Rozšírené hľadanie
Pondelok 6. Máj 2024 |
meniny má Hermína
Drevo – najčastejšie používaný materiál pri výrobe okien

28.08.2019 18:44 Drevo patrí medzi najčastejšie používané materiály pri výrobe okien, keďže poskytuje vysoký komfort a z hľadiska estetiky ponúka bezkonkurenčný vzhľad. Prírodný vzhľad dreva je atraktívnejší ako trebárs plast, no okrem toho môžeme považovať drevo za univerzálny materiál, ktorý sa hodí do starších, ale tiež moderných domácností. Tento materiál ponúka vysokú tepelnú pohodu, odolnosť voči mechanickému poškodeniu, ale tiež vplyvom počasia. Moderná výroba a využitie kvalitných tradičných materiálov Ďalšou z predností je, že drevený rám funguje ako izolátor, ktorý udržuje teplo v interiéri, čo oceníte predovšetkým v blížiacom sa zimnom počasí. Výmena starých okien za drevené eurookná môže tiež výrazne znížiť účty za energie, a to dokonca až o niekoľko percent. Rokmi overená výroba drevených eurookien Kunaj je dôkazom prvotriednej tepelnej, ale aj zvukovej izolácie. Vdýchnite do interiéru príjemnú atmosféru pomocou dreva Ekologické drevené okná, ktoré nájdete výhodne na eurookna-kunaj.sk, vyžadujú však viac údržby ako klasický hliník či plast. Tento materiál, ktorý prechádza špecifickou, ale overenou výrobou, je totiž náchylnejší na hnilobu, zamorenie termitmi, ba dokonca pri nesprávnej starostlivosti aj praskanie a deformácie spôsobené vplyvom tepla a vlhkosti. Praskliny a medzery v dreve môžu spôsobiť nárast účtov za energiu, avšak netreba sa zľaknúť. Ak sa o svoje drevené okná budete starať pravidelne a dôkladne, pričom budete používať špeciálne prostriedky určené na ich údržbu, môžu vám vydržať pokojne aj desiatky rokov. Ekologické a zároveň odolné interiérové dvere Cena ekologických drevených okien, resp. eurookien môže byť o niečo vyššia ako cena okien vyrobených z plastu. Drevo totiž ponúka vysokú hodnotu a nádherný vzhľad, pokiaľ vám však bude záležať na úsilí, ktoré bude nutné vynaložiť na jeho údržbu. Ak aj vy túžite po ekologických drevených oknách či nadčasových interiérových dverách vyrobených z prírodného materiálu, neváhajte a kontaktujte predajcu, ktorý vám pomôže vybrať produkty s ohľadom na vaše požiadavky a predstavy. Ekologické interiérové dvere nájdete za skvelú cenu na eurookna-kunaj.sk.

Ako dokáže ovplyvniť lenivý zamestnanec produktivitu na pracovisku?

28.08.2019 18:44 Každý z nás má v práci kolegu, ktorý je neustále premotivovaný, aktívny a nikdy nevie, kedy by už aj stačilo. Áno, šéfovia majú takýchto ľudí zrejme najradšej, a práve preto nechceme ani my zaostávať. Snažíme sa byť stále lepší a lepší, prekonávať sa, plniť úlohy včas a nebrániť sa novým výzvam. Čo však v prípade, ak je jeden zamestnanec v tíme až príliš lenivý? Je možné, že „pokazí“ aj ostatných členov? Kolektív vo veľkej miere ovplyvňuje náš pracovný výkon Kancelária je miesto, kde by sme sa mali vrátiť deň čo deň s úsmevom na tvári. Je to totiž ako náš druhý domov či priestor, v ktorom trávime väčšinu nášho dňa, ba dokonca života. Dôležité sú však nielen kancelárie Bratislava, ale tiež kolektív, ktorý vo veľkej miere ovplyvňuje náš pracovný výkon. Na základe viacerých výskumov bolo dokázané, že ak jeden zamestnanec nemá záujem o prácu, nesnaží sa a je k práci ľahostajný, ostatných členov to vo vysokej miere ovplyvní a prístup k práci budú mať rovnaký. Naopak, ak príde na zmenu zamestnanec, ktorý je plný energie, má chuť investovať čas a vedomosti na splnenie daného cieľu, ostatní zamestnanci sa budú snažiť ešte viac, keďže nebudú chcieť zaostávať. Ak sa teda pýtate, či dokáže jeden lenivý zamestnanec zničiť váš tím, odpoveď je jednoznačná: „áno“. Rivalita medzi zamestnancami – áno či nie? Prenájom kancelárií a prenájom priestorov nie je len obyčajným miestom, ale naopak. Ide o príležitosť ako ukázať ostatným, ale najmä samému sebe, že sme vytrvalý a odhodlaný naplniť očakávania nadriadeného. Dynamika na pracovisku musí byť za každých okolností, ba dokonca sa odporúča, keď je medzi zamestnancami mierna rivalita. Totiž, ľudia majú tendenciu predbiehať sa a dokazovať jeden druhému, že je lepší. Avšak všetko treba robiť s mierou a nič nepreháňať, koniec koncov je najdôležitejšia pohoda a istá harmónia, ktorá dnes na mnohých pracoviskách žiaľ chýba.

