Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Ako vybrať dokonalý zásnubný prsteň?

24.09.2019 00:35 Konečne ste sa odhodlali spraviť to? Gratulujeme. Viete však ako a podľa čoho vybrať zásnubný prsteň? Zásnuby úzko súvisia s tým akým zásnubným prsteňom sa ju pokúsite ohúriť. Vezmite do úvahy jej vkus Začnite jednoduchým prieskumom. Sledujte, aké šperky nosí Vaša partnerka najradšej. Pri prechádzke mestom sa zastavte pri výklade zlatníctva pred vitrínou so zásnubnými prsteňmi a sledujte jej vkus. Nemusíte byť odborníkom na šperky, aby ste ľahko zistili aký zásnubný prsteň ju presvedčí povedať áno. Farba kovu Nie len štýlom, ale aj farbou kovu by mal zásnubný prsteň zapadnúť do zbierky šperkov vašej vyvolenej. Ktorá farba zlata v jej šperkovnici dominuje? Je to biele zlato alebo extravagantné ružové zlato? Možno je fanúšičkou klasiky a vyhráva žlté zlato. Počúvajte a sledujte, jej vkus vám napovie. Diamant alebo zirkón Tu to začína byť zložitejšie, no nezúfajte. Na našom webe venujeme diamantom, zirkónom a drahým kameňom samostatnú rubriku. Diamant v zásnubnom prsteni vás nemusí zruinovať. Naši odborníci dokážu výber osadenéo diamantu v zásnubnom prsteni prispôsobiť vášmu rozpočtu. Ak by to bolo aj tak nad váš rozpočet vedzte, že u nás nájdete nádherné Swarovski zirkóny, ktoré sú na nerozoznanie od prírodných diamantov. Ako zistiť veľkosť Toto  jednoduché! Všimnite si, ktorý prsteň z jej obľúbených jej sedí, prineste ho k nám a my ho zmeriame. Ak chcete, pošleme Vám sadu na meranie veľkosti zásnubného prsteňa zdarma priamo domov. U nás máte na výber z desiatok modelov zásnubných prsteňov. Ak hľadáte čosi viac, radi vám vyrobíme zásnubný prsteň na mieru.

DOŽIČTE SI MASÁŽ V POHODLÍ DOMOVA!

20.09.2019 09:39 Bolesti chrbtice sú nepríjemným problémom, pri ktorého riešení sa nemusíte spoliehať len na služby profesionálneho maséra. Predstavíme vám dvojicu produktov umožňujúcich masáže v domácnosti aj v priestoroch súkromného salónu. Relax na dosah ruky Stresujúce pracovné prostredie, komplikovaná dopravná situácia aj mnohé ďalšie faktory sú každodenným zdrojom napätia v našom organizme, v dôsledku ktorého pociťujeme únavu a nemáme energiu ani chuť venovať sa aktivitám, ktoré nás kedysi napĺňali. Pre dosiahnutie fyzickej aj psychickej rovnováhy je preto dôležité dokázať sa uvoľniť a nechať odpočívať tak vaše telo, ako aj myseľ. Podobný relax si môžete dopriať prostredníctvom dovolenky alebo návštevy wellness centra, ak však hľadáte cenovo výhodnejšiu a komfortnejšiu alternatívu, stavte na kvalitné masážne kreslo. Poskytuje uvoľňujúcu masáž celého organizmu alebo konkrétnych častí tela, v ktorých pociťujeme najväčšiu bolesť a napätie. Jednotlivé modely vám umožňujú vychutnať si regeneračnú, relaxačnú alebo shiatsu masáž, pričom kreslá disponujú tiež možnosťou vyhrievania, počúvania hudby, magnetoterapie či nastavenia sklonu. Masáže pre zdravé telo aj ducha Konkrétne kreslo spĺňajúce vaše predstavy a požiadavky si môžete vybrať z pestrej ponuky profesionálneho internetového predajcu inSPORTline, ktorého špecialitou sú rozličné športové stroje, potreby a pomôcky. Kreslá sú vyrábané z kvalitnej syntetickej kože, dostupné sú vo viacerých farebných prevedeniach a ponúkajú rôzne množstvo masážnych airbagov, ventilov a prednastavených programov. Lákavou alternatívou je pre záujemcov o masáž taktiež masážne lehátko so stabilnou oceľovou, hliníkovou alebo drevenou konštrukciou. Zatiaľčo skladacie lehátka sú ľahko prenosné a umožňujú skúseným masérom vycestovať za zákazníkom; pevné lehátka poslúžia potrebám domáceho využitia a potrpia si na ne aj vlastníci kozmetických, masérskych a fyzioterapeutických salónov. K dispozícii sú dvoj aj trojdielne lehátka s odlišným spôsobom nastavenia výšky či masážne príslušenstvo vo forme masážnych valcov, olejov, kameňov a ďalších užitočných doplnkov.

