Rozšírené hľadanie
Piatok 17. Máj 2024 |
meniny má Gizela
Dbáte na udržateľnosť? Spoznajte zelené iniciatívy v modernom prostredí

24.04.2024 00:00 V petržalskom nákupnom centre sa môžete presvedčiť, že aj malé kroky dokážu veľké zmeny. Bratislavský Aupark smeruje k udržateľnejšej budúcnosti vďaka viacerým zeleným riešeniam a iniciatívam, ktoré si získali obľubu zákazníkov. Patrí sem napríklad nabíjanie elektromobilov a kolobežiek alebo zodpovedný prístup k recyklácii. Nájdete tu aj bohatú ponuku značiek, ktoré prispievajú k ochrane životného prostredia. Príspevok Dbáte na udržateľnosť? Spoznajte zelené iniciatívy v modernom prostredí zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Hranolčeky ako z reštaurácie? Stavte na Golden Longs

24.04.2024 00:00 Každý z nás má rád chvíle, kedy sa v pohodovej atmosfére spoja dobrí priatelia a vynikajúce jedlo. Čo tak pripraviť priateľské posedenie hneď teraz? Máme pre vás tip: pripravte pre „vašich ľudí“ gurmánsky zážitok ako z reštaurácie, ale po svojom. Ako na to? Každý prinesie svoje obľúbené jedlo, ktoré naservírujete na jeden stôl a môžete ochutnávať aj vychutnávať. Príspevok Hranolčeky ako z reštaurácie? Stavte na Golden Longs zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Inovácie vo firemnom prostredí. Ako posunúť firmu na novú úroveň?

24.04.2024 00:00 Svet je veľmi rýchly, doba sa mení a inovácie stále prichádzajú. No a v tomto rýchlom toku života plného zmien a noviniek je potrebné, aby aj samotné firmy udržali s dobou krok. Ako teda posunúť firmu na lepšiu úroveň? Inovácie sa netýkajú len vývoja nových produktov a služieb, ale aj modernizácie procesov, optimalizácie logistiky, investovania Príspevok Inovácie vo firemnom prostredí. Ako posunúť firmu na novú úroveň? zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Spánok na boku, na bruchu alebo na chrbte? Ktorá poloha je najlepšia? Výhody a nevýhody

23.04.2024 13:00 Spíte na chrbte alebo na jednom, či druhom boku? Alebo nebodaj na bruchu, čo je najmenej zdravý spôsob? Aké sú výhody a nevýhody pre spánok na boku a na chrbte, ktoré sú teda najvhodnejšie? Pre zdravý a dobrý spánok je dôležitá nielen posteľ, výber správneho matraca, ale povedzme aj výber vankúša. Nemal by byť príliš veľký, alebo viacero Príspevok Spánok na boku, na bruchu alebo na chrbte? Ktorá poloha je najlepšia? Výhody a nevýhody zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Kto vraždí známych a prominentných ľudí? Robert Bryndza a Anjel smrti

23.04.2024 13:00 Séria s vyšetrovateľkou Erikou Fosterovou pokračuje ôsmym dielom Anjel smrti. Záhadný vrah zabíja podľa určitej schémy a sústredí sa na známe osoby. Dokonca vysokopostavené, takže to priťahuje pozornosť médií a s tým aj tlaky zhora. Eriku spochybňujú, údajne je ako neriadená strela a nemôže vyšetrovať takéto citlivé prípady, no napokon sa do nich zahryzne a len ona môže dolapiť nebezpečného Príspevok Kto vraždí známych a prominentných ľudí? Robert Bryndza a Anjel smrti zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Slovenskí športovci na LOH 2024 v Paríži. Kto nás bude reprezentovať?

23.04.2024 13:00 Slovensko má koncom apríla 16 istých miesteniek na Letné olympijské hry 2024 v Paríži, z toho 15 je na meno. Ďalší ešte o účasť bojujú v kvalifikáciách, ktoré môžu trvať až do júna. Na zatiaľ posledných OH v japonskom Tokiu v roku 2021 sme mali 41 športovcov…prekonáme tento počet? A kto sú teda slovenskí športovci na LOH 2024 v Paríži? Slovenskí športovci na Príspevok Slovenskí športovci na LOH 2024 v Paríži. Kto nás bude reprezentovať? zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

11 tipov, ako udržiavať poriadok a čistotu v kuchyni

23.04.2024 13:00 Aj vám niekedy upratovanie prerastá cez hlavu? Nemáte čas stále upratovať, umývať, čistiť…vždy sa nájde niečo dôležitejšie… Alebo sa vrátite z práce domov unavení a zmorení, takže do upratovania sa vám už tobôž nechce? Priznajme si, že z hygienického hľadiska je podstatné udržiavať čistotu a poriadok v kuchyni . Taniere, poháre, či Príspevok 11 tipov, ako udržiavať poriadok a čistotu v kuchyni zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Ako pestovať eukalyptus na záhradke alebo v kvetináči? Návod a užitočné tipy

23.04.2024 13:00 Eukalyptus má exotický vzhľad a charakteristickú vôňu. Predtým bol známy ako blahovičník a je to úžasná rastlina, ktorá pochádza z Austrálie, južnej Ázie a Novej Guiney. Existuje mnoho druhov a kultivarov, takže v poslednom období je čoraz obľúbenejší aj u slovenských záhradkárov. Ak sa rozhodnete pestovať eukalyptus vonku alebo v kvetináči, kľúčom k úspechu je Príspevok Ako pestovať eukalyptus na záhradke alebo v kvetináči? Návod a užitočné tipy zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Jedna z najkrajších na svete. Aká je ZOO v Prahe?

