Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav
Máte radi víno? Kúpte si domácu drevenú vinotéku

27.02.2024 08:00 Vlastniť domácu vinotéku z masívneho dreva nie je len o skladovaní vína. Je to investícia do vášho štýlu života. Drevená vinotéka z masívneho dreva vytvorí jedinečný a príjemný priestor vo vašej obývačke, v salóne alebo vínnom sklepe. Bez ohľadu na to, či ste nadšený zberateľ vína, alebo len milovník dobrej chvíle pri pohári vína, domáca vinotéka je The post Máte radi víno? Kúpte si domácu drevenú vinotéku first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Ako opraviť preliačiny na aute: PDR metóda vs. klampiarske metódy

22.02.2024 19:45 Nájsť na aute preliačinu si nepraje žiadny motorista. V prvom rade ide o vizuálne nepekné poškodenie, ktoré znižuje hodnotu vozidla. S preliačinou môže prísť ruka v ruke i začínajúca korózia. Pri výbere metódy opravy preliačin je potrebné zvážiť rozsah a charakter poškodenia, cenu, čas a kvalitu opravy. Vždy je dobré poradiť sa s odborníkom, ktorý vám odporučí najvhodnejšiu možnosť pre The post Ako opraviť preliačiny na aute: PDR metóda vs. klampiarske metódy first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Športové štvorkolky pre nový rozmer adrenalínu v teréne

22.02.2024 19:45 Športové štvorkolky sú často považované za hračky pre dospelých, no ich výkon a schopnosti v teréne nesmiete podceniť. Tieto robustné stroje prinášajú jazdcovi adrenalínové dobrodružstvo a neobmedzenú slobodu pohybu všade, kde sa kolesá stroja dostanú. Pre tých, ktorí hľadajú zábavu, adrenalín a nové emócie prinesú športové štvorkolky do života neuveriteľné možnosti. Technické možnosti štvorkoliek Športové štvorkolky The post Športové štvorkolky pre nový rozmer adrenalínu v teréne first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Konečne váš! Zariaďte si byt podľa seba a užite si pocit domova

19.02.2024 13:00 Konečne ste si kúpili byt a neviete sa dočkať, kedy sa do neho konečne nasťahujete? Skôr ako tak urobíte je potrebné byt zariadiť. Ak v tomto momente vaše nadšenie z kúpi nehnuteľnosti kleslo nezúfajte. Nenechajte si radosť z bytu pokaziť a prečítajte si tento článok. Spoznajte byt Ak ste si kúpili byt v novostavbe môžete si ho prezrieť ešte nezariadený. Niektoré The post Konečne váš! Zariaďte si byt podľa seba a užite si pocit domova first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Viete aký máte typ pleti?

19.02.2024 13:00 Správna starostlivosť o pleť je základom bezchybnej pokožky. Ak sa o pleť staráte najlepšie ako viete, ale stále máte pár problémov môže byť chyba v kozmetike, ktorú používate. V prvom rade je dobré ak poznáte aký typ pleti máte. Následne si môžete zaobstarať vhodnú kozmetiku určenú práve na váš typ pleti. Normálna pleť Normálna pleť je ideálna, nie je The post Viete aký máte typ pleti? first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Investičné zlaté odliatky vs. mince: Do čoho sa oplatí investovať?

18.02.2024 06:00 Chcete začať investovať do zlata? V súčasnej dobe máte tú možnosť, a to hneď niekoľkými formami. Môžete si, napríklad, zaobstarať zlaté odliatky alebo zlaté mince. Ktorý produkt sa oplatí viac, z hľadiska dlhodobej investície? Na to sme sa pozreli o čosi bližšie! Veľmi obľúbené sú v dnešnej dobe zlaté zliatky alebo inak povedané odliatky. Tie The post Investičné zlaté odliatky vs. mince: Do čoho sa oplatí investovať? first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Ako začať investovať s malým kapitálom: Praktický sprievodca

13.02.2024 04:16 Investovanie je časom overený spôsob, ako vaše peniaze pracujú za vás, zatiaľ čo vy pracujete na ich zarábaní. Warren Buffett, legendárny investor, definoval investovanie ako “odkladanie spotreby teraz, aby ste mali možnosť spotrebovať viac v budúcnosti.” Investovaním vašich peňazí pravidelne ich môžete v priebehu času výrazne zvýšiť. Preto je dôležité začať investovať čo najskôr a The post Ako začať investovať s malým kapitálom: Praktický sprievodca first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Máte obavy z defektu? Poradíme vám, ako mu predísť

11.02.2024 01:45 Pneumatiky sú dôležitou súčasťou vozidla, a preto sa každý motorista obáva defektu pneumatiky. Defekt je nepríjemný s ohľadom na náklady na opravu a tiež kvôli riziku spôsobenia nehody. Aby ste predišli defektu, je nutné sa o pneumatiky starať a správať sa na ceste tak, aby ste poškodeniu predišli. Riaďte sa našimi tipmi, ako defektu predchádzať a eliminujete jeho riziko na minimum. The post Máte obavy z defektu? Poradíme vám, ako mu predísť first appeared on Gazda.sk - informačný portál.