Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
Funkčné alebo štýlové? Tieto pánske tričká vás dostanú!

31.07.2019 00:01 Vybrať si naozaj kvalitné a štýlové pánske tričko je niekedy oveľa ťažšie, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Ako si pri výbere pánskeho trička jednoducho poradiť a kúpiť tú najvyššiu kvalitu za adekvátnu cenu? Možno to poznáte aj vy. Potrebujete nejaké nové pánske tričká na šport a každodenné nosenie, a tak sa vyberiete na nákupy, počas ktorých sa ocitnete vo viacerých bezvýchodiskových situáciách. V jednom obchode síce nájdete super-lacné tričká, no ich dizajn vás absolútne nezaujme. V druhom obchode zas objavíte pánske tričko, do ktorého sa ihneď zamilujete, no keď uvidíte jeho cenu, radšej sa rýchlo otočíte a idete inam. Potom narazíte na tričká, ktoré sú síce kvalitné a za dobrú cenu, no opäť vás odradí ich dizajn, alebo naopak, nájdete tričká so skvelým dizajnom, no úbohou kvalitou. Takto chodíte po nákupoch a úplne zbytočne strácate hodiny svojho drahocenného času. Pritom môže byť výber dobrého pánskeho trička tak jednoduchý! Stačí sa napríklad pozrieť na ponuku značky 4F. Tá je v zahraničí veľmi obľúbená a pomerne nedávno prišla aj na Slovensko. Čo je značka 4F vlastne zač? Názov 4F vznikol ako skratka 4 anglických slov – Freedom, Fashion, Future, Fit. V takomto duchu sa nesie aj celá ponuka značky 4F, ktorá zahŕňa hlavne športové, ale aj voľnočasové oblečenie, pre ženy, mužov a deti. Aká je však ponuka pánskych tričiek v obchodoch 4FStore? Štýlové tričká na každý deň Slovká Fashion a Future získavajú svoj význam pri voľnočasových tričkách značky 4F. Tie sú navrhnuté podľa najnovších módnych trendov tak, aby vyhoveli aj zarytým milovníkom módy a štýlových doplnkov. V ponuke nájdete nespočetné množstvo farebných kombinácií s rôznymi dizajnami, medzi ktorými nájdete aj vy vášho favorita. Slovo Future sa uplatňuje nielen pri dizajne, ktorý z módy nevyjde prakticky nikdy, ale aj pri kvalite a výdrži pánskych tričiek 4F. Vyrobené sú totiž z kvalitných materiálov, ktoré dobre odvádzajú pot, sú príjemné na dotyk a čo je hlavné, vydržia veľmi dlho bez toho, aby stratili svoj pôvodný tvar alebo farbu. Pozrite si ich ponuku na webe – https://4fstore.sk/muzi/oblecenie/tricka.html. Pánske tričká pre každého športovca Druhou kategóriou tričiek značky 4F sú práve športové tričká, na ktorých výrobu sa značka 4F zameriava. Pánske športové tričká v sebe snúbia kľúčové skúsenosti značky 4F pri vývoji funkčného športového oblečenia. Materiály, z ktorých sú tričká vyrobené, skvele odvádzajú pot a udržujú vaše telo v suchu. Potešia aj priliehavým strihom a zaujímavými farebnými kombináciami a dizajnmi. Medzi najobľúbenejšie modely patria pánske tričká na behanie, fitness, ale aj cyklistiku. Tak na čo ešte čakáte? Vyberte si z ponuky značky 4F aj vy kvalitné pánske tričko na športovanie alebo voľný čas za skvelú cenu!

Všetky chovateľské potreby na jednom mieste? Máme pre vás tip!

