Rozšírené hľadanie
Sobota 4. Máj 2024 |
meniny má Florián
Chystáte sa za kvalitným detským oblečením do zahraničia? Už nemusíte!!!

31.10.2017 09:39 Preč sú tie časy, keď sme museli pre kvalitnejší kúsok oblečenia cestovať cez hranice do Rakúska, Nemecka alebo dokonca až do Ameriky. V dnešnej dobe už nakúpite značkové detské oblečenie z krajín Anglicka, Francúzska, Nemecka či USA i v našej krajine a dokonca on-line na internete. Ešte donedávna mali veľkú výhodu tí, ktorí ovládali cudzí jazyk, pretože si mohli detské Príspevok Chystáte sa za kvalitným detským oblečením do zahraničia? Už nemusíte!!! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Leto plné zahraničných zážitkov

29.10.2017 14:01 Ak ste rozmýšľali, že by ste radi vycestovali do cudzích krajín, no neradi by ste išli len na dovolenku, práca v zahraničí by mohla byť tým ideálnym spôsobom ako spoznať nie len krajinu, no zároveň si privyrobiť zopár eur. Aké možnosti však máte na to, aby vaše náklady boli čo najnižšie? Dobrovoľníctvo Ako prvé sa vám Príspevok Leto plné zahraničných zážitkov zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako na výučbu cudzieho jazyka?

28.10.2017 19:38 Niektorý ľudia tvrdia, že učenie je naozaj ťažké a obťažné. Rozmýšľali ste však niekedy nad tým, že možno máte iba zlú techniku učenia sa, poprípade využívate techniku, ktorá nie je vhodná pre vás a pre váš mozog? Výučba jazykov je naozaj veľmi špecifická. Tieto slová a v podstate všetky poznatky z jazyka by sme si totiž mali ukladať v dlhodobej Príspevok Ako na výučbu cudzieho jazyka? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Zaujímavé športové ativity už aj na Slovensku

28.10.2017 18:38 Ak patríte k tým, ktorý už od detstva obdivovali známych hercov a zároveň Kung-Fu majstrov ako sú Jackie Chan, Jet Li alebo Bruce Lee, potom pre vás máme dobré správy. Vedeli ste, že práve Shaolin Kung-Fu sa dá učiť už aj na Slovensku? A hoc toto bojové umenie zväčša trénujú Slovenskí majstri, každý z nich je špecializovaný na samotnú Príspevok Zaujímavé športové ativity už aj na Slovensku zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Hit sezóny

23.10.2017 19:55 Jesenná sezóna je už v plnom prúde. Odložili sme sandále, tramky a iné letné topánky do skríň a naopak, vytiahli sme tie viac vhodné do chladnejšieho a upršanejšieho počasia. Každým rokom sa menia trendy v oblasti módy a výnimkou nie je ani samotná obuv. Každý rok je niečím výnimočný a špecifický a niečo v ňom Príspevok Hit sezóny zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Stop diskriminácie v kanceláriách!

23.10.2017 18:45 Už na úvod treba podotknúť, že kancelárie nie sú len o nejakom obyčajnom pracovnom prostredí, kde vykonávame našu prácu a snažíme sa vyprodukovať nejaký výstup. Je to miesto, kde trávime veľkú časť dňa, spoznávame nových ľudí, budujeme vzťahy s kolegami či mnohokrát riešime pracovné problémy. Našim cieľom je, aby sme sa na pracovisku cítili komfortne a nič nám nechýbalo. Príspevok Stop diskriminácie v kanceláriách! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Eurookná a ich výhody, ktoré poskytujú

23.10.2017 18:45 Jednou z najčastejších otázok, ktorú si kladieme pri výbere okien, je: „Aký materiál preferujem?“. Je pochopiteľne na nás, či zvolíme cenovo dostupný plast, nezničiteľný hliník alebo jedinečné drevo, ktoré zaujme už od prvého momentu. Avšak, pred tým, ako sa rozhodnete pre kúpu okien, zvážte všetky „pre“ a „proti“ jednotlivých typov materiálov, aby ste rozhodnutie v konečnom dôsledku Príspevok Eurookná a ich výhody, ktoré poskytujú zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Trampolína nie je len pre najmenších!

