Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana
Austrálski lovci homárov, nový dokumentárny seriál na Viasat Explore

30.04.2019 16:06 V divokom Južnom oceáne ide často o život a Viasat Explore mapuje všetko v novom adrenalínovom seriáli. Príspevok Austrálski lovci homárov, nový dokumentárny seriál na Viasat Explore zobrazený najskôr ZN.SK.

Hollandia začína s robotizáciou, reaguje na menšie formáty predajne

30.04.2019 16:06 Mliekareň Hollandia Karlovy Vary, s.r.o. sa rozhodla modernizovať a zefektívniť vyskladnenie svojich výrobkov. V spolupráci so spoločnosťou HOPI zahájila ... Príspevok Hollandia začína s robotizáciou, reaguje na menšie formáty predajne zobrazený najskôr ZN.SK.

Máte extra vnímavé zmysly? Pracujte ako ňuchač či ohmatávač

27.04.2019 03:39 Máte pocit, že máte mimoriadne dobrý čuch, hmat, alebo excelentné chuťové poháriky? Možno tomu nebudete veriť, no v prípade, ak by sa výnimočnosť vašich... Príspevok Máte extra vnímavé zmysly? Pracujte ako ňuchač či ohmatávač zobrazený najskôr ZN.SK.

Najstarším vojakom bol Slovák Ladislav Škultéty-Gábriš z Mojtína

24.04.2019 23:05 Celým menom Ladislav Škultéty-Gábriš je slovenskou osobnosťou svoou oddanosťou vojenskej službe. Neuveriteľných 81 rokov odslúžil a dožil sa na túto dobu úctyhodných 93 rokov. Príspevok Najstarším vojakom bol Slovák Ladislav Škultéty-Gábriš z Mojtína zobrazený najskôr ZN.SK.

Iron Sky The Coming Race konečne vstupuje do kín, začína v Anglicku

24.04.2019 23:05 Očakávaný film Iron Sky The Coming Race, ktorý je pokračovaním predošlého Iron Sky, si dal na čas. Niekoľko krát sa posúvalo jeho uvedenie do... Príspevok Iron Sky The Coming Race konečne vstupuje do kín, začína v Anglicku zobrazený najskôr ZN.SK.

Milan Rastislav Štefánik aj na zberateľskej 0 euro suvenir bankovke

24.04.2019 02:03 Pri príležitosti pripomienky 100. výročia tragickej smrti MILANA RASTISLAVA ŠTEFÁNIKA bude vydaných niekoľko zaujímavých, oficiálnych zberateľských... Príspevok Milan Rastislav Štefánik aj na zberateľskej 0 euro suvenir bankovke zobrazený najskôr ZN.SK.

Večerníček Českej televízie, ako vznikol slávny chlapec z ríše rozprávok?

20.04.2019 03:01 Večerníček je azda pre nás všetkých skôr narodených vec veľmi dobre známa. V spomienkach to bola dôležitá súčasť každého dňa. Tak ako Deduško Večerníček... Príspevok Večerníček Českej televízie, ako vznikol slávny chlapec z ríše rozprávok? zobrazený najskôr ZN.SK.

Luhačovice rekonštruujú, hala Vincentka a kolonáda sú zatiaľ nedostupné

18.04.2019 19:09 Kúpele Luhačovice, azda najbližšie české kúpele pri slovenských hraniciach, patria medzi obľúbené ciele aj našincov. Známa Vincentka, ktorá je minerálnou vodou využívanou pri inhaláciách aj na pitie... Príspevok Luhačovice rekonštruujú, hala Vincentka a kolonáda sú zatiaľ nedostupné zobrazený najskôr ZN.SK.

Veľká noc: Viber má špeciálnu veľkonočnú hru plnú zábavy

18.04.2019 19:09 Viber, jedna z najobľúbenejších komunikačných aplikácií na svete, vám prináša zábavnú veľkonočnú hru, ktorá umožňuje hľadať vajíčka a vyhrať ceny. Príspevok Veľká noc: Viber má špeciálnu veľkonočnú hru plnú zábavy zobrazený najskôr ZN.SK.

V Paríži horí slávny Chrám Matky Božej, katedrála Notre-Dame

16.04.2019 04:07 Jeden z symbolov Paríža, azda najznámejší francúzsky chrám, horí. V pondelk 15. apríla podvečer zachvátili strechu chrámu plamene. Tie zrejme súvisia s rekonštrukčnými prácami... Príspevok V Paríži horí slávny Chrám Matky Božej, katedrála Notre-Dame zobrazený najskôr ZN.SK.

Cestovný ruch v Bardejove a okolitom regióne narástol o viac ako 5,66%

15.04.2019 17:32 V ubytovacích zariadeniach spadajúcich pod Oblastnú organizáciu cestovného ruchu „ŠARIŠ“ – Bardejov zaznamenali v roku 2018 rast... Príspevok Cestovný ruch v Bardejove a okolitom regióne narástol o viac ako 5,66% zobrazený najskôr ZN.SK.

Najnovšie STAR WARS IX: Rise Of The Skywalker odhaľuje prvý trailer

14.04.2019 10:02 STAR WARS nie v žltej, ale v modrej. Najmä však STAR WARS epizóda deväť, STAR WARS 9, alebo ak chcete - STAR WARS IV. Pre fanúšikov série Hviezdnych vojen... Príspevok Najnovšie STAR WARS IX: Rise Of The Skywalker odhaľuje prvý trailer zobrazený najskôr ZN.SK.

Selachofóbia: strach zo žralokov a ich čeľustí aj u suchozemcov

14.04.2019 10:02 Keď v roku 1975 nakrútil Steven Spielberg svoje kultovo známe Čeľuste , selachofóbia sa prejavila viac ako kedykoľvek dovtedy. Strach zo žralokov... Príspevok Selachofóbia: strach zo žralokov a ich čeľustí aj u suchozemcov zobrazený najskôr ZN.SK.

Skladba SOS – Avicii ft. Aloe Blacc: vychádza po smrti slávneho umelca

14.04.2019 10:02 Skladba SOS, pod ktorou sa podpísal slávny DJ a hudobný skladateľ Avicii, je prekvapivou jarnou novinkou roka 2019. Vychádza posmrtne na novom albume, ktorého ochutnávku jeho producenti a rodina zverejnili v podobe SOS. Skladba, ktorú nestihol celkom dokončiť, sa predsa len dočkala konečnej verzie, v ktorej si zaspieval Aloe Blacc. Jeho hlas môžete poznať z Príspevok Skladba SOS – Avicii ft. Aloe Blacc: vychádza po smrti slávneho umelca zobrazený najskôr ZN.SK.

V našich bytoch je množstvo rakovinového azbestu, ale nikto to nerieši

13.04.2019 12:32 Záujmy spoločnosti sú orientované vždy na aktuálne problémy a trendy. Boj proti plastom, vyrážanie do ulíc, voľby. Azbest, banalita, na ktorú upozorňuje nejeden článok, sa ale nestáva... Príspevok V našich bytoch je množstvo rakovinového azbestu, ale nikto to nerieši zobrazený najskôr ZN.SK.