Rozšírené hľadanie
Pondelok 17. Jún 2024 |
meniny má Adolf
Je dovolenka na súkromnej jachte skutočne dobrý nápad?

28.05.2024 08:15 Dovolenka na súkromnej jachte znie ako sen: plavba po azúrových vodách, kúpanie v krištáľovo čistom mori, objavovanie skrytých zátok a vychutnávanie si gurmánskych jedál v súkromí. Je plavba na jachte naozaj taký ideálny zážitok, ako sa zdá? Posvietili sme si na klady a zápory dovolenky na súkromnej jachte, aby sme vám pomohli s rozhodovaním a plánovaním vášho The post Je dovolenka na súkromnej jachte skutočne dobrý nápad? first appeared on Fanpage.sk.

Boj s preliačinami na aute – vyskúšajte PDR opravu

28.05.2024 08:15 Vandalizmus na aute a následne viditeľné preliačiny na kapote sú skutočnou pohromou pre majiteľov áut. Oprava preliačin je v mnohých prípadoch náročná po finančnej stránke i zdĺhavá s časového hľadiska. Záchranou sa v tomto smere stáva PDR oprava, ktorá rýchlo a efektívne vyrieši neestetické preliačiny. V čom je PDR metóda tak revolučná? Vandalizmus je častou príčinou preliačin na aute Vandalizmus na aute The post Boj s preliačinami na aute – vyskúšajte PDR opravu first appeared on Fanpage.sk.

Záhradné stoly pre relaxáciu vo vašom vonkajšom priestore

28.05.2024 08:15 Záhradné stoly sú neodmysliteľnou súčasťou každého vonkajšieho priestoru. Môžu nielen vkusne doplniť váš exteriérový dizajn, ale byť aj dobrým pomocníkom pri relaxácii či stretnutiach s priateľmi. Využívajte stoly do záhrady naplno a vytvorte si príjemnejšie a uvoľnenejšie prostredie na vašej terase alebo v záhrade. V e-shop Estilofina nájdete množstvo tipov na ich využitie. Záhradný stôl ako vonkajší jedálenský The post Záhradné stoly pre relaxáciu vo vašom vonkajšom priestore first appeared on Fanpage.sk.

Kozmetika s výťažkom mora

22.05.2024 01:45 V kozmetických produktoch môžete nájsť rôzne aktívne látky. Získavajú sa chemicky v laboratóriách, môže ísť o extrakty z liečivých byliniek ale aj o látky, ktoré majú pôvod v mori. Kozmetický priemysel sa neustále rozvíja a v súčasnosti v ňom môžete nájsť aj kaviár, morský planktón či výťažok z morských rias. Ako tieto zložky vplývajú na pleť? Kaviár – hydratačné a výživné účinky Pod pojmom kaviár si The post Kozmetika s výťažkom mora first appeared on Fanpage.sk.

Vyberte si kreslo, ktoré sa dokonale hodí do vášho interiéru

21.05.2024 04:45 Zdá sa vám obývacia miestnosť alebo pracovňa fádna? Doprajte jej malú zmenu s dizajnovým kreslom. Váš domov nielenže ožije, ale dostane aj nový nádych pohodlnosti. Jeden kus nábytku dokáže naozaj divy. Okrem toho, že sa odhodláte k inému usporiadaniu miestnosti, vnesiete do nej nový štýl, farby a to pravé zútulnenie. Ako si však vybrať to The post Vyberte si kreslo, ktoré sa dokonale hodí do vášho interiéru first appeared on Fanpage.sk.

Platforma All-the-Best.eu spája firmy a usporiadateľov podujatí na Slovensku

20.05.2024 19:01 Slovensko je krajinou plnou kultúrneho a spoločenského života, kde sa počas celého roka konajú zaujímavé podujatia, festivaly a workshopy. Pre firmy a usporiadateľov je však niekedy náročné dostať svoje podujatie do povedomia širokej verejnosti. Tu prichádza na scénu platforma All the Best, ktorá prináša riešenie. All the Best je jedinečná platforma, ktorá umožňuje firmám a The post Platforma All-the-Best.eu spája firmy a usporiadateľov podujatí na Slovensku first appeared on Fanpage.sk.

Golfové oblečenie – ako sa cítiť pri hre pohodlne a štýlovo

18.05.2024 07:01 Golf nie je len o presnom údere a zlepšovaní skóre. Je tiež o pocite pohodlia a sebavedomia na hracej ploche. Aby ste mohli na golfovom ihrisku excelovať, je dôležité sa cítiť komfortne. Svoju úlohu v tomto smere zohráva golfové oblečenie, ktoré je hlavne pre ženy cestou k lepším výkonom. Golfové oblečenie pre štýl na greene Pri výbere The post Golfové oblečenie – ako sa cítiť pri hre pohodlne a štýlovo first appeared on Fanpage.sk.