KDE NÁJDETE KVALITNÉ PIVO S JEDINEČNOU CHUŤOU?

10.09.2019 08:40 Nemusíte cestovať ďaleko, aby ste vyskúšali moderné pivá s unikátnymi vlastnosťami. Stačí nájsť najbližšiu prevádzku Beer Station vo vašom okolí a vybrať sa na ochutnávku nových zážitkov z pestrého pivného sveta. V čom je ponuka predajcu výnimočná? Pod výstižným pomenovaním Beer Station sa ukrýva predajná sieť, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od leta 2017 a už sa stihla rozšíriť do viacerých kútov krajiny. Jej špecialitou je kraftové pivo pochádzajúce z produkcie menších remeselných pivovarov pôsobiacich na území Slovenska a Českej republiky. Konkrétna ponuka pív je pritom prispôsobená nielen ročnému obdobiu a aktuálnemu počasiu, ale aj preferenciám zákazníkov v danej lokalite. Výber je však v každom prípade pestrý a svoje pevné miesto si v ňom vždy nájdu rôzne pšeničné pivá, ležiaky aj pivá druhu pale ale obsahujúce vyššie množstvo chmeľu, ktorý im dodáva originálnu chuť so zvýšenou horkosťou a nádychom ovocia či citrusových plodov. V súčasnosti sa s prevádzkami Beer Station stretnete v bratislavských obchodných centrách Polus City Center a Shopping Palace Zlaté Piesky, ako aj na frekventovaných miestach v mestských častiach Petržalka, Dúbravka a Lamač. Mimo Bratislavy natrafíte na pobočky v predajniach Tesco v Žiline, Martine a Prešove, obchodných centrách Galéria v Trnave a Cassovia v Košiciach či dokonca v Prahe v priestoroch hypermarketu Globus Čakovice. Tu všade máte možnosť ochutnať kvalitné remeselné pivo napĺňané do fliaš pred vašimi očami prostredníctvom protitlaku a s pomocou špecializovaných plničiek typu Pegas. Ako byť v kontakte s predajcom prvotriednych remeselných pív Predajca v žiadnom prípade nezaostáva za vymoženosťami modernej doby a jeho aktuálnu ponuku pív s ich charakteristikou môžete mať kedykoľvek po ruke vo vašom mobilnom telefóne formou praktickej aplikácie Beer Station. Zároveň spolupracuje s aplikáciou Trifft, kde má pre svojich zákazníkov pripravený atraktívny vernostný systém plný lákavých zliav a ďalších benefitov. V prípade záujmu sa viac informácií o najväčšej sieti predajní piva z malých pivovarov na Slovensku dozviete priamo z jej rovnomennej webovej stránky alebo zo stránok na sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

