Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
Neuveriteľne realistické a zároveň minimalistické tetovania

31.05.2024 18:45 Tetovania sú viac než len trvalé kresby na koži; sú formou umenia, ktorá umožňuje ľuďom vyjadriť svoje emócie, osobnosť a životné príbehy. Medzi talentovanými tatérmi, ktorí posúvajú hranice tohto umenia, vyniká Dasol Kim, známy svojimi realistickými tetovaniami, ktoré sú takmer nerozoznateľné od skutočnosti. Kto je Dasol Kim? Dasol Kim je kórejský tatér, ktorý si získal Príspevok Neuveriteľne realistické a zároveň minimalistické tetovania zobrazený najskôr SvetKuriozit.sk.

Dámska obuv na leto – predstavujeme top trendy na rok 2024

28.05.2024 12:00 Príchod ďalšieho leta znamená pre mnohé dámy aj osvieženie šatníka trendovými sezónnymi kúskami odevu a obuvi. Preto vám radi predstavíme hlavné trendy v dámskych letných topánkach, do ktorých sa oplatí investovať. Ponuka je tento rok naozaj eklektická, takže každá z vás si nájde niečo pre seba. Sandále s remienkami V roku 2024 sa do módy Príspevok Dámska obuv na leto – predstavujeme top trendy na rok 2024 zobrazený najskôr SvetKuriozit.sk.

Skvelé miesta, ktoré musíte navštíviť, ale v cestovke vám ich neodporučia

27.05.2024 06:46 Cestovanie je dobrodružstvom a objavovaním nových miest, no niekedy môže byť výzvou vyhnúť sa preplneným turistickým destináciám. Ak máte chuť na niečo jedinečného a autentického, tu sú skvelé miesta, ktoré ešte nezožali slávu turistických skvostov, ale svojou krásou a autenticitou vás okúzlia. Faerské Ostrovy: V Atlantickom oceáne, medzi Nórskom a Islandom, leží malý súostrovie Faerských Príspevok Skvelé miesta, ktoré musíte navštíviť, ale v cestovke vám ich neodporučia zobrazený najskôr SvetKuriozit.sk.