Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola
Čo robiť, keď za poškodené auto môže výtlk na ceste?

29.07.2019 00:16  Výtlky sú bežnou súčasťou slovenských ciest a dennodenne s nimi zápasí vodič. Diera na ceste dokáže spôsobiť nemalé komplikácie, ako zničiť pneumatiku či poškodiť tlmiče. Čo však robiť v prípade, že si... Príspevok Čo robiť, keď za poškodené auto môže výtlk na ceste? zobrazený najskôr Prenocuj.sk.

Ako sa zbaviť nežiaduceho vtáctva na pozemku? Vyskúšajte plašič vtákov

24.07.2019 00:04 Nežiadúceho vtáctva z okolia na svojom pozemku sa len tak nezbavíte. Ak si naň vezmete pušku, môžete sa dostať do problémov, nakoľko väčšina vtákov je u nás zákonom chránená, kvôli čomu vám môžu vzniknúť problémy s porušením... Príspevok Ako sa zbaviť nežiaduceho vtáctva na pozemku? Vyskúšajte plašič vtákov zobrazený najskôr Prenocuj.sk.

Citáty po anglicky ako zdroj inšpirácie pre cudzí jazyk

23.07.2019 15:44 Citáty po anglicky sa používajú z viacerých dôvodov, v každej skupine ľudí a nie je voči nim imúnna žiadna spoločnosť. Neexistuje ani jedna komunita, skupina či ľudia, ktorí sa stretávajú pri spoločných záľubách a akciách, aby nemali... Príspevok Citáty po anglicky ako zdroj inšpirácie pre cudzí jazyk zobrazený najskôr Prenocuj.sk.

Kvalitné autosedačky – lebo bezpečnosť je prvoradá!

19.07.2019 15:10 Narodilo sa vám dieťa a chcete pre neho to najlepšie? Ak ho plánujete voziť v aute, mali by ste sa zamerať na kvalitné autosedačky. Tie sa totiž starajú nielen o bezpečnosť, ale aj pohodlie... Príspevok Kvalitné autosedačky – lebo bezpečnosť je prvoradá! zobrazený najskôr Prenocuj.sk.

Ekologický Fotodarček – plátená taška s potlačou

13.07.2019 00:46 Pri našich každodenných činnostiach sa čoraz častejšie stretávame so starostlivosťou o životné prostredie. Jednou takou činnosťou je aj nakupovanie. Už aj Slovenská republika zakázala v obchodných reťazcoch rozdávanie plastových nákupných tašiek zadarmo. Ekológovia radia,... Príspevok Ekologický Fotodarček – plátená taška s potlačou zobrazený najskôr Prenocuj.sk.

Neprekonateľné výhody plastových dverí i okien

11.07.2019 00:42 Jednou z hlavných výhod plastu je predovšetkým to, že je omnoho odolnejší a stabilnejší ako tradičné drevo, o ktoré sa treba pravidelne starať. Plastové dvere či okná nemenia vo vlhkom prostredí tvar, ba dokonca je ich... Príspevok Neprekonateľné výhody plastových dverí i okien zobrazený najskôr Prenocuj.sk.

Analýza triedenie papiera v Prešove: Čo všetko sme našli v modrých nádobách okrem papiera?

01.07.2019 00:47 V meste Prešov sa na základe analýzy komunálneho odpadu zisťovalo, ako práve Prešovčania vedia triediť odpad, a to konkrétne papier a lepenku. Tento zber sa realizuje v dvoch formách. Buď vo forme zberu do modrých vriec, ktoré sa... Príspevok Analýza triedenie papiera v Prešove: Čo všetko sme našli v modrých nádobách okrem papiera? zobrazený najskôr Prenocuj.sk.