NA ČO SI DAŤ PRI NOSENÍ DIEŤAŤA V ŠATKE POZOR

10.09.2019 08:40 Niektorí rodičia sa vyhýbajú noseniu svojho bábätka v šatkách, keďže v nich táto možnosť nevzbudzuje dostatočnú dôveru. Ak sa však budete pridŕžať niekoľkých základných rád, o bezpečnosť vášho potomka v šatke sa nemusíte obávať. Najdôležitejšie pravidlá, ktoré treba mať na pamäti Po zakúpení zvolenej šatky by ste sa na začiatok mali naučiť správne ju používať. Vyskúšajte si viazanie napríklad s bábikou pokojne aj s pomocou niekoho blízkeho a opakujte tak dlho, kým nebudete mať dostatočnú istotu, že už bezchybne ovládate správny postup viazania a budete sa tak pri nosení cítiť sebavedomejšie a pokojnejšie. Jednotlivé nosiče by mali byť primerane utiahnuté, aby boli schopné detskému telíčku poskytnúť podporu, ktorú v rannom štádiu svojho života pre svoj vývoj potrebuje. Pri viazaní môžete vychádzať z praktických návodov, ktoré vám ponúkajú výrobcovia a predajcovia šatiek. Všeobecne však platí, že jednotlivé úväzy možno zavŕšiť s pomocou dvojitého uzla. Počas nosenia sa dieťatko väčšinou nachádza vo vertikálnej polohe, kedy by ste mali zabezpečiť, aby detské nôžky situované nad zadočkom pripomínali svojím tvarom písmeno M, zatiaľčo na chrbátiku je viditeľné mierne zaguľatenie podobné písmenu C. Dajte si tiež záležať na tom, aby šatka neprekážala bábätku v dýchaní a preto by ste s ňou rozhodne nemali zakrývať jeho tváričku. Šatky na nosenie detí udržujú vašu ratolesť v teplúčku a preto by ste mali jej oblečenie prispôsobovať aktuálnemu ročnému obdobiu a tiež si všímať, či drobčekovi nie je v šatke príliš chladno alebo naopak horúco. Pár tipov navyše Hoci šatky vám poskytujú priestor pre iné práce, ktoré môžete vykonávať súvisle popri starostlivosti o najmladšieho člena rodiny, mali by ste sa vyhýbať činnostiam, pri ktorých by ste si buď vy alebo vaše bábätko mohli nejakým spôsobom ublížiť. Zabudnite tak na fyzicky náročné aktivity a trávenie tohto času plánujte radšej s rozvahou. Podobne ako iné kúsky oblečenia, aj šatka prípadne nosič si vyžaduje primeranú pozornosť, aby vám vydržala čo najdlhšie a zachovávala si svoju kvalitu aj naďalej. Nezabúdajte ju teda pravidelne prať a sušiť podľa pokynov daného výrobcu.