15.10.2017 00:06 Aj vy premýšľate nad tým, ako by ste zabavili vaše ratolesti počas letných prázdnin? Máme pre vás jedno skvelé riešenie v podobe detskej trampolíny, ktorá zabaví vaše deti počas celého dňa! Avšak, už dávno neplatí, že trampolína je určená len pre deti! Dokonca, aj dospelí už dávno zistili, že vďaka skákaniu na trampolíne môžu „zhodiť“ nejaké Príspevok Trampolína nie je len pre najmenších! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Klobúk je skvelým doplnkom nie len na leto

15.10.2017 00:06 Vecou, ktorú na dovolenku často opomíname je pokrývka hlavy. Pritom je veľmi dôležitá, chráni pred spálením pokožky hlavy, u ktorej nie je možné spoliehať nato, že nám ju vlasy plnohodnotne zakryjú a taktiež tvár, u ktorej dlhodobé vystavenie slnku môže znamenať nie len spálenie, ale taktiež nadmerný výskyt pigmentových škvŕn. A to nie je všetko, klobúk je taktiež extrémne Príspevok Klobúk je skvelým doplnkom nie len na leto zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Premýšľate nad vhodným darčekom? Inšpirujte sa!

12.10.2017 00:41 Aj vy určite súhlasíte s tým, že výber darčekov nie je jednoduchou záležitosťou, obzvlášť vtedy, keď chcete dotyčného potešiť originálnym darom. Jedným z najefektívnejších riešení, vďaka ktorému zvládnete výber vhodného daru „ľavou zadnou“, sú internetové obchody, kde je ponuka sortimentu skutočne bohatá! Avšak, pred tým, ako sa do celého tohto „procesu“ vôbec pustíte, sadnite si a poriadne Príspevok Premýšľate nad vhodným darčekom? Inšpirujte sa! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Povinná výbava pri každej stanovačke alebo na čo nezabudnúť pri balení batohu

08.10.2017 00:09 Dni sa pomaly predlžujú, vonku je stále teplejšie a už vôbec nikomu sa nechce sedieť doma na zadku. Teplé slnečné lúče nás veselo volajú do prírody a na tom našom Slovensku jej veru máme na výber. A keby ste sa tohto roku namiesto exotického mora rozhodli pre starú dobrú klasickú stanovačku? Veľký batoh na plecia a ste slobodní Príspevok Povinná výbava pri každej stanovačke alebo na čo nezabudnúť pri balení batohu zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Britský humor a slušnosť

06.10.2017 00:05 Všetci sme už frázu suchý britský humor počuli. Kráľovstvo sarkazmu, cynizmu a irónie. Kamarátka mi vždy hovorí, že ľudia v Londýne nie sú takí slušní ako ľudia na vidieku a v menších mestách. Samozrejme, keď kráčate pomaly, alebo keď si neviete vybrať akú kávu chcete, v mysli vás ľudia naokolo vraždia niekoľkými spôsobmi. No aj tak mám niekedy pocit, Príspevok Britský humor a slušnosť zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako dokáže magická sila levandule zlepšiť vaše zdravie?

02.10.2017 00:02 Egypťania ju používali na mumifikovanie a ako parfum, Rimania ju pridávali do kúpeľov a Gréci ju využívali najmä na medicínske účely. V dnešnej dobe je levanduľa bežne používaná i v našich domácnostiach. Hádam neexistuje šatník, v ktorom by sa nenašlo ochranné vrecko sušených levanduľových kvetov. Je známe, že jej vôňa má pre myseľ upokojujúce účinky a pôsobí ako relaxačný prostriedok. Príspevok Ako dokáže magická sila levandule zlepšiť vaše zdravie? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Počuli ste už o poistení posádky? Že nie?

01.10.2017 12:12 To, že je automobilová doprava jednou z najpoužívanejších, ale zároveň aj najnebezpečnejších foriem prepravy, je už asi známe všetkým. A keďže nebezpečenstvo číha na vodičov na každom kilometri, je lepšie zvážiť aj niečo viac ako len povinné zmluvné poistenie. Napríklad také  poistenie posádky. Že ste o ňom ešte veľa nepočuli? Ak si myslíte, že len Príspevok Počuli ste už o poistení posádky? Že nie? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.