Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila
Novinky pri nákupe chemikálií cez internet

28.05.2020 09:42 Tentokrát vám prezradíme, aké nové funkcie má pre svojich zákazníkov pripravený populárny internetový obchod zameraný na predaj chemických látok, čo by ste o ňom mali vedieť a ktoré látky v jeho rozsiahlej ponuke objavíte.  V tomto eshope sa nestratíte Pre mnohé slovenské, ako aj české laboratóriá, vývojové oddelenia univerzít či výskumné ústavy je spoločnosť Alchimica spoľahlivým a výhradným distribútorom chemických Príspevok Novinky pri nákupe chemikálií cez internet zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Skvelé inšpirácie na hry s deťmi

27.05.2020 14:45 Prichádzajúce letné mesiace, ktoré prinášajú stále viac teplých dní, nútia deti aj dospelých tráviť čo najviac času na čerstvom vzduchu. Ak už ani vy neviete, ako svoje deti zabaviť, tu je pár tipov na zábavné a kreatívne hry, ktoré môžete využiť kedykoľvek a takmer kdekoľvek. Hľadanie pokladov prírody Napíšte deťom zoznam s obrázkami vecí, ktoré majú deti v prírode Príspevok Skvelé inšpirácie na hry s deťmi zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Nemôžete zaspať? Vyskúšajte White noise

27.05.2020 14:45 Ak máte problémy so zaspávaním alebo dlho cestujete a chcete si dopriať účinný a nerušený odpočinok, white noise je presne pre vás. White noise, v preklade biely šum, je typ zvuku, ktorý vzniká kombináciou zvukov všetkých rôznych frekvencií. Keby ste si vzali všetky predstaviteľné tóny, ktoré človek počuje a skombinovali ich spolu, vznikol by vám biely šum. Prídavné Príspevok Nemôžete zaspať? Vyskúšajte White noise zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Pomáha ústna voda tak, ako si myslíme?

27.05.2020 14:45 Čistota zubov je pre každého človeka jednou z najdôležitejších starostlivostí počas života. Kým niekto používa len kefku, iní siahajú aj po medzizubných pomôckach alebo ústnej vode. Je jej používanie naozaj prínosné? V čom je výnimočná? S používaním ústnej vody sa spája veľmi veľa rôznych diskusií. Kým niektorí ju považujú za zbytočnú, iní o nej hovoria ako o dôležitej súčasti ústnej Príspevok Pomáha ústna voda tak, ako si myslíme? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Spoločnosť Colgate-Palmolive podporuje globálnu kampaň #SafeHands, zameranú na pomoc v boji proti CO

25.05.2020 18:34 Spoločnosť Colgate-Palmolive podporí neziskové organizácie po celom svete zdravotníckymi a hygienickými potrebami v hodnote 20 miliónov dolárov. Vyrobí 25 miliónov mydiel a venuje ich svetovým organizáciám v rámci podpory kampane #SafeHands, ktorú spustila Svetová zdravotnícka organizácia . Pomoc v boji proti pandémii Spoločnosť Colgate-Palmolive sa zaviazala darovať výrobky v hodnote presahujúcej 37 tisíc EUR Slovenskému Červenému krížu, aby pomohla v boji proti Príspevok Spoločnosť Colgate-Palmolive podporuje globálnu kampaň #SafeHands, zameranú na pomoc v boji proti COVID-19. zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Espadrilky – láska na prvé obutie

04.05.2020 16:40 Milujete topánky, ktoré sú nielen štýlové a šik, ale zároveň pohodlné? Potom vás poteší  znovuobjavený hit tohtoročnej jari a leta s názvom espadrilky. Topánky sa vyrábajú z pevných, ale vzdušných  materiálov pričom podrážka je tvorená pevnou časťou lemovanou pletenými slamenými pásikmi. Pôvodne boli espadrilky využívané ako lacná verzia topánok pre rybárov v 14. storočí a podrážky boli Príspevok Espadrilky – láska na prvé obutie zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Telo, myseľ, duch – je potrebné, aby fungovalo všetko a budete fungovať aj vy

03.05.2020 11:48 Niekto veľa číta, niekto veľa píše, niekto veľa spí a niekto veľa behá. Každý sme iný a to je na tom super. Na svete žijú miliardy ľudí a každý z nich je individuálna ľudská bytosť.  Každý má svoj scenár na to, ako byť pokojný, úspešný či šťastný. Na nasledujúcich riadkoch si rozoberieme známu trojicu prvkov, Príspevok Telo, myseľ, duch – je potrebné, aby fungovalo všetko a budete fungovať aj vy zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.