Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana
Plánujete kúpu záhradného domčeka či altánku? Na čo všetko treba myslieť?

27.08.2019 10:03 Kúpiť si záhradný domček či altánok nie je také jednoduché ako nakúpiť si v potravinách mlieko a rožky. Keďže sa jedná o dlhodobú a finančne náročnejšiu investíciu, je preto potrebné dopredu zvážiť všetky faktory a požiadavky, ktoré by mali... Príspevok Plánujete kúpu záhradného domčeka či altánku? Na čo všetko treba myslieť? zobrazený najskôr Prenocuj.sk.

Čo si všímať pri kúpe kolieskových korčúľ?

27.08.2019 01:09 K letu patria nepochybne rôzne letné športy, medzi ktoré patrí okrem iného aj korčuľovanie. Korčuľovať sa vie zrejme väčšina z nás, keďže ide o šport, ktorý si pamätáme ešte z detstva. Netvrdíme, že jazda na korčuliach patrí medzi... Príspevok Čo si všímať pri kúpe kolieskových korčúľ? zobrazený najskôr Prenocuj.sk.

Konečne kvalitný spánok? Zaistí vám ho správny matrac!

18.08.2019 00:31 Ak ste výberu matraca doteraz neprikladali veľkú váhu, mali by ste začať! Práve matrac sa totiž z veľkej časti podpisuje pod kvalitu vášho spánku. Z akých typov matracov môžete vyberať a ktorý bude najlepší... Príspevok Konečne kvalitný spánok? Zaistí vám ho správny matrac! zobrazený najskôr Prenocuj.sk.

Pomocníci záhradkára

15.08.2019 00:09 Reklamy v časopisoch pre záhradkárov nás každoročne presviedčajú, že  bez najnovšieho toho či tamtoho sa našej zelenine a ovociu nebude v najbližšej sezóne vôbec dariť. Že naša záhradka sa zmení na nepriechodnú džungľu alebo... Príspevok Pomocníci záhradkára zobrazený najskôr Prenocuj.sk.

Plechové alebo hliníkové disky? Vieme, aké sú v nich rozdiely

10.08.2019 01:33 Pri kúpe nových pneumatík sa takmer každý vodič zamýšľa nad otázkou, či si dopraje plechové alebo hliníkové disky. Dizajn auta je stále dôležitejší a práve kolesá odrážajú nielen štýl vozidla, ale aj vodiča. Kým ženy... Príspevok Plechové alebo hliníkové disky? Vieme, aké sú v nich rozdiely zobrazený najskôr Prenocuj.sk.