Rozšírené hľadanie
Utorok 30. Apríl 2024 |
meniny má Anastázia
Nové aspekty moderného rezidentského bývania

29.03.2024 00:15 V súčasnosti sme svedkami rýchleho vývoja a technologického pokroku, ktorý zasahuje do každej oblasti nášho života, a rezidentské bývanie nie The post Nové aspekty moderného rezidentského bývania first appeared on Vaše zdravie priorita | VZP.sk.

Ako často by mali deti navštevovať zubára?

29.03.2024 00:15 Hoci by sa mohlo zdať, že medzi najčastejšie ochorenia našej populácie patria napríklad žlčové kamene, zápal slepého čreva alebo cukrovka, The post Ako často by mali deti navštevovať zubára? first appeared on Vaše zdravie priorita | VZP.sk.

Evidencia emisií a monitoring ovzdušia

27.03.2024 07:15 Ochrana ovzdušia je dôležitou témou v rámci environmentálnej politiky a zákonných predpisov. Prijatá novela zákona o ochrane ovzdušia obsahuje viac The post Evidencia emisií a monitoring ovzdušia first appeared on Vaše zdravie priorita | VZP.sk.

Najčastejšie príčiny vypadávania vlasov. Ako proti nim účinne bojovať?

23.03.2024 08:00 Bežné a nadmerné vypadávanie vlasov Padanie vlasov v rámci ich pravidelnej obmeny je bežná vec. Takto prichádzame denne o približne 50 až 100 vlasov. O nechcené vypadávanie vlasov sa jedná vtedy, ak je padanie nadmerné alebo výraznejšie ako obvykle a pretrváva dlhšiu dobu. Prípadne sa spustí takmer zo dňa na deň, kedy o vlasy prichádzate The post Najčastejšie príčiny vypadávania vlasov. Ako proti nim účinne bojovať? first appeared on Vaše zdravie priorita | VZP.sk. The post Najčastejšie príčiny vypadávania vlasov. Ako proti nim účinne bojovať? appeared first on Vaše zdravie priorita | VZP.sk.

Vred predkolenia sa dá liečiť: vieme, ako na to!

14.03.2024 04:30 Vred predkolenia, známy aj ako ulcerácia dolnej končatiny, je typ rany alebo otvorenej lézie na koži, ktorá sa nachádza zvyčajne v oblasti predkolenia, teda na dolnej časti nohy nad členkom a pod kolenom. Je to nepríjemné ochorenie, ktoré znepríjemňuje život svojmu nositeľovi. Tento druh vredu sa často vyskytuje ako dôsledok chronickej venóznej nedostatočnosti, pri ktorej The post Vred predkolenia sa dá liečiť: vieme, ako na to! first appeared on Vaše zdravie priorita | VZP.sk. The post Vred predkolenia sa dá liečiť: vieme, ako na to! appeared first on Vaše zdravie priorita | VZP.sk.

5 spôsobov, ako nás saunovanie robí zdravšími

08.03.2024 08:15 Saunovanie so soľným inhalátorom microsalt pomáha pri respiračných ťažkostiach, vrátane regenerácie pľúc, pri kožných a aj spánkových problémoch. Aj jesenné a zimné obdobie má svoje čaro. Prechádzky na sviežom vzduchu nabíjajú energiou, je viac času na ponorenie sa do svojho vnútra a venovanie sa aktivitám v interiéri, napríklad čítaniu kníh. Avšak chladné mesiace roka sú The post 5 spôsobov, ako nás saunovanie robí zdravšími first appeared on Vaše zdravie priorita | VZP.sk. The post 5 spôsobov, ako nás saunovanie robí zdravšími appeared first on Vaše zdravie priorita | VZP.sk.