30.07.2019 09:12 Splnili ste sebe alebo svojim deťom sen a kúpili ste si domáce zvieratko? Zohnať všetky chovateľské potreby môže byť niekedy celkom náročné, my vám v tomto článku poradíme, kde ich zoženiete najrýchlejšie a za najlepšie ceny! Snáď neexistuje dieťa, ktoré by nechcelo nejaké domáce zvieratko. V dnešnej dobe sú možnosti domáceho chovu zvierat prakticky neobmedzené, čo sa prejavuje aj na záujme ľudí o rôzne exotické jedince. Kým v minulosti sme boli zvyknutí len na mačky, psy, škrečky či rybičky, dnes sa do popredia dostávajú čoraz viac plazy – rôzne jašterice a hady. Mnohí si obľúbili exotické pavúky a škorpióny. Domácim zvieratkám sa medze nekladú, základom je však zabezpečiť vášmu jedincovi správne životné podmienky. Predtým, ako vôbec budete uvažovať o kúpe domáceho zvieratka, či už tradičného alebo netradičného, mali by ste sa ubezpečiť, že máte k dispozícii všetky potrebné chovateľské potreby. Taktiež si odpovedzte na otázku, či budete mať skutočne dostatok času na starostlivosť o zviera. Ak tieto základné podmienky spĺňate, zostáva vám už len zaobstarať si dané zviera a chovateľské potreby. Z pohodlia domova Výhodou moderného sveta je najmä nakupovanie cez internet. Výnimkou nie sú ani chovateľské potreby, prakticky všetko viete zohnať rýchlo a jednoducho online. Napríklad, na portáli Mall.sk. Nájdete tu komplexnú ponuku chovateľských potrieb, v ktorej nájde každý to, čo potrebuje. Kúpite tu základné vybavenie – klietky, teráriá, piliny, substráty, lampičky, dekorácie a ďalšie prvky, ktoré spríjemnia život vášho zvieraťa. Okrem toho tu môžete rovno kúpiť aj krmivo pre rôzne zvieratá a v neposlednom rade aj doplnky výživy a ďalšie drobnosti. Na svoje si tu prídu aj priaznivci koní, ponuka totiž zahŕňa rôzne prípravky na starostlivosť o srsť, krmivo či vitamíny. Už žiadne chodenie po meste a nekonečné zháňanie chovateľských potrieb. Na Mall.sk zoženiete všetko na jednom mieste z pohodlia domova!

Ako vybrať dokonalý zásnubný prsteň?

23.07.2019 14:12 Konečne ste sa odhodlali spraviť to? Gratulujeme. Viete však ako a podľa čoho vybrať zásnubný prsteň? Zásnuby úzko súvisia s tým akým zásnubným prsteňom sa ju pokúsite ohúriť. Vezmite do úvahy jej vkus Začnite jednoduchým prieskumom. Sledujte, aké šperky nosí Vaša partnerka najradšej. Pri prechádzke mestom sa zastavte pri výklade zlatníctva pred vitrínou so zásnubnými prsteňmi a sledujte jej vkus. Nemusíte byť odborníkom na šperky, aby ste ľahko zistili aký zásnubný prsteň ju presvedčí povedať áno. Farba kovu Nie len štýlom, ale aj farbou kovu by mal zásnubný prsteň zapadnúť do zbierky šperkov vašej vyvolenej. Ktorá farba zlata v jej šperkovnici dominuje? Je to biele zlato alebo extravagantné ružové zlato? Možno je fanúšičkou klasiky a vyhráva žlté zlato. Počúvajte a sledujte, jej vkus vám napovie. Diamant alebo zirkón Tu to začína byť zložitejšie, no nezúfajte. Na našom webe venujeme diamantom, zirkónom a drahým kameňom samostatnú rubriku. Diamant v zásnubnom prsteni vás nemusí zruinovať. Naši odborníci dokážu výber osadenéo diamantu v zásnubnom prsteni prispôsobiť vášmu rozpočtu. Ak by to bolo aj tak nad váš rozpočet vedzte, že u nás nájdete nádherné Swarovski zirkóny, ktoré sú na nerozoznanie od prírodných diamantov. Ako zistiť veľkosť Toto  jednoduché! Všimnite si, ktorý prsteň z jej obľúbených jej sedí, prineste ho k nám a my ho zmeriame. Ak chcete, pošleme Vám sadu na meranie veľkosti zásnubného prsteňa zdarma priamo domov. U nás máte na výber z desiatok modelov zásnubných prsteňov. Ak hľadáte čosi viac, radi vám vyrobíme zásnubný prsteň na mieru.

Myši do domu nepatria. Ako sa ich jednoducho zbaviť?