Plast je stále jednotkou na trhu. Môže za to cena

06.09.2019 00:43 Hoci máme v dnešnej dobe množstvo materiálov, z ktorých si môžeme vybrať okná a dvere jednotkou na trhu je neustále plast. Dôvodov je niekoľko a ich kombináciou tvorí plast bezkonkurenčný výrobok, pre ktorý sa rozhoduje stále veľké množstvo zákazníkov. Ak sa pozrieme na kritérium plastové okná cena tak je úplne jasné, prečo je tento materiál obľúbený. Nízke obstarávacie náklady sú lákadlom mnohých ľudí, ktorí nemajú príliš veľký rozpočet, no chcú okná a dvere, ktoré im budú dobre slúžiť. Atraktívnu cenu dopĺňa funkčnosť a spoľahlivosť počas dlhých desaťročí. Ak okná nijako nezanedbáte a budete sa o ne aspoň minimálne starať, ich životnosť vás veľmi milo prekvapí. Je preto úplne normálne, že aj plastové vchodové dvere a okná vydržia v dobrej kondícii 50 rokov. Výnimočnou je aj možnosť voľby rôznych profilov a to od hranatých až po oblé. Plastom dokážete vyplniť aj tie najrôznejšie otvory, čo pri iných materiáloch možné nie je. Ak máte teda okná v nezvyčajnom tvare, plast je pre vás nielen tou najlepšou, ale aj jedinou voľbou. Príčinou obľúbenosti je aj izolácia, kedy si zákazník vie vybrať presne to, čo potrebuje. Na výber je nielen klasické dvojsklo, ale aj trojsklo, ktorým splníte požiadavky aj na tie najlepšie tepelnoizolačné vlastnosti. Okná a dvere z plastu preferujú najmä domáce gazdinky, ktoré sa o ne nemusia špeciálne starať. Tým, že sú nenáročné na údržbu ich stačí dvakrát za rok pretrieť mokrou handričkou a sklo vyleštiť tak, aby nebolo fľakaté. Rám nevyžaduje žiadnu inú údržbu, čo je dôvodom veľkého záujmu mnohých rodín. Ani to, že si vyberiete plastové okná však nie je zárukou spokojnosti. Pred kúpou si treba rozmyslieť, čo všetko od nich očakávate a prispôsobiť to vašim požiadavkám. Zmena parametrov už nie je taká jednoduchá a v prípade nespokojnosti by ste museli vymeniť celé okno. Venujte preto výberu dostatok času a v žiadnom prípade sa s ním neuponáhľajte. Plastové okná s výzorom dreva alebo hliníka Ak vás plastové okná neoslovili po dizajnovej stránke, no chcete ich funkcie a cenu nie je to problém. V dnešnej dobe môžete mať okná, ktoré budú z plastu, no vyzerať budú ako drevené alebo hliníkové. Môže za to možnosť využitia rôznych farieb, ktoré je pri plaste možné kombinovať. Vybrať si dokonca môžete aj taký variant, kedy budú okná z vnútra biele a z vonku hnedé alebo antracitové. Dokonale ich tak dokážete prispôsobiť nielen domácnosti a vašim predstavám, ale aj fasáde a celému exteriéru. Ak si neviete vybrať, odporúčame pozrieť si plastové okná Bratislava, kde si vyberie naozaj každý. Nájdete tam širokú ponuku sortimentu, kde si môžete porovnať viacero výrobkov.

Chystáte sa na dovolenku k moru? Zoznam vecí, na ktoré nezabudnúť

05.09.2019 11:00 S letným obdobím sa pomaly lúčime, aj tak sa nájdu niektorí oneskorenci, ktorí vyrážajú za slniečkom do zahraničia až v týchto dňoch. Ak sa chystáte k moru, nemali by ste zabudnúť na niekoľko vecí, ktoré vám prídu počas týždňového pobytu v obľúbenej destinácii vhod. Pochopiteľne, je rozdiel, či idete kempovať s malým dieťaťom, alebo plánujete dovolenku vo dvojici a ubytujete sa v apartmáne či hoteli priamo na pláži. Predtým, než sa pustíte do balenia, si vezmite k srdcu nasledujúce tri rady. Časť vecí zabaľte do príručnej batožiny Ak cestujete lietadlom, potom si rozrobte veci tak, aby ste časť mali aj v príručnej batožine. Zabránite tak tomu, aby ste prekročili povolenú váhu batožiny. V príručnej batožine by ste mali mať doklady, lieky, ale aj napríklad fľašu s vodou či desiatu. Čím menej, tým lepšie Naozaj si nemusíte zbaliť celý šatník, vo výsledku použijete predovšetkým plavky. Do kufra neukladajte veci, ktoré ani nepoužijete. Potrebujete na dovolenku troje topánky? Prichystajte si miesto na suveníry Z dovolenky si asi budete chcieť priviezť nejaké pekné veci, ktoré vám budú pripomínať zážitky. Počítajte s tým, že si ich zabalíte do kufra, a tak v ňom majte rezervu. Čo všetko zabaliť na cesty? Konečne sa dostávame k samotnému zoznamu, čo všetko si zabaliť na cestu. Určite by ste nemali zabudnúť nasledovné veci: cestovný pas, alebo občiansky preukaz, ak cestujete len v rámci EÚ, európska kartička zdravotného poistenia, cestovné poistenie, vodičský preukaz, ak plánujete požičať si v danej destinácii vozidlo, platobná karta, doklady od cestovnej kancelárie , dioptrické a slnečné okuliare, kľúče od domu, doklady od auta, ak cestujete svojim vozidlom, peniaze, fotoaparát s nabíjačkou, hodinky, telefón s nabíjačkou, osobná lekárnička.