23.04.2024 13:00 Bez preháňania – jedna z najkrajších na svete a údajne dokonca piata najlepšia. Tak ju ohodnotil cestovateľský server TripAdvisor, keď v roku 2018 zverejnil rebríček najobľúbenejších zoologických záhrad na základe hodnotení miliónov ľudí. ZOO v Prahe získala 5.miesto….a desať rokov predtým ju zasa Forbes ocenil ako siedmu najlepšiu na svete. Aká teda je a oplatí sa tam zájsť? Koľko stojí Príspevok Jedna z najkrajších na svete. Aká je ZOO v Prahe? zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Prečo sa hrušky či jablká voskujú? A môže mi to nejako uškodiť?

23.04.2024 13:00 Určite ste už o tom počuli, že jablká a niektoré ďalšie druhy ovocia a zeleniny v obchodoch majú tenkú vrstvu jedlého vosku. Prirodzene, objavili sa hneď „bububu“ články, že sa jablká voskujú, je to nebezpečné, môžete mať z toho alergie ap. Že zo zdravého ovocia robia chemickú továreň a škodia nám. Je to naozaj pravda? Prečo sa vlastne voskujú a čím? Prečo Príspevok Prečo sa hrušky či jablká voskujú? A môže mi to nejako uškodiť? zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Káva s mliekom – áno alebo nie?

23.04.2024 13:00 Hovorí sa, že v pití kávy existuje postupnosť. Najskôr ľudia začínajú s latté, ktoré obsahuje viac mlieka než samotnej kávy, neskôr začnú piť cappuccino, ktoré už obsahuje menej mlieka a chuť kávy je výraznejšia. Skutoční kávičkári však skončia pri malom espresse alebo ristrette. Ako to naozaj je? My si stojíme za tým, že najlepšia káva Príspevok Káva s mliekom – áno alebo nie? zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Ako sa dá využiť škorica v domácnosti alebo na záhradke? 14 skvelých tipov

23.04.2024 13:00 Obyčajná škorica a pritom toľko benefitov. Najčastejšie ju využívame v kuchyni pri pečení, niekto si posype škoricou kávu a mnohí vedia, aké má priaznivé účinky na naše zdravie . Možno sa pýtate, ako sa dá využiť škorica v domácnosti alebo v záhradke, či pri pestovaní rastlín? Toto všestranné Príspevok Ako sa dá využiť škorica v domácnosti alebo na záhradke? 14 skvelých tipov zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Ako sa prejavuje čierny kašeľ? Čo mi môže spôsobiť a ako sa lieči?

23.04.2024 13:00 Čierny kašeľ, alebo tiež dusivý kašeľ  je vysoko infekčné ochorenie, ktoré vďaka očkovaniu takmer vymizlo. V krajinách tretieho sveta naň zomieralo veľa najmenších detí, v rozvinutých krajinách sa vyskytovalo len ojedinele, no v poslednom období počet prípadov stúpa. Česko hlási rekordný nárast – v 16.týždni pribudlo viac prípadov ako od začiatku roka. Ochorenie postihuje všetky vekové Príspevok Ako sa prejavuje čierny kašeľ? Čo mi môže spôsobiť a ako sa lieči? zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

6 spôsobov, ako využiť silu čakier pri liečbe

14.04.2024 08:30 Poznáte najrozšírenejšie metódy, ktoré praktizujúci používajú, keď chcú využiť silu čakier pri liečbe? Ako tieto metódy fungujú a ako ich robiť? Či už je to meditácia, joga, kryštály alebo éterické oleje. Možno viete, že čakrová liečba je mimoriadne účinné umenie, ktorým si dokážete v každom ohľade skvalitniť život. Čakrový systém môžeme chápať ako akési duchovné krvné Príspevok 6 spôsobov, ako využiť silu čakier pri liečbe zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Orechové maslá. Sú naozaj zdravé? Druhy masiel a využitie v kuchyni

13.04.2024 10:45 Orechové maslá sú v posledných rokoch čoraz obľúbenejšie. Arašidové, pistáciové, mandľové, lieskovo-orieškové, z kešu, či z pekanových orieškov.  Vďaka svojmu zloženiu a blahodarnému účinku na zdravie si vybojovali svoje čestné miesto medzi potravinami zdravej výživy. – Prečo sú orieškové maslá také zdravé? – Ako si vybrať spomedzi toľkých druhov? – Koľko si ich denne môžeme Príspevok Orechové maslá. Sú naozaj zdravé? Druhy masiel a využitie v kuchyni zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.