Rozšírené hľadanie
Utorok 14. Máj 2024 |
meniny má Bonifác
Dovolenka na Slovensku

26.06.2020 09:03 Čoraz viac Slovákov strávi dovolenku v zahraničí. Či už v lete pri mori, v zime na horách alebo celoročne na poznávacích výletoch po rôznych krajinách a pamiatkach. Nie je sa tomu čo čudovať, keďže po celom svete je čo vidieť a spoznávať, navyše oddych od povinností, pracovných aj iných, je v túto rýchlu dobu priam nevyhnutný. Mnohí Slováci zabudli, že oddychovať Príspevok Dovolenka na Slovensku zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Skorocel – liek už podľa názvu

21.06.2020 12:43 Mestá sú plné budov, ciest a aut. Keď sa prechádzame po uliciach mesta dýchame smog, a vírime nohami vrstvu prachu.  Preto mnoho ľudí raz za čas vybehne na prechádzku do prírody. Tam kde zvuky nevydávajú výtvory človeka, ale vietor v korunách stromov a štebotajúce vtáky. V tomto prostredí sa cíti každý hneď uvoľnený a ľahký. Príroda pôsobí na človeka priam Príspevok Skorocel – liek už podľa názvu zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

4 fakty, ktoré treba vedieť o roštoch do postele

20.06.2020 15:45 Súčasťou spánku nie je len rám postele a matrac, ale aj rošt. Hoci ho počas dňa nevidíme, nie je o nič menej dôležitý, ako iné súčasti. Rošt nekupujeme každý rok a preto s ním ľudia nemajú veľké skúsenosti. Dôležité je ale vedieť, že aj rošty majú vplyv na náš spánok. Zdravotný význam Úlohou roštu nie je len držať matrac Príspevok 4 fakty, ktoré treba vedieť o roštoch do postele zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Flavonoidy ako ochrancovia zdravia a vitality

20.06.2020 11:44 Všetko, čo pochádza z prírody je pre naše zdravie tým najlepším. Medzi zázračné prírodné látky patria flavonoidy, ktoré sa získavajú z rôznych rastlín. Skoro všetky patria medzi silné antioxidanty pôsobiace proti voľným radikálom. Sú bojovníkmi na našej strane a pomáhajú nám eliminovať vznik obávaného ochorenia – rakoviny. Zelená je farba zdravia Pri pohľade na zelenú farbu iste pociťujete Príspevok Flavonoidy ako ochrancovia zdravia a vitality zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Divoké zviera vo vašej obývačke? Vďaka Google je to teraz možné

19.06.2020 17:09 Nedráždi tigra bosou nohou. Alebo hada? To je jedno. V podstate môžete dráždiť veľa zvierat, pokiaľ nie sú naozajstné. Spoločnosť Google zdá sa nemá hraníc v ničom. Ešte minulý rok v rámci svojho podujatia Google I/O 2019 predstavila viacero noviniek. Okrem iného prišla s možnosťou rozšírenej reality priamo vo vašom mobile. Pomocou funkcie Augmented Reality si Príspevok Divoké zviera vo vašej obývačke? Vďaka Google je to teraz možné zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako sociálne siete ovplyvňujú psychiku dieťaťa

19.06.2020 17:09 Je toho plný internet. Fotky krásnych mladých ľudí. Dokonalé postavy, dovolenky, značkové oblečenie, autá, darčeky. Všetci vieme, čo jedia, aký drink práve pijú, koľkokrát zdvihli činku vo fitku. Toto všetko preto, aby sme vedeli, aký majú dokonalý život. Majú nás aj čosi naučiť a motivovať, ale väčšinou majú na psychiku „dieťaťa“ úplne opačný vplyv. Slovo „dieťa“ Príspevok Ako sociálne siete ovplyvňujú psychiku dieťaťa zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Môžu za to hormóny

19.06.2020 17:09 Každá z nás to dobre pozná. V jednej chvíli sme tie najšťastnejšie bytosti na svete, no už o chvíľu nenávidíme seba aj všetkých, ktorí nám skrížia cestu a dokáže nás rozplakať aj reklama v televízii. Za toto všetko môže náš hormonálny systém. Ženy s tým bojujú už od svojej prvej menštruácie a muži sa musia len ticho prispôsobiť, ak chcú prežiť Príspevok Môžu za to hormóny zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Hliníkové okná. Rozumná cena a dlhá životnosť

18.06.2020 10:05 Máte v pláne vymeniť svoje staré okná? Prvou voľbou pri ich výmene bývajú skoro vždy plastové okná. Máme však pre vás skvelý tip. Skúste sa zamerať na celkom iný materiál. Reč bude o hliníku. V minulosti boli hliníkové okná prezentované ako drahý špás. Dnes to už neplatí. Sú síce o niečo drahšie ako plastové, ale vyššia cena sa Príspevok Hliníkové okná. Rozumná cena a dlhá životnosť zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Dovolenka na Slovensku: nezabudnite si zobrať bicykel

10.06.2020 15:30 Tento rok sú letné plány väčšiny populácie narušené a Slováci, ktorí sa nechcú vzdať dovolenky ju pravdepodobne prežijú v našej krajine. Niektorým bude síce more chýbať, no aj Slovensko je krásna krajina, ktorú sa oplatí spoznať. Ak sa vyberiete na letnú dovolenku u nás, určite si so sebou nezabudnite vziať bicykel. Bude vás najlepší kamarát Ak ste sa Príspevok Dovolenka na Slovensku: nezabudnite si zobrať bicykel zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Platinové či zlaté svadobné obrúčky? Nechajte sa inšpirovať

06.06.2020 10:04 Svadobná sezóna je pomaly, ale isto v plnom prúde a jednotlivé páry sa snažia všetko naplánovať podľa tajných predstáv a želaní. Či už máme na mysli kvetinárku, fotografa, dj-a alebo kňaza, ktorý bude mať na starosti celý obrad, každý z páru sa teší na svoj vysnívaný svadobný deň. Samozrejme, veľakrát nie je svadba úplne taká, Príspevok Platinové či zlaté svadobné obrúčky? Nechajte sa inšpirovať zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Pestrec mariánsky očistí vašu pečeň

01.06.2020 10:05 Pečeň je telesným orgánom, ktorý hrá významnú úlohu pri metabolických procesoch. Vďaka pečeni sa vaše telo dokáže detoxikovať od škodlivých látok. Nemyslíte si, že by si vaša pečeň zaslúžila malú očistu? Pomôcť s ňou vám môže bylina s názvom pestrec mariánsky. Vyskúšajte liečivú kúru, ktorá má silné antivírusové a protizápalové účinky. Blahodarne pôsobí nielen na pečeň, ale aj Príspevok Pestrec mariánsky očistí vašu pečeň zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.