Rozšírené hľadanie
Streda 1. Máj 2024 |
meniny má Sviatok práce
Zjednodušte si život a doprajte si viac slobody pri varení. S novým odsávačom pár vo varnej platni Gorenje Omniflex

21.03.2024 08:15 Už žiadne kompromisy, žiadne hrče na čele. Len dostatok miesta nad hlavou a veľkorysý priestor na hrnce, panvice, suroviny a zábavu v kuchyni. S varnou platňou Gorenje Omniflex HET949BSC sa už nemusíte starať o to, kam v kuchyni umiestniť odsávač pár. Po celý čas bude diskrétne ukrytý vo varnej platni, aby sa kedykoľvek ako mávnutím čarovného prútika postaral o čerstvý vzduch. Tento elegantný kombinovaný spotrebič s minimalistickým dizajnom ukrýva okrem odsávača aj množstvo technológií a automatických funkcií, ktoré vám uľahčia život. V kuchyni si budete užívať skutočný pocit slobody a kreativity. Nová indukčná varná platňa Gorenje Omniflex HET949BSC so zabudovaným odsávačom pár The post Zjednodušte si život a doprajte si viac slobody pri varení. S novým odsávačom pár vo varnej platni Gorenje Omniflex first appeared on Časopis Home.sk.

Hisense s inteligentnými umývačkami riadu ďalej posilňuje v kategórii moderných vstavaných kuchynských spotrebičov

20.03.2024 01:15 Značka Hisense rýchlo pokračuje vo svojej expanzii a pridáva do svojho sortimentu ďalšie veľké domáce spotrebiče: okrem technologicky vyspelých kuchynských spotrebičov aj plne integrované inteligentné umývačky riadu. Tie čoskoro doplnia inteligentné voľne stojace umývačky riadu, pribudnú tiež vstavané kávovary, ohrievacie zásuvky, odsávače pár a ďalšie veľké aj malé domáce spotrebiče. Okrem toho je spoločnosť Hisense lídrom na trhu s veľkými, tzv. viacdverovými chladničkami a má významné postavenie v kategórii moderných TV vrátane laserových televízorov. Medzi novinky patrí inteligentná vstavaná umývačka riadu Hisense HV693B60UVAD s XXL kapacitou až na 16 súprav riadu, tromi košmi a tromi ostrekovacími ramenami.  Postará sa o to, aby The post Hisense s inteligentnými umývačkami riadu ďalej posilňuje v kategórii moderných vstavaných kuchynských spotrebičov first appeared on Časopis Home.sk.

Inovácie vo svete matracov: čo je nové na Benab.sk?

20.03.2024 01:15 Inovácie vo svete matracov sú úžasné: inteligentné ortopedické matrace, ktoré reagujú na telesnú teplotu, pokročilá pamäťová pena, doplnky na spanie, ktoré môžu zlepšiť ukazovatele odpočinku a oveľa viac! Taktiež nás nikdy neunavuje skúmať, testovať a aplikovať nové technológie, ktoré sú dôležitou súčasťou matracov Benab.sk. Moderný prístup k výrobe matracov Ponúkame novú kolekciu matracov, ktorá zahŕňa výsledky moderného vývoja našich špecialistov spolu s odborníkmi z iných európskych krajín a dodávateľov materiálov. Matrace Benab s anatomickými zónami a taštičkovými jadrami s prírodným kokosovým vláknom preukazujú špičkovú ortopédiu a odolnosť voči veľkej záťaži a vrstva HR peny zaisťuje maximálnu priedušnosť a zachovanie optimálnej The post Inovácie vo svete matracov: čo je nové na Benab.sk? first appeared on Časopis Home.sk.

Starostlivosť o plot: prehľad jednotlivých materiálov a ako ich udržiavať

07.03.2024 08:15 Starostlivosť o plot je kľúčovým aspektom udržiavania nielen vizuálnej atraktívnosti, ale aj funkčnosti a trvanlivosti plotu. Vzhľadom na rôzne vonkajšie vplyvy, ktorým sú ploty vystavené, je dôležité venovať im pravidelnú pozornosť a údržbu. Okrem vizuálnych aspektov zabezpečuje údržba aj bezpečnosť plotu, prevenciu pred poškodením, ochranu pred vplyvmi počasia a zachovávanie intímnosti a súkromia. Ako sa teda starať o jednotlivé ploty? Prečo mať plot okolo domu? Ploty majú rôzne účely a môžu plniť mnoho funkcií v rôznych kontextoch. Jedným z najčastejších dôvodov, prečo ľudia považujú za dôležité oplotiť svoj pozemok, je ochrana súkromia. Môže tiež tvorí vizuálnu bariéru, ktorá bráni pohľadom The post Starostlivosť o plot: prehľad jednotlivých materiálov a ako ich udržiavať first appeared on Časopis Home.sk.

Praktický sprievodca čistením pozemkov

06.03.2024 12:15 Čistenie a úprava pozemkov môže byť náročnou úlohou, ale s naším spoľahlivým strojom GreenClimber môžete očakávať efektívne a dôkladné výsledky. Bez ohľadu na to, aký je stav vášho pozemku - či ide o zarastenú divočinu alebo plánovaný trávnik - naše služby sú prispôsobené vašim individuálnym potrebám. Nižšie uvedené kroky demonštrujú typický postup čistenia a úpravy pozemkov s využitím stroja GreenClimber: Príprava žiadostí o výrub podľa platnej legislatívy - prvým krokom je získať potrebné povolenia od príslušných orgánov. Vypracujeme a podáme všetky potrebné žiadosti, aby bol proces plynulý a bez problémov. To, v ktorých prípadoch povolenie potrebujete, a v ktorých nie, sa dozviete v zákone The post Praktický sprievodca čistením pozemkov first appeared on Časopis Home.sk.