21.07.2019 00:06 Asi nikto na svete netúži po tom, aby sa jeho spolubývajúcimi stali myši alebo nejaké iné hlodavce. Aj keď niektorých existencia a prítomnosť týchto zvierat neprekáža, nájdu sa ľudia, ktorí z nich majú panický strach. Ak takýto človek uvidí myš vonku, tak to možno ešte rozdýcha, no zistiť, že s vami býva v jednej domácnosti, to je už iná káva. Myši sú síce problémom najmä rodinných domov, no vyskytnúť sa môžu aj v byte.  Šok býva o to väčší, pretože sú ľudia, ktorí si myslia, že na vyššom poschodí sú od hlodavcov totálne ochránení. Ak máte problém s prítomnosťou týchto malých zvieratiek a radi by ste ho čo najskôr vyriešili, máte niekoľko možností. Tou klasickou sú pasce na myši, ktoré sa stále používajú, no v dnešnej modernej dobe majú omnoho lepšiu a účinnejšiu náhradu. Ide o elektronické odpudzovače, známe aj ako plašiče zvierat. Na trhu je niekoľko ich druhov, pričom sa odlišujú nielen cenou a výrobcom, ale aj tým, ktorý druh zvierat dokážu odplašiť. Vďaka rozdeleniu na viacero druhov sa tak môžete spoľahnúť, že plašič hlodavcov nebudete počuť vy a ani váš pes alebo mačka. Tento moderný a účinný prístroj dokáže odplašiť aj potkany, kuny, lasice alebo piskory. Výkonným ultrazvukovým odpudzovačom sa tak zbavíte všetkých malých príšeriek, ktoré vám doteraz robili vrásky na tvári. Výborným pomocníkom sú aj na chalupách alebo v komerčný priestoroch ako sú haly, kde počas ľudskej neprítomnosti dokážu spôsobiť veľké problémy. V prípade, že vám myši behajú po dvore a ničia vám trávnik alebo úrodu v záhrade, výborným riešením je odpudzovač krtkov, ktorým sa zbavíte aj hlodavcov. Ten dokáže vyhnať jedince dokonca aj v zemine, v ktorej vysiela zvukové a vibračné signály. V minulosti mohli ľudia o takýchto vymoženostiach len snívať, dnes riešenie tohto problému úplne jednoduché. Stačí si prístroj, ktorý je veľký pár centimetrov objednať a spustiť. Ako tento prístroj funguje? Odpudzovače fungujú tak, že využívajú vysokú citlivosť sluchu hlodavcov, na ktoré vysielajú nepríjemné ultrazvukové signály s premenným kmitočtom. Zvieratá tieto zvuky ihneď zaregistrujú a keďže sú pre ne nepríjemné, tak sa budú chcieť od nich vzdialiť. Ide o veľmi ľahký spôsob, ako sa dokážete hlodavcov zbaviť humánnym spôsobom a nemusíte ich chytaním strácať ani minútu z vášho času. Prístroj je veľmi obľúbený najmä kvôli jeho spoľahlivosti a účinnosti, ktorá je dokonalá. Odpudzovače nijakým spôsobom nevplývajú na človeka  ani na iné domáce zvieratá. Nemusíte sa preto obávať, že by váš pes alebo mačka trpeli neznesiteľnými zvukmi, ktoré by im ubližovali. Nenechajte sa na vlastnom pozemku alebo v dome utláčať malými nepozvanými hosťami a raz a navždy sa ich zbavte.

Kam na výlet na Slovensku?

