Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Tím TotalEnergies odštartoval kemp v Španielsku

16.12.2021 13:46 Tím TotalEnergies začal novú etapu s Petrom Saganom. Prvý spoločný kemp odštartoval v španielskom Calpe, kde mala nedávno dvojica jazdcov Quick-Stepu nehodu. Do tímu sa pripojila celkovo štvorica jazdcov z Bory. Peter Sagan, Maciej Bodnar a Daniel Oss svoju budúcnosť spojili s TotalEnergies už pred nejakou dobou, Juraj Sagan tak spravil len nedávno. Peter Sagan … Continued The post Tím TotalEnergies odštartoval kemp v Španielsku appeared first on Cyklonews.sk.

Do sezóny 2022 ide Movistar v nových farbách

15.12.2021 18:45 Do novej sezóny pripravil tím Movistar zmenu. Dizajnu ich nových dresov sa ujala firma La Passione, ktorá vymenila belasú za tmavo-modrú. Tradičná farba ostáva iba v logu, ktoré symbolizuje telekomunikačného giganta Movistar. