Rozšírené hľadanie
Štvrtok 2. Máj 2024 |
meniny má Žigmund
Klasické kancelárske priestory verzus moderný, nový coworking v Bratislave.

25.04.2024 01:31 Coworkingové kancelárske priestory sú odpoveďou na dopyt po flexibilných pracovných priestoroch pre ľudí, ktorí pracujú z domu. Vtedy im samozrejme chýba  motivujúce pracovné prostredie alebo im domáca kancelária nedáva dostatok podnetov na produktívnu prácu.  Coworking Bratislava je veľmi obľúbený medzi freelancermi, ktorí poskytujú svoje služby viacerým firmám. Spoločné priestory coworkingu často využívajú rôzne startupy, ale The post Klasické kancelárske priestory verzus moderný, nový coworking v Bratislave. first appeared on Dedina.sk. The post Klasické kancelárske priestory verzus moderný, nový coworking v Bratislave. appeared first on Dedina.sk.

Kam s deťmi, ak ste na dovolenke na Štrbskom plese.

25.04.2024 01:31 Vysoké Tatry sú dovolenkovým cieľom mnohých Slovákov a na svoje si prídu aj rodiny s deťmi. Obľúbené stredisko Štrbské pleso je ideálnym východiskovým bodom pre túry, cyklotúry a mnohé zaujímavé atrakcie. Ubytovanie Štrbské Pleso nie je len o veľkých hoteloch. Pohodlie ako doma môžete nájsť v útulných apartmánoch pre celú rodinu. Pripravení vyraziť? Prečítajte si The post Kam s deťmi, ak ste na dovolenke na Štrbskom plese. first appeared on Dedina.sk. The post Kam s deťmi, ak ste na dovolenke na Štrbskom plese. appeared first on Dedina.sk.

Minibager a jeho využitie pri väčších stavbách.

25.04.2024 01:31 Multifunkčný stroj, ktorý radi využijete pri výkopových či záhradných prácach, nemusí byť na zahodenie ani pri väčších projektoch. Plánujete stavať dom? Chystáte realizovať projekt garáže alebo snívate o bazéne? So všetkým vám môže byť viac ako nápomocný. Minibager je šikovné zariadenie, ktoré má skutočne široké využitie. Či už plánujete zarovnať svoju záhradu, vybudovať krásnu terasu, The post Minibager a jeho využitie pri väčších stavbách. first appeared on Dedina.sk. The post Minibager a jeho využitie pri väčších stavbách. appeared first on Dedina.sk.

Žatva sa blíži: máte potrebné manipulačné i poľnohospodárske stroje?

20.04.2024 05:16 Pri žatevných prácach na poli je dôležitý nielen samotný zber úrody, ale aj spoľahlivá a rýchla logistika. Veľký počet logistických operácií si vyžaduje   aj univerzálnu manipulačnú techniku. V článku sa pozrieme na to, aké typy strojov sú pri žatve v poľnohospodárstve nevyhnutnými pomocníkmi každej efektívnej rastlinnej výroby. Základom je kombajn Keď sa povie žatva, The post Žatva sa blíži: máte potrebné manipulačné i poľnohospodárske stroje? first appeared on Dedina.sk. The post Žatva sa blíži: máte potrebné manipulačné i poľnohospodárske stroje? appeared first on Dedina.sk.

Šikmé strechy – funkčnosť a klasický dizajn

19.04.2024 18:16 Šikmá strecha je typ strešnej konštrukcie, ktorá sa vyznačuje naklonenými strešnými plochami. Je to jeden z najbežnejších typov striech na celom svete, a to z viacerých dôvodov. Šikmé strechy sú nielen funkčné a odolné, ale dodávajú domovom aj klasický a elegantný vzhľad. Šikmé strechy sú populárne hlavne na dedinách Na dedinách a v menších mestách The post Šikmé strechy – funkčnosť a klasický dizajn first appeared on Dedina.sk. The post Šikmé strechy – funkčnosť a klasický dizajn appeared first on Dedina.sk.

Vyberte si správny typ tlačiarne štítkov a etikiet

13.04.2024 00:30 Bez označenia tovaru čiarovými kódmi na štítkoch a etiketách by veľmi ťažko fungovali maloobchodné prevádzky alebo sklady. Identifikácia pomocou kódov uľahčuje prácu, zvyšuje efektivitu evidencie a predaja. Pri tlači štítkov zohráva veľkú úlohu správny výber tlačiarne. Vyberajte podľa typu prevádzky Tlačiareň etikiet a štítkov si nevyberajte len podľa veľkosti alebo ceny. V prvom rade by ste sa mali zamerať The post Vyberte si správny typ tlačiarne štítkov a etikiet first appeared on Dedina.sk. The post Vyberte si správny typ tlačiarne štítkov a etikiet appeared first on Dedina.sk.

Na čo dbať pri výbere klimatizácie? Priniesli sme vám zopár tipov, na čo si dať pozor.

12.04.2024 03:46 Teplejšie dni sú za dverami a nám neostáva nič iné, ako sa na ne pripraviť. Nič nie je nepríjemnejšie ako prísť po celodennej páľave unavení z práce do vyhriatej obývačky. Na to, aby sme sa nesaunovali vtedy, kedy nechceme, je potrebné hľadať spôsob ako sa schladiť. Možno si často ani neuvedomujeme, ale horúčavy nás pripravujú The post Na čo dbať pri výbere klimatizácie? Priniesli sme vám zopár tipov, na čo si dať pozor. first appeared on Dedina.sk. The post Na čo dbať pri výbere klimatizácie? Priniesli sme vám zopár tipov, na čo si dať pozor. appeared first on Dedina.sk.

 Ako a kde začať v záhrade s jarnými prácami?

07.04.2024 06:30 Jar sa neúprosne hlási o slovo a s ňou prichádza čas, kedy sa rozhodneme tráviť čas vonku opravovaním pokazených plotov, renováciou altánkov alebo ošetrovaním stromov a okrasných krovísk. Teploty nám dovoľujú natierať laky, farby a fermeže na drevené ploty a terasy. Mladé stromčeky si tiež zaslúžia našu pozornosť, ošetrenie po zime a zostrihanie. Všetky  jarné práce sa vám môžu stať  príjemným relaxom, The post  Ako a kde začať v záhrade s jarnými prácami? first appeared on Dedina.sk. The post  Ako a kde začať v záhrade s jarnými prácami? appeared first on Dedina.sk.