21.07.2019 00:06 Slovensko je krajina, ktorá ponúka množstvo zaujímavých miest, pamiatok a atrakcií. To umožňuje stráviť príjemnú dovolenku alebo zaujímavý víkend aj na Slovensku. Otázkou však zostáva, kam na výlet a čo podniknúť. Na výber je toho naozaj dosť a záleží len na vás, čo podniknete. Či už ste dobrodružná povaha a máte radi adrenalínové atrakcie, alebo radi oddychujete v pokoji prírody, každý si nájde to svoje. História na Slovensku Slovensko má pestrú históriu, čo dokladajú aj historické pamiatky a architektonické diela, ako napríklad hrady, zámky, kaštiele a rôzne opevnenia. Už pred naším letopočtom vznikali na Slovensku opevnenia, valy a hradiská, ktoré sú bohaté na archeologické nálezy. Medzi takéto opevnenia patrí napríklad hradisko Havránok, ktoré bolo osídlené už v 1. storočí pred Kristom. Neskôr po príchode Slovanov na naše územie začali vznikať na Slovensku nové hradiská, ktorých repliky môžete vidieť aj dnes sú to napríklad hradisko v Bojnej alebo hradisko v Kostolci. Hradiská postupne vystriedali drevené hrady a neskôr hrady z kameňa. Medzi najstaršie hrady na Slovensku patria hrad Devín, Nitriansky hrad, Pustý hrad, Trenčiansky hrad a iné. Pre mňa osobne patria medzi najzaujímavejšie hrady na Slovensku: Oravský hrad, Spišský hrad, Trenčiansky hrad a hrad Strečno. Tieto monumentálne stavby ochraňovali obchodné cesty vedúce naprieč Slovenskom. Neskôr po ústupe tureckých vpádov do Európy sa aj na našom území začali stavať zámky a kaštiele, ktoré neboli už také chladné a jednoduché ako hrady. Medzi najkrajšie takéto stavby patria Bojnický zámok, kaštieľ Betliar, kaštieľ Topoľčianky, ale aj mnohé iné stavby. Okrem hradov a zámkov ponúka Slovensko aj iné zaujímavosti z histórie. Sú to napríklad skanzeny ľudovej architektúry alebo samotné historické mestá ako Banská Štiavnica, Bratislava, Kremnica, Košice, Kežmarok a iné. Kúpanie a relax Slovensko patrí medzi krajiny, ktoré majú rozvinuté kúpeľníctvo. Slovensko dokonca patrí medzi kúpeľné veľmoci. To je veľmi dobrá správa pre tých, ktorí radi relaxujú. Kúpele sú okrem svojej hlavnej podstaty – liečenia chorôb a regenerácie tela po zraneniach – aj miestom, kde nájdete rôzne wellness služby určené pre širokú verejnosť. Medzi najznámejšie kúpele na Slovensku, samozrejme, patria kúpele v Piešťanoch. Okrem nich je však na Slovensku množstvo iných kúpeľných miest, ako napríklad kúpele Sliač, Trenčianske Teplice, Smrdáky, Sklené Teplice, Dudince a mnohé iné. Ďalšou kategóriou, ktorá spadá do kategórie kúpanie a relax, sú aquaparky. V posledných rokoch ich na Slovensku vyrástlo hneď niekoľko. Aquaparky ponúkajú širokú ponuku služieb, ktoré vás vedia zabaviť na celý deň, ba až na celý víkend. Bohatú ponuku rôznych atrakcií určite ocenia najmä vaše deti. Slovensko patrí medzi krajiny s najčistejšou vodou v Európe. Možno aj preto je na Slovensku dostatok prírodných jazier a kúpalísk, v ktorých sa môžete bez problémov okúpať. V posledných rokoch, najmä pri výstavbe diaľnice vznikli na Slovensku mnohé štrkoviská. Štrkoviská sa postupne naplnili dažďovou vodou a vznikli akési prírodné kúpaliská. Medzi najznámejšie prírodné kúpaliská patria Podhradské more, Šútovské jazero alebo Lom Beňatina. Slovenská príroda a hory Aj keď je na Slovensku priam nespočetne krásnych miest, sú miesta, ktoré sú proste top. Medzi takéto miesta určite patria niektoré slovenské vrchy. Medzi moje najobľúbenejšie miesta na Slovensku patrí vrch Veľký Choč. Tento impozantný vrchol je považovaný za vrch s najkrajším výhľadom na Slovensku. Je to asi preto, lebo Veľký Choč nemá v tesnej blízkosti žiadne iné vrchy. To umožňuje nádherný výhľad na desiatky kilometrov. Z vrcholu je úžasný výhľad na Vysoké Tatry, Malú a Veľkú Fatru, Oravu a na celé okolie Ružomberka. Slovensko, samozrejme, okrem Veľkého Choča ponúka aj množstvo iných vrcholov, národných parkov a prírodných zaujímavostí. Vysoké Tatry Vysoké Tatry sú najnavštevovanejším regiónom na Slovensku a niet sa čo čudovať. Nachádza sa tu nespočet miest, ktoré návštevníkom vyrazia dych. Nachádzajú sa tu vrchy ako Gerlachovský štít, Lomnický štít, Kriváň, Rysy, Kôprovský štít a mnohé iné. Vo Vysokých Tatrách je tiež veľa plies, ako napríklad Štrbské pleso, Veľké Hincovo pleso alebo Zelené pleso. Vysoké Tatry ponúkajú návštevníkom množstvo zaujímavých ubytovaní v nadštandardných podmienkach. Keby ste vo Vysokých Tatrách nevedeli, kam vyraziť na výlet, tak určite odporúčam navštíviť vodopád Skok alebo Vodopády Studeného potoka, Téryho chatu, múzeum TANAP-u, Štrbské pleso… a tak by som mohol pokračovať snáď do nekonečna. Nízke Tatry Netreba však zabúdať ani na Nízke Tatry, ktoré toho ponúkajú tiež neúrekom. Dominantami Nízkych Tatier sú vrchy Ďumbier a Chopok. Na Chopok navyše vedie kabínková lanovka, ktorá premáva aj cez leto. Na vrchol sa tak môžu dostať aj neturisti alebo ľudia, ktorým výstup zdravie neumožní. Z Chopku sa dá pokračovať po hrebeni až na Ďumbier, najvyšší vrchol Nízkych Tatier. Nízke Tatry ponúkajú okrem vrchov aj jaskyne a iné prírodné krásy ako Dobročský prales, vodopád Bystré a iné. Malá a Veľká Fatra Malá aj Veľká Fatra sú bohaté na zaujímavé vrcholy, skalné útvary, doliny a iné zaujímavosti. Nájdete tu napríklad Veľký a Malý Rozsutec, Jánošíkove diery, Fatranské Kriváne, Vratná dolina, Šútovský vodopád a iné. Dúfam, že ste si vybrali svoje miesto a už budete vedieť, kam na výlet alebo slovenskú dovolenku. Dovolenka na Slovensku. Fakt, že na Slovensku máme veľké množstvo zaujímavých miest umožňuje naplánovať skvelú dovolenku, bez nutnosti vycestovať za hranice. Dovolenka na Slovensku Vás navyše bude väčšinou stáť o niečo menej ako keby ste vyrazili k moru napríklad do takého Chorvátska. Slovensko dnes už ponúka veľké množstvo nadštandardných ubytovaní, ktoré splnia vaše požiadavky. Treba si len vybrať, či chcete dovolenku na Slovensku stráviť na samote, pri lese, v blízkosti aquaparku alebo vodnej nádrže. Od severu po juh a od východu po západ, je skutočne veľa pekných ubytovaní.

