Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
Google AI robot radí tehotným ženám 2-3 cigarety denne a iné bizarnosti. Gigant urobil prvé zmeny, aby to opravil

31.05.2024 19:00 Spoločnosť Google pred niekoľkými týždňami oznámila uvoľnenie AI Overview funkcie v Spojených štátoch, ktorá užívateľom ponúkne AI generované výsledky vyhľadávania.   Funkcia AI ... The post Google AI robot radí tehotným ženám 2-3 cigarety denne a iné bizarnosti. Gigant urobil prvé zmeny, aby to opravil appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Google práve oznámil niekoľko nových funkcií pre Android smartfóny. Pozrite sa, ako sa vám zmení telefón

31.05.2024 19:00 Spoločnosť Google sa o svoj operačný systém Android dobre stará, čo môžeme vidieť aj na rôznych nových aktualizáciách, ktoré na platformu prichádzajú.   ... The post Google práve oznámil niekoľko nových funkcií pre Android smartfóny. Pozrite sa, ako sa vám zmení telefón appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

AKTUÁLNE: SOI zverejnila weby, cez ktoré by ste si nemali kupovať dovolenku. Ak tam nakúpite, zostanete doma a bez peňazí!

31.05.2024 19:00 Leto máme za rohom a s ním aj obdobie dovoleniek. Hoci vidina lacného zájazdu do exotickej krajiny sa môže zdať lákavá, Slovenská obchodná ... The post AKTUÁLNE: SOI zverejnila weby, cez ktoré by ste si nemali kupovať dovolenku. Ak tam nakúpite, zostanete doma a bez peňazí! appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Bude pršať? Táto aplikácia na počasie vďaka AI valcuje svojou presnosťou konkurenciu

31.05.2024 09:15 Určite to poznáte, plánujete nejaký výlet na víkend alebo rodinnú oslavu a naozaj potrebujete vedieť, aké bude počasie. A tak si preto idete ... The post Bude pršať? Táto aplikácia na počasie vďaka AI valcuje svojou presnosťou konkurenciu appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Nebezpečný nový trójsky kôň používa falošné aktualizácie Google Play, aby vám vybielil bankový účet a ovládol smartfón

31.05.2024 09:15 Bezpečnostní experti odhalili nového bankového trójskeho koňa Antidot, ktorý sa zákerne ukrýva za aktualizácie Google Play.   Po nainštalovaní do zariadenia dokáže malvér ... The post Nebezpečný nový trójsky kôň používa falošné aktualizácie Google Play, aby vám vybielil bankový účet a ovládol smartfón appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Viacfaktorová autentifikácia a VPN služby: Táto kombinácia služieb vám pomôže, aby sa hacker nedostal k vašim dátam

31.05.2024 09:15 V dnešnom digitálnom svete nebolo zabezpečenie všetkých online aktivít nikdy tak dôležité. Vzhľadom na čoraz sofistikovanejšie kybernetické hrozby už nestačí spoliehať sa len ... The post Viacfaktorová autentifikácia a VPN služby: Táto kombinácia služieb vám pomôže, aby sa hacker nedostal k vašim dátam appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Veľký zoznam 136 falošných e-shopov a stránok na jednom mieste: Týmto webom sa vyhnite, môžete prísť o peniaze

30.05.2024 23:30 Natrafiť na online podvod vôbec nie je náročné, ba naopak. V online prostredí sa môžete stretnúť nielen s falošnými webovými stránkami, ale aj reklamami. Nie ... The post Veľký zoznam 136 falošných e-shopov a stránok na jednom mieste: Týmto webom sa vyhnite, môžete prísť o peniaze appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Astronautom by sa do modulu nezmestilo „lunárne auto“, kričia konšpirátori: Tvrdia, že NASA sfalšovala celý program Apollo

30.05.2024 23:30 Ak sa ponoríte do sveta konšpiračných teórií, pristátie na Mesiaci patrí pravdepodobne medzi tie najväčšie, s akými sa môžete stretnúť.   História nám ... The post Astronautom by sa do modulu nezmestilo „lunárne auto“, kričia konšpirátori: Tvrdia, že NASA sfalšovala celý program Apollo appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

FinalSpark vníma biopočítače ako ďalší evolučný krok. Prvé „živé počítače“ sprístupňuje vedcom

30.05.2024 23:30 Švajčiarský startup FinalSpark sa venuje takzvanej biovýpočtovej technike a nedávno spoločnosť predstavila svoju úplne prvú online platformu, ktorá dovoľuje vedcom vykonávať experimenty na ... The post FinalSpark vníma biopočítače ako ďalší evolučný krok. Prvé „živé počítače“ sprístupňuje vedcom appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Facebook čoskoro použije váš obsah, aby trénoval svoju AI. Odhlásenie z toho, aby Meta nepoužívala vaše dáta, nie je vôbec jednoduché

30.05.2024 23:30 Spoločnosť Facebook od 26. júna zmení svoje pravidlá o ochrane súkromia a stane sa ďalšou platformou, ktorá použije obsah užívateľov na trénovanie AI ... The post Facebook čoskoro použije váš obsah, aby trénoval svoju AI. Odhlásenie z toho, aby Meta nepoužívala vaše dáta, nie je vôbec jednoduché appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Vedci identifikovali typ stravy, ktorý spomaľuje starnutie mozgu. Na stole mnohým z nás chýba

30.05.2024 13:30 To, čím sa stravujeme, má vplyv na naše telo a zdravie. Výskumníci z University of Nebraska-Lincoln ale zistili, že určité živiny v našej ... The post Vedci identifikovali typ stravy, ktorý spomaľuje starnutie mozgu. Na stole mnohým z nás chýba appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Google Podcasty u nás čoskoro končia, prejdú na YouTube Music: Takto si odbery exportujete do inej aplikácie

30.05.2024 13:30 Ak ste používali platformu Google Podcasty, určite viete, že od 2. apríla skončila na území Spojených štátov. Čoskoro sekera príde aj ku nám. ... The post Google Podcasty u nás čoskoro končia, prejdú na YouTube Music: Takto si odbery exportujete do inej aplikácie appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

AKTUÁLNE: „Upozorňujeme na vlnu podvodných SMS správ“, hlási veľká banka. Takto môžu podvodné správy vyzerať!

30.05.2024 13:30 Natrafiť na online podvod v dnešnom kybernetickom svete, nie je vôbec náročné. Veľká časť našich životov sa odohráva online. Cez smartfóny pristupujeme k sociálnym sieťam, ... The post AKTUÁLNE: „Upozorňujeme na vlnu podvodných SMS správ“, hlási veľká banka. Takto môžu podvodné správy vyzerať! appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Samsung radí, ako môžete z batérie smartfónu vyťažiť maximum. Tieto rady môže aplikovať ale každý!

30.05.2024 13:30 Batérie v našich telefónov sú jedným z komponentov, ktoré sú najčastejšie skúšané. Nesprávnym používaním zariadenia prispievame k rýchlejšej degradácii batérie a kľudne sa môže ... The post Samsung radí, ako môžete z batérie smartfónu vyťažiť maximum. Tieto rady môže aplikovať ale každý! appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Vedci objavili chýbajúci článok v chémii života. Sme bližšie k tomu, aby sme pochopili, ako vznikol

30.05.2024 13:30 Vznik života na Zemi vedci stále považujú za záhadu, hoci postupne získavame lepšiu predstavu o tom, čo môžeme považovať za najpravdepodobnejší scenár. Otázkou ... The post Vedci objavili chýbajúci článok v chémii života. Sme bližšie k tomu, aby sme pochopili, ako vznikol appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.