahuje až 100 % regeneráciu vlasov na molekulárnej úrovni

24.02.2024 11:30 Starostlivosť, ktorú si vaše vlasy zaslúžia. Takto by sme vedeli opísať nový rad Pantene Molecular Bond Repair s vyživujúcimi perlami Pro-V. Tento technologicky zdokonalený prémiový rad štyroch produktov dosahuje až 100 % regeneráciu vlasov na molekulárnej úrovni, čím zvráti všetky viditeľné známky poškodenia a zanechá vlasy zdravé a plné života. Pantene vytvára novú predstavu o The post Boli sme na predstavení nového radu Pantene: Prémiový rad dosahuje až 100 % regeneráciu vlasov na molekulárnej úrovni appeared first on WomanMan.

Karmen Pál-Baláž predstavuje novinku z pera Kamila Peteraja Dám si šancu

24.02.2024 11:30 „Mám rada, keď skladby nie sú jednoznačne napísané, a tak si v nich každý nájde to svoje. Singel Dám si šancu má pre mňa obzvlášť dôležitú a krásnu myšlienku. V tejto piesni totiž prechádzam z bezfarebného, šedého sveta bez motivácie, síl i nálady do nového života plného nádeje a lásky,“ prezrádza na margo novej pesničky z pera Kamila Peteraja nadaná Karmen The post Karmen Pál-Baláž predstavuje novinku z pera Kamila Peteraja Dám si šancu appeared first on WomanMan.

Plážový festival Heineken Balaton Sound oznamuje ďalšie veľké mená

24.02.2024 11:30 Jedno z najväčších podujatí pri jazere pod holým nebom v Európe sa vracia. Heineken Balaton Sound to odpáli od 3. do 6. júla 2024 vo svojom nádhernom prostredí pri jazere Balaton v Zamárdi v Maďarsku. Tento aktuálne odhalil množstvo skvelých nových mien ako Amelie Lens, Adama Beyer, Maceo Plex, Stephan Bodzin live, Reiniera Zonneveld live, The post Plážový festival Heineken Balaton Sound oznamuje ďalšie veľké mená appeared first on WomanMan.