Premýšľate, kam tento rok na dovolenku?

27.08.2019 00:30 Ak nemáte objednanú žiadnu dovolenku, nemusíte sa ničoho báť, ponuka zájazdov na tohtoročnú sezónu je bohatá. Ešte k tomu, ak si objednáte nejakú dovolenku na poslednú chvíľu , vyjde vás o mnoho lacnejšie. V nasledujúcich riadkoch vám prezradíme, kam sa určite oplatí vyraziť. Turecko Obľúbenou destináciou medzi slovenskými turistami je bezpochyby Turecko. Zájazdy sú cenovo prijateľné, krajina ako taká má orientálny nádych a pochutnáte si aj na netradičnej kuchyni. Letné dovolenky v Turecku patria k tým najžiadanejším. Čakajú na vás luxusné hotelové rezorty, nadštandardné služby, krištáľovo čisté more, ale aj nespočetné množstvo bazénov a ďalších atrakcií. Španielsko Ak vás lákajú skôr európske destinácie, zabudnite na tradičné Chorvátsko, ktoré je síce dobre dostupné automobilom, ale vyráža do neho veľa Slovákov. Skôr sa poobzerajte po zájazdu do Španielska. Piesočné pláže, pestrý nočný život, bohaté športové vyžitie. Španielsko je preslávené tiež historickými skvosty, ktoré rozhodne stoja za návštevu. Grécko Osobité čaro má bezpochyby Grécko, ktoré je svetovo preslávené predovšetkým pre svoju bohatú históriu, ktorá po sebe zanechala veľa pamätihodností. Veľmi žiadané sú pre letné dovolenky hlavne grécke ostrovy, ako je napríklad Korfu. Aj tu na vás čakajú piesočné pláže a nádherné more, na ktorom si užijete veľa zábavy. Ak si chcete objednať dovolenku do zahraničia na poslednú chvíľu, určite sa obráťte na cestovnú kanceláriu, ktorá vám ponúka letné dovolenky letecky, autobusom, ale pokojne aj autom. Ak prahnete po dovolenke na lodi, žiadny problém, sú v ponuke aj rôzne plavby. Stačí si teda len vybrať destináciu, ktorá je vášmu srdcu a túžbam najbližšia. Spokojní budete nielen s pestrou ponukou, ale aj cenovou politikou cestovnej kancelárie.

Spomaľte starnutie – s anti-age kozmetikou to nie je nemožné

25.08.2019 00:09 Anti-aging je novou vedou, ktorá sa snaží odhaliť tajomstvo večnej krásy a mladosti. Má pred sebou ešte dlhú cestu, ale mnohé kozmetické značky už dnes dokážu ponúknuť „živú vodu“ pre našu pleť. Niekoľko krokov napred je anti-aging kozmetika od francúzskej značky Vichy. Proti starnutiu pleti nestačia len babské rady Určite je dôležité dodržiavať zásady, ktorými eliminujeme starnutie pleti. Tie sú všeobecne známe, účinné, ale rozhodne nie dostatočné. V určitom veku, ale pri určitých situáciách aj skôr, potrebuje naša pleť omladiť a spomaliť prejavy starnutia pomocou profesionálnej kozmetiky. Čo najviac podporuje starnutie pleti? Keď vynecháme vek a genetické vlohy, je to predovšetkým nevhodné čistenie pleti. Tvár si musíme večer vždy dokonalo odlíčiť. Problémom je aj UV žiarenie. Nemali by sme sa nadmerne vystavovať slniečku a na tvár vždy používať pleťové krémy s ochrannými faktormi. Uškodiť nám môže nevhodná kozmetika, príliš veľa make-upu, ale aj nevhodná strava či nevhodný pitný režim. Určite pleť starne rýchlejšie, pokiaľ sme fajčiarky. Nesmieme zabúdať ani na to, že pleti prospieva prekrvenie. To dosiahneme napríklad pravidelným ranným umývaním tváre studenou vodou. Starať sa musíme nielen o tvár, ale aj o krk a dekolt. Vichy Slow Âge proti prejavom starnutia Denná starostlivosť Vichy Slow Âge je ideálnym pleťovým prostriedkom práve pre jarné a letné mesiace, kedy našu pleť ohrozuje dehydratácia a intenzívne slnečné žiarenie. Nejde o krém, ale ľahký fluid s SPF ochranným faktorom 25. Hodí sa pre ženy, u ktorých sa začínajú objavovať prvé vrásky. Pôsobí proti dehydratácii pleti, chráni ju pred starnutím spôsobeným UV, pleť regeneruje a rozjasňuje. Vichy Idéalia pre suchú a citlivú pleť Máte pleť citlivú, suchú a musíte si podľa toho vyberať kozmetiku? Vichy Idéalia je rozjasňujúci a vyhladzujúci krém práve pre vás. Hodí sa na zrelú suchú pleť s vráskami. Účinný krém ponúka lifting, spevnenie pleti, rozjasňuje a bojuje proti starnutiu. Má unikátne zloženie obsahujúce antioxidanty z čučoriedok, prírodný adenozín, ktorý stimuluje energiu v bunkách a pôsobí proti ich únave, i skrášľujúci prostriedok z kombuchy a z čierneho čaju. Spomaliť účinky starnutia pleti dnes nie je nemožné. Vďaka moderným technológiám v kozmetike je možné udržať pleť zdravšiu a sviežu dlhšie aj vo vyššom veku. Ak aj vás trápia prvé vrásky, nasaďte im stopku! Anti-aging kozmetika je vhodný prostriedok, ako zabrániť starnutiu pokožky tváre, krku a dekoltu – a mocná zbraň vo vašich rukách.

