Rozšírené hľadanie
Streda 1. Máj 2024 |
meniny má Sviatok práce
Športujte s celou rodinou – kolieskové korčule alebo kolobežka?

24.05.2019 00:09 Jar sa pomaly, ale isto blíži, a práve to mnohých z nás núti zamyslieť sa nad možnosťami trávenia voľného času. Počasie bude čoskoro slnečné, žiarivé lúče slnka nás budú zohrievať nielen na tele, ale aj na duši. Čo by ste povedali na korčuľovanie? Výhodou je, že tento šport môžete praktizovať osamote, ale aj s vašimi blízkymi, čo znie Príspevok Športujte s celou rodinou – kolieskové korčule alebo kolobežka? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Očkovanie – kontroverzná téma, ktorá potrápi najviac rodičov

20.05.2019 00:47 V ďalších riadkoch by som sa rada venovala očkovaniu našich najmenších ratolestí. Téma je veľmi aktuálna avšak názory sa rôznia. Budem sa snažiť poskytnúť viacero náhľadov na danú problematiku, ale aj fakty, ktoré si treba uvedomiť. O očkovaní sa vieme dočítať veľmi veľa, stačí otvoriť internet a s každej strany sa na nás sypú informácie od odborníkov, ale aj Príspevok Očkovanie – kontroverzná téma, ktorá potrápi najviac rodičov zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Dokáže byť muž verný?

19.05.2019 00:45 Samozrejme. Pre pohodlie. A pokoj v rodine. Muži sa totiž neradi vystavujú stresovým situáciám. Keby bol menej lenivý a keby mohol vylúčiť akékoľvek riziko, zaručene by neverný bol. A nielen príležitostne. Ideálnym prípadom je situácia, keď muž sedí so svojimi priateľmi v bare. Zrazu naša pánska spoločnosť spozoruje pri barovom pulte krásnu osamelú ženu. Príspevok Dokáže byť muž verný? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

3 tipy, ako si uchovať spomienky zo svadby

13.05.2019 15:06 Je to váš veľký deň. Ale 24 hodín je hrozne málo. Určite budete premýšľať, ako si uchovať atmosféru a spomienky z vašej svadby čo najdlhšie. Svadobné fotky krásne spomienky a zážitky uchovajú. Kam ich ale štýlovo uložiť? Môžete vyskúšať jednu z týchto možností: 1. Svadobná kniha z polaroidových fotografií Keď sa po hostine rozbehne tá Príspevok 3 tipy, ako si uchovať spomienky zo svadby zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Reklamné predmety, ktoré sa nestratia v žiadnej domácnosti

02.05.2019 19:40 V súčasnej dobe si veľa spoločností uvedomuje, ako je marketing veľmi dôležitý, pretože jedine so správnou marketingovou stratégiou porazíte konkurenciu. Ak premýšľate, že zákazníkov a obchodných partnerov potešíte nejakým reklamným predmetom, rozmyslite si, aký vôbec zvolíte. Väčšinou sa jedná o prepisovačky, denníčky a ďalšie kancelárske potreby s logom a názvom firmy. Pritom reklamné predmety môžu Príspevok Reklamné predmety, ktoré sa nestratia v žiadnej domácnosti zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Reklamné predmety, ktoré sa nestratí v žiadnej domácnosti

02.05.2019 14:37 V súčasnej dobe si veľa spoločností uvedomuje, ako je marketing veľmi dôležitý, pretože jedine so správnou marketingovou stratégiou porazíte konkurenciu. Ak premýšľate, že zákazníkov a obchodných partnerov potešíte nejakým reklamným predmetom, rozmyslite si, aký vôbec zvolíte. Väčšinou sa jedná o prepisovačky, denníčky a ďalšie kancelárske potreby s logom a názvom firmy. Pritom reklamné predmety môžu Príspevok Reklamné predmety, ktoré sa nestratí v žiadnej domácnosti zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.