Rozšírené hľadanie
Utorok 30. Apríl 2024 |
meniny má Anastázia
Trampolína nie je len pre deti!

31.05.2017 14:40 Pomaly, ale isto, máme za dverami to najočakávanejšie ročné obdobie – leto. Práve teplé slnečné počasie je skvelá príležitosť na rôzne aktivity v prírode, medzi ktoré sa zaraďuje okrem iného aj skákanie na trampolíne: Nielen, že sa pri tejto aktivite skvelo zabavíte, no zhodíte tiež prebytočné kilá! Skáčte pre svoje zdravie! Aj vy ste si doteraz Príspevok Trampolína nie je len pre deti! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Nedajte autičkárom žiadnu šancu

26.05.2017 15:04 Slovensko je automobilová veľmoc. Ročne sa u nás vyrobí viac ako milión áut a celý tento priemysel zamestnáva i so subdodávateľskými firmami takmer dvestotisíc ľudí. Napriek tomu nie sú automobily na Slovensku pre našich občanov v súvislosti s pomerom k platu lacná záležitosť. Vo väčšine prípadov sa na svojho oceľového tátoša musíte ťažko narobiť. Zlodejov tento fakt však evidentne netrápi Príspevok Nedajte autičkárom žiadnu šancu zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Internet náš všemohúci

26.05.2017 14:07 Ako internet vznikol si každý môže vygoogliť, alebo si môže prečítať náš starší článok. V tomto príspevku si povieme zopár zaujímavých informácií o internete, ktoré sme zozbierali zo všetkých jeho zákutí. Pripravte sa na poriadne divoké čítanie. Prvé YouTube video bolo nahrané 23. apríla 2005. Má názov „Me at the ZOO“ a nahral ho Karim, jeden zo zakladateľov tejto stránky Príspevok Internet náš všemohúci zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Zdravý sex

24.05.2017 23:09 Až na pár výnimiek, ľudia sex jednoducho milujú. Sex dobre predáva, na sexi ľudí sa dobre pozerá, sex vládne svetu. Možno ste však nevedeli, že tento asi najobľúbenejší šport na svete má aj veľa priaznivých účinkov na zdravie. Sex je skvelý liek proti bolesti. Skvelé správy, chlapi! Veda konečne dokázala, že výhovorky typu „nie zlato, Príspevok Zdravý sex zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Všetko, čo potrebujete vedieť o grilovaní

24.05.2017 23:09 Konečne prichádza leto a to znamená, že nastáva aj čas grilovačiek, ktoré sa pomaly stávajú národným športom. Ak máte na pláne rady grilujúcich posilniť, prinášame vám niekoľko dobrých tipov a rád ako sa stať skutočným gril majstrom. Ako vybrať gril Na trhu nájdete grily na uhlie, plynové a elektrické grily. Gril na uhlie nie je zo zdravotného hľadiska Príspevok Všetko, čo potrebujete vedieť o grilovaní zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Grécko volá

24.05.2017 22:04 Úžasné jedlo, ešte úžasnejšia kultúra, také množstvo pamiatok, že budete o ne doslova zakopávať, slnko, ktoré tu svieti okolo 250 dní v roku, prekrásne pláže, dobrodružstvo z objavovania ostrovov, ktorých je vyše 2000, skutočný relax, výhodné nákupy, čarovné tradície a zvyky, športové aktivity, priateľskí ľudia, to všetko na vás čaká v Grécku. Plánujete tam ísť? Mali by ste. Nehanbite sa a ochutnajte Príspevok Grécko volá zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Masážny gél, ktorý spríjemní vaše intímne chvíľky

11.05.2017 22:02 Masáž sa v kombinácií s vonnými olejmi stáva neprekonateľnou slasťou pre telo i dušu. Dodá vám energiu, zbaví negatívnych myšlienok, uvoľní organizmus i stuhnuté svaly a koniec koncov by sa dalo povedať, že ide o skvelú predohru, no nie? Na trhu nájdeme tie najrôznejšie masážne gély, ktoré sa od seba odlišujú vôňou, ale i účelom použitia. Spríjemnite si večer príjemnou masážou celého Príspevok Masážny gél, ktorý spríjemní vaše intímne chvíľky zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.