Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila
Hľadáte zážitky pre dvoch? Zažite vyhliadkové lety a vyskúšajte simulátor letu

14.04.2024 06:00 Neexistuje nič krajšie ako zdieľať nezabudnuteľné zážitky s niekým, koho máte radi. Hľadáte darček, ktorý vás a vašu drahú polovičku prenesie do vzduchu a umožní vám zažiť adrenalínové okamihy? Vyhliadkový let alebo letecký simulátor sú tou správnou voľbou. Prečo je zážitkový darček pre dvoch skvelá voľba Zážitkové darčeky pre dvoch The post Hľadáte zážitky pre dvoch? Zažite vyhliadkové lety a vyskúšajte simulátor letu appeared first on Pobyt.sk.

Aktívna dovolenka? S detským cyklovozíkom žiadny problém

13.04.2024 08:00 Mladí rodičia sa len ťažko vzdávajú všetkých činností a aktivít, ktoré robili pred príchodom dieťaťa na svet. Niektorých sa však budú musieť vzdať a iné sa dajú realizovať aj s dieťaťom. Chce to len pár nápadov a investíciu. Ak túžite toto leto po aktívnej dovolenke na bicykli, kúpte detský cyklovozík. Vozík zvládne každý terén The post Aktívna dovolenka? S detským cyklovozíkom žiadny problém appeared first on Pobyt.sk.

Ako vplýva pobyt v prírode a treking na zdravie

11.04.2024 23:45 Pobyt v prírode a treking sú aktivitami, ktoré vám do života prinesú veľa pozitívnych účinkov na zdravie. Treking nielenže pomáha udržiavať fyzickú kondíciu, ale tiež zlepšuje psychickú pohodu, imunitu, kreativitu a vzťahy s ostatnými. Čo všetko sa vašom živote pozitívne zmení, keď budete pravidelne chodiť na túry? Treking a fyzické zdravie The post Ako vplýva pobyt v prírode a treking na zdravie appeared first on Pobyt.sk.

Bezpečnosť v horách – pozor na pošmyknutie

10.04.2024 03:45 Len nedávno sa médiami prehnala informácia o nešťastnej udalosti, kedy sa matka troch detí zrútila do rokliny. Bohužiaľ v tomto prípade jej už nebolo pomoci a deti prišli o milovanú mamičku. Príčiny pádu nepoznáme, ale vieme vám poradiť, ako sa podobnému nešťastiu vyhnúť a minimalizovať riziko zranenia v horách. Aké sú pravidlá pohybu v horských oblastiach? Do The post Bezpečnosť v horách – pozor na pošmyknutie appeared first on Pobyt.sk.

Predstavujeme vám univerzálny bicykel do každého terénu

06.04.2024 04:45 Crossový bicykel je špeciálny model bicykla navrhnutý na jazdu na rôznych povrchoch vrátane asfaltu, štrku, lesných ciest a ďalších terénov mimo tradičných cyklistických dráh. Tieto bicykle sú navrhnuté tak, aby kombinovali výhody štandardného cestného bicykla a horského bicykla, čím poskytujú všestrannosť pre každý typ terénu. Ak potrebujete bicykel, ktorý vás The post Predstavujeme vám univerzálny bicykel do každého terénu appeared first on Pobyt.sk.

Následujúci mesiac