Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
Objavte možnosti športových štvorkoliek

23.02.2024 04:00 Zážitok z jazdy na štvorkolke sa ničomu inému nevyrovná. Vychutnajte si pohyb po neznámom teréne, preniknite do divočiny a objavte nové dobrodružstvá. Či už ste začiatočník, alebo skúsený jazdec, svet štvoriek ponúka nekonečné možnosti na užitie voľného času. Kde sa dá jazdiť so štvorkolkou a ako si jazdu spestriť? Kde je možné jazdiť so štvorkolkou? Najlepším The post Objavte možnosti športových štvorkoliek appeared first on BOD.sk - spravodajský informačný portál.

Kuna a jej udomácnenie sa v ľudskom príbytku

21.02.2024 01:45 Podobne ako lasice, tak aj aj kuny sú dlhé, štíhle a elegantne vyzerajúce malé stvorenia. Na jednom konci majú dlhé chvosty a na druhom relatívne malé hlavy. Zdržiavajú sa v horách, borovicových lesoch , zmiešaných lesoch a pod. Ničenie biotopov v niektorých oblastiach je však škodlivé pre miestne populácie poddruhov. Na druhej strane treba dodať, The post Kuna a jej udomácnenie sa v ľudskom príbytku appeared first on BOD.sk - spravodajský informačný portál.

Prenájom plavidla na dovolenku – Prečo plavidlo prenajať cez agentúru?

20.02.2024 05:45 Plánovanie dovolenky na mori práve začína! Hľadáte vhodnú loď a lámete si hlavu s tým, čo všetko treba pred dovolenkou zariadiť?  Prečo sa však obťažovať s komplikovanými rezerváciami a organizáciou, keď vám môže pomôcť profesionálna agentúra pre prenájmy lodí? Preskúmajte s nami všetky výhody prenájmu lode cez agentúru. Veľké možnosti vo výbere typu lode Agentúry pre prenájom lodí The post Prenájom plavidla na dovolenku – Prečo plavidlo prenajať cez agentúru? appeared first on BOD.sk - spravodajský informačný portál.

Investičné zlato v podobe zliatok s hologramom: aké prináša výhody?

19.02.2024 00:05 Investovanie je v súčasnej dobe častou témou, pretože je potrebné zvyšovať hodnotu svojich nasporených financií. Ideálnym spôsobom, ako na to je investovanie. Akcie však so sebou častokrát prinášajú riziká a preto je najlepším riešením investičné zlato, ktoré vyniká v mnohých oblastiach. Ak si zaobstaráte švajčiarske zlaté zliatky s hologramom, máte vyhraté. Hologram totiž predstavuje patentovanú The post Investičné zlato v podobe zliatok s hologramom: aké prináša výhody? appeared first on BOD.sk - spravodajský informačný portál.

Chyby používania tlačiarne, ktoré skracujú životnosť tonerov

16.02.2024 01:45 Správne používanie tlačiarne je kľúčové pre zachovanie jej optimálneho výkonu a predĺženie životnosti tonerov. Mnohé chyby, ktoré používatelia pri práci s tlačiarňou robia, môžu viesť k rýchlejšiemu vyčerpaniu tonerov a zníženiu kvality tlače. Aby ste sa preto takémuto scenáru vyhli, tu sú niektoré z najčastejších chýb, ktoré môžu negatívne ovplyvniť životnosť tonerov v tlačiarni. Nedostatočná The post Chyby používania tlačiarne, ktoré skracujú životnosť tonerov appeared first on BOD.sk - spravodajský informačný portál.

Príprava na plavbu jachtou – Čo si so sebou zbaliť

10.02.2024 04:45 Počas prvej plavby na jachte je ťažké odhadnúť, čo budete na lodi potrebovať. Niekomu stačí naozaj málo, zbalí plavky a je vybavený na celú dovolenku. O niečo ťažšie to majú rodiny s deťmi. Pri balení si však uvedomte, že na jachte je málo úložného priestoru. Preto sa zbaľte rozumne a zoberte si so sebou len veci, ktoré reálne budete The post Príprava na plavbu jachtou – Čo si so sebou zbaliť appeared first on BOD.sk - spravodajský informačný portál.

Praktické tipy pre dlhú životnosť a bezpečnosť štvorkolky

10.02.2024 04:45 Štvorkolky, známe aj ako ATV alebo quad, sú skvelými spoločníkmi pre dobrodružné jazdy v teréne. Ak chcete, aby vaša štvorkolka slúžila dlho a bola bezpečná, je dôležité sa o ňu starať. Prinášame vám tipy, ktoré ochránia vás i štvorkolku. Umývanie a čistenie Pravidelné umývanie štvorkolky odstráni špinu a blato, ktoré môžu poškodiť povrch vozidla i vnútornú konštrukciu. Umývanie zlepší The post Praktické tipy pre dlhú životnosť a bezpečnosť štvorkolky appeared first on BOD.sk - spravodajský informačný portál.