Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda
Yucca bola mexickými domorodcami považovaná za všeliek

06.05.2024 02:30 Určite Yuccu poznáte. Vzhľadom pripomína palmu, ale nemá s ňou nič spoločné. Rod zahrnuje celkom 40 druhov týchto vytrvalých rastlín rozšírených predovšetkým v Mexiku, v USA a v severnej časti Strednej Ameriky. Domorodci ju nazývali všeliekom a kmene, ktoré ju užívali, sa podľa rôznych zdrojov dožívali vyššieho veku. Silu rastliny sa snaží dokázať aj moderná Príspevok Yucca bola mexickými domorodcami považovaná za všeliek zobrazený najskôr Bikiny.sk. Čítané: (5)

Viete, ako docieliť vysnívanú postavu na leto a ako schovať menšie nedostatky?

29.04.2024 10:30 Letná sezóna sa neúprosne blíži a my všetci túžime po dokonalej postave do plaviek. Často si vytvárame vysnívanú predstavu o tom, ako by sme chceli vyzerať, no rovnako často sa táto predstava zdá byť vzdialená a nedosiahnuteľná. Avšak nezúfajte, pretože existujú spôsoby, ako sa priblížiť k vysnívanému cieľu. Ako dosiahnuť skutočné výsledky a so sebavedomím Príspevok Viete, ako docieliť vysnívanú postavu na leto a ako schovať menšie nedostatky? zobrazený najskôr Bikiny.sk. Čítané: (3)

Zaujímavosti o kunách, ktoré by ste mali vedieť aj vy

22.04.2024 10:00 Vedeli ste o tom, že kuna je mäsožravý srstnatý člen čeľade lasicovitých? Telo kuny sa vyznačuje mäkkou a hustou srsťou, ktorej farba sa mení od bledožltej až po tmavohnedú, pričom na labkách môže byť farba až do čierna. Svetlejšie sfarbené kuny majú tendenciu mať sivohnedé chvosty, zatiaľ čo tmavšie typy kún majú tmavohnedú farbu chvosta. Uši Príspevok Zaujímavosti o kunách, ktoré by ste mali vedieť aj vy zobrazený najskôr Bikiny.sk. Čítané: (2)

Kam za zábavou počas plavby jachtou? Najlepšie party destinácie v Grécku, Taliansku a Chorvátsku

18.04.2024 21:16 Plavba jachtou po azúrových vodách mora je snom mnohých mladých ľudí. Ponúka nezabudnuteľný zážitok plný slnka, mora a oddychu. Ak hľadáte miesta, kde sa môžete aj zabaviť a užiť si nočný život, prinášame vám výber party destinácií v Grécku, Taliansku a Chorvátsku. Grécke ostrovy pre nikdy nekončiace party Mykonos: Mykonos je známy pre svoj bujarý nočný Príspevok Kam za zábavou počas plavby jachtou? Najlepšie party destinácie v Grécku, Taliansku a Chorvátsku zobrazený najskôr Bikiny.sk. Čítané: (2)

Móda a funkčnosť – keď sa pohodlie stretáva s eleganciou

04.05.2024 02:00 V dynamickom svete módy viedlo spojenie štýlu a praktickosti k novej paradigme: synergii módy a funkčnosti. Preč sú časy, keď móda bola výlučne o estetike; dnes oblečenie slúži ako plátno, ktoré bez problémov spája pohodlie s eleganciou. Móda a funkčnosť – keď sa pohodlie stretáva s eleganciou V dynamickom svete módy viedlo spojenie štýlu a Príspevok Móda a funkčnosť – keď sa pohodlie stretáva s eleganciou zobrazený najskôr Bikiny.sk. Čítané: (1)