Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola
Pristáli Američania na Mesiaci vo filmovom štúdiu? Experti dávajú všetko na pravú mieru

13.05.2024 17:30 Jeden z najikonickejších momentov ľudstva je nepochybne ten, kedy prvý ľudia vystúpili na povrch Mesiaca. Slovami Neila Armstronga, išlo síce o jeden malý ... The post Pristáli Američania na Mesiaci vo filmovom štúdiu? Experti dávajú všetko na pravú mieru appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy. Čítané: (2)

Populárna funkcia z Androidu zavíta aj na počítače. Čoskoro Chrome dostanete túto funkciu!

13.05.2024 17:30 Android je bezpochyby jedným z najpopulárnejších operačných systémov vôbec, pričom viacero jeho funkcií, by sme na počítačoch hľadali márne. Jedna funkcia, ktorá je ... The post Populárna funkcia z Androidu zavíta aj na počítače. Čoskoro Chrome dostanete túto funkciu! appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy. Čítané: (2)

Umelá inteligencia alebo človek? Komu viac veríme pri morálnych problémoch?

13.05.2024 17:30 Umelá inteligencia si už našla vo svete svoje miesto, no otázkou stále ostáva, ako človek umelú inteligenciu vníma.   Samozrejme, vo všeobecnosti môžete ... The post Umelá inteligencia alebo človek? Komu viac veríme pri morálnych problémoch? appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy. Čítané: (2)

Americké námorníctvo zverejnilo ďalší stret s UFO: Guľový objekt im zmizol pod vodnou hladinou

18.05.2024 01:30 Posledné štyri roky sa strhol ošiaľ okolo objektov UFO. V roku 2020 americká vláda priznala, že lietajúce taniere na oblohe sú skutočné a ... The post Americké námorníctvo zverejnilo ďalší stret s UFO: Guľový objekt im zmizol pod vodnou hladinou appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy. Čítané: (1)

EÚ podozrieva Metu, že Facebook a Instagram sú navrhnuté tak, aby vytvárali u mladých ľudí závislosť

17.05.2024 05:30 Nie je to tak dávno, čo začal v Európskej únii platiť Zákon o digitálnych trhoch a Zákon o digitálnych službách. Ich úlohou bolo ... The post EÚ podozrieva Metu, že Facebook a Instagram sú navrhnuté tak, aby vytvárali u mladých ľudí závislosť appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy. Čítané: (1)