Rozšírené hľadanie
Piatok 10. Máj 2024 |
meniny má Viktória
Trendy v interiérových farbách pre rok 2024

30.01.2024 06:00 Svet trendových farieb nie je len o estetike. Ide spôsob, ako premeniť váš domov na priestor plný energie s nádychom pohodlia. Každý rok prináša nové trendy v oblasti farieb na steny a v roku 2024 tomu nebude inak. Prejdite si s nami najnovšie trendy, ktoré odporúčajú interiéroví dizajnéri pre nasledujúci rok v oblasti farebnosti stien. Nebojte sa experimentovať s novými kombináciami The post Trendy v interiérových farbách pre rok 2024 first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Pivné sklo a ďalšie vybavenie pre profesionálov a gurmánov

30.01.2024 06:00 Pivo je najstarším a najčastejšie konzumovaným alkoholickým nápojom na svete – zaslúži si teda nielen najvyšší rešpekt, ale taktiež by malo byť servírované v správnom pohári. Jej výber sa riadi typom piva – správne vybraný pohár umožní sa rozvinúť najlepším vlastnostiam moku a správne oceniť vlastnosti zlatistého nápoja. Každý barman by tiež mal absolvovať krátke The post Pivné sklo a ďalšie vybavenie pre profesionálov a gurmánov first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Odhaľte krásy Spiša počas vašej zimnej dovolenky

29.01.2024 19:45 Radi sa túlate po Slovensku? Jeden región krajší ako druhý. Na Spiši sa vám bude tiež páčiť. Ak ste tu nikdy neboli, poskytneme vám pár tipov, aké turistické atrakcie počas dovolenky v zime určite nevynechať. Historický región na severe Slovenska Spiš je známy svojou nádhernou prírodou a množstvom kultúrnych a historických pamiatok. Jeho najväčšou pýchou je Spišský hrad, The post Odhaľte krásy Spiša počas vašej zimnej dovolenky first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Štýlová produktivita: Kancelárske stoly pre moderných profesionálov

27.01.2024 07:45 S modernými pracovnými trendmi prichádzajú aj nové výzvy do našich domácich kancelárií. Občasný alebo neobmedzený home office a pracovné povinnosti, ktoré riešite asap z domu by ste nemali robiť z gauča alebo kuchynského stola. S našimi šikovnými nápadmi môžete vytvoriť štýlový pracovný kút, ktorý vám pomôže udržiavať produktivitu na profesionálnej úrovni. Jedným z kľúčových prvkov The post Štýlová produktivita: Kancelárske stoly pre moderných profesionálov first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Zachyť krásu online – Čierny mesiac online v kozmetickom odvetví

25.01.2024 06:16 Čas Čierneho mesiaca nie znamená len príležitosť nakupovať elektroniku alebo oblečenie za výhodné ceny. Stále viac spotrebiteľiek upriamuje svoju pozornosť na oblasť krásy, hľadajúc jedinečné akcie na svoje obľúbené produkty na starostlivosť a make-up. Virtuálne poličky internetových obchodov sa lámajú pod váhou vynikajúcich ponúk a my vás chceme previesť svetom Čierneho mesiaca online v kozmetickom The post Zachyť krásu online – Čierny mesiac online v kozmetickom odvetví first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Masívny nábytok: Elegancia a prírodný dotyk v obývačke

21.01.2024 02:15 Vytváranie elegantnej obývačky s masívnym nábytkom vyžaduje cit pre detail a harmóniu. Výber kvalitného dreva, kombinácia farieb a štýlov, prírodné materiály a vhodné osvetlenie sú hlavnými prvkami, ktoré vytvoria v obývacej izbe elegantný vzhľad. Nechajte sa inšpirovať prírodou a jej luxusnou jednoduchosťou pri tvorbe svojej vlastnej elegantnej obývačky. Výber kvalitného masívneho nábytku Pri tvorbe luxusného priestoru The post Masívny nábytok: Elegancia a prírodný dotyk v obývačke first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Malotraktor verzus úžitková ATV – ktorý stroj sa viac vyplatí?

20.01.2024 05:17 Na malej farme je výber správneho poľnohospodárskeho vozidla kľúčovým rozhodnutím, ktoré ovplyvní efektivitu práce a jej výsledky. Rozhodovať sa medzi malotraktorom a úžitkovou štvorkolkou môže byť náročné, pretože každé z týchto vozidiel má svoje výhody a jedinečné využitie. Naše malé porovnanie vám s rozhodovaním iste pomôže. Zvážte vaše potreby a preferencie Vo voľbe medzi malotraktorom a úžitkovou štvorkolkou záleží The post Malotraktor verzus úžitková ATV – ktorý stroj sa viac vyplatí? first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Strešný box – spôsoby využitia a bezpečnostné pokyny

05.01.2024 20:30 Nad strechou vášho vozidla sa skrýva priestor, ktorý môžete plne využiť vďaka inštalácii strešného boxu. Strešné boxy sa stali populárnym riešením pre ľudí, ktorí potrebujú viac úložného priestoru, či už ide o dovolenku, výlety, alebo prepravu rozmernejších vecí. Poradíme vám, ako sa dá box využiť a ako s ním manipulovať. Možnosti využitia strešného boxu Strešné boxy Northline The post Strešný box – spôsoby využitia a bezpečnostné pokyny first appeared on Gazda.sk - informačný portál.