Od čoho sa odvíja cena interiérových podláh?

25.08.2019 00:09 Všetky typy interiérových podláh sa ponúkajú v rôznych cenových reláciách. Dlažbu kúpite od 10 € za meter štvorcový aj za 200 € za meter štvorcový. Čo všetko ovplyvňuje výslednú cenu za materiál aj montáž podlahy? Materiál podlahy Keď si otvoríte drevené parkety cenník, zistíte, že rozdiely v cenách jednotlivých materiálov sú naozaj značné. Niektorí klienti majú záujem aj o exotické a raritné drevo z iných kontinentov, kde sa cena dokáže vyšplhať ešte vyššie. Hrúbka podlahy Pri cene podlahy hrá veľkú úlohu aj hrúbka materiálu, ktorý je použitý. Aj obyčajné laminátové podlahy zoženiete v hrúbke 5 aj 10 mm. Od hrúbky sa odvíja ich pevnosť, a samozrejme, aj životnosť a cena. Podobne je to aj pri linoleu, parketách a dlažbe. Montáž podlahy Cena ,. Ktorú zaplatíte za novú podlahu, sa mení aj v závislosti od náročnosti montáže. Napríklad také laminátové podlahy dub sa montujú oveľa ľahšie, ako skutočné dubové podlahy. Ak si chcete podlahu osadiť sami, tento bod pre vás nehrá úlohu. Doprava a doplnky Cenu podlahy vám môže navýšiť aj doprava v prípade väčšieho množstva zakúpenej krytiny. Rovnako si musíte pripočítať aj doplnky, ako sú lišty, rohy, prechodové lišty, prahy, lepidlo, podkladová pena a veľa ďalšieho. Ostatné podmienky Cenu vám dokáže navýšiť napríklad aj nutnosť vyrovnávanie podkladu.. keď je podkladový betón krivý, treba ho vyrovnať a to sa môže opäť veľmi predražiť. Často sa stáva, že zem vlhne a v takom prípade je nutné dom dodatočne odizolovať.

Nakúpte si oblečenie na AboutYou.sk so zľavovými kupónmi

06.08.2019 01:09 Aj na slovenský trh vstúpil slávny online hráč s módou. Presne tak, reč je o internetovom obchode About You, ktorý má svoje korene v Nemecku. Ak by sme mali popísať, o aký e-shop sa jedná, tak ide o personalizovanú a inšpiratívnu platformu, ktorá vám ponúkne štýlovú módu rôznych značiek. Stačí sa pozrieť do internetového obchodu. Najprv vás nadchne široký sortiment, ktorý zahŕňa viac ako 150 tisíc produktov od viac ako 1 000 značiek. Zohnať tu môžete skvelé kúsky od legendárnych značiek ako Nike, Adidas, Gant, Calvin Klein či Levi‘s. Rovnako tak nechýba ani kolekcia od privátnych značiek About You a Edited. AboutYou.sk funguje iba online Žiadne výdajné miesta, všetko prebieha v internetovom prostredí. Objednaný tovar je vám doručený teda priamo domov. Ak vám nesadne tričko, nohavice vám budú malé či naopak veľké, nie je nič jednoduchšie než oblečenie vrátiť, a to až do 100 dní. Využiť môžete navyše rôzne zľavové akcie, ktoré samotný e-shop pripravuje. Stačí ísť na webovú stránku https://www.aboutyou.sk/ a môžete začať s vyberaním oblečenia na prichádzajúcu letnú sezónu. Vyberú si ako dámy, tak aj páni. Zľavové kupóny proste letia O zľavových kupónoch ste iste už počuli. Pomáhajú pri nakupovaní na internete šetriť ešte viac peňazí. Síce cenová politika mnohých e-shopov je prívetivá, ale nakupovanie online vám spríjemnia takzvané zľavové kódy a kupóny. Zoženiete aj pre AboutYou zľavové kupóny, stačí sa pozrieť na portál kuponovnik.sk, kde nájdete pestrú škálu zliav. Dostanete napríklad 25 % zľavu na nákup. Pozor, neplatí to na tovar všetkých značiek, ale to je vždy u kupónu uvedené. Akonáhle si vložíte do košíka celý outfit, nezabudnite ešte na doplnky, ktoré ho majú doplniť. Dokážete si predstaviť, že by ste išli do mesta treba bez kabelky či tašky?