Plast je stále jednotkou na trhu. Môže za to cena

05.07.2019 16:36 Hoci máme v dnešnej dobe množstvo materiálov, z ktorých si môžeme vybrať okná a dvere jednotkou na trhu je neustále plast. Dôvodov je niekoľko a ich kombináciou tvorí plast bezkonkurenčný výrobok, pre ktorý sa rozhoduje stále veľké množstvo zákazníkov. Ak sa pozrieme na kritérium plastové okná cena tak je úplne jasné, prečo je tento materiál obľúbený. Nízke obstarávacie náklady sú lákadlom mnohých ľudí, ktorí nemajú príliš veľký rozpočet, no chcú okná a dvere, ktoré im budú dobre slúžiť. Atraktívnu cenu dopĺňa funkčnosť a spoľahlivosť počas dlhých desaťročí. Ak okná nijako nezanedbáte a budete sa o ne aspoň minimálne starať, ich životnosť vás veľmi milo prekvapí. Je preto úplne normálne, že aj plastové vchodové dvere a okná vydržia v dobrej kondícii 50 rokov. Výnimočnou je aj možnosť voľby rôznych profilov a to od hranatých až po oblé. Plastom dokážete vyplniť aj tie najrôznejšie otvory, čo pri iných materiáloch možné nie je. Ak máte teda okná v nezvyčajnom tvare, plast je pre vás nielen tou najlepšou, ale aj jedinou voľbou. Príčinou obľúbenosti je aj izolácia, kedy si zákazník vie vybrať presne to, čo potrebuje. Na výber je nielen klasické dvojsklo, ale aj trojsklo, ktorým splníte požiadavky aj na tie najlepšie tepelnoizolačné vlastnosti. Okná a dvere z plastu preferujú najmä domáce gazdinky, ktoré sa o ne nemusia špeciálne starať. Tým, že sú nenáročné na údržbu ich stačí dvakrát za rok pretrieť mokrou handričkou a sklo vyleštiť tak, aby nebolo fľakaté. Rám nevyžaduje žiadnu inú údržbu, čo je dôvodom veľkého záujmu mnohých rodín. Ani to, že si vyberiete plastové okná však nie je zárukou spokojnosti. Pred kúpou si treba rozmyslieť, čo všetko od nich očakávate a prispôsobiť to vašim požiadavkám. Zmena parametrov už nie je taká jednoduchá a v prípade nespokojnosti by ste museli vymeniť celé okno. Venujte preto výberu dostatok času a v žiadnom prípade sa s ním neuponáhľajte. Plastové okná s výzorom dreva alebo hliníka Ak vás plastové okná neoslovili po dizajnovej stránke, no chcete ich funkcie a cenu nie je to problém. V dnešnej dobe môžete mať okná, ktoré budú z plastu, no vyzerať budú ako drevené alebo hliníkové. Môže za to možnosť využitia rôznych farieb, ktoré je pri plaste možné kombinovať. Vybrať si dokonca môžete aj taký variant, kedy budú okná z vnútra biele a z vonku hnedé alebo antracitové. Dokonale ich tak dokážete prispôsobiť nielen domácnosti a vašim predstavám, ale aj fasáde a celému exteriéru. Ak si neviete vybrať, odporúčame pozrieť si plastové okná Bratislava, kde si vyberie naozaj každý. Nájdete tam širokú ponuku sortimentu, kde si môžete porovnať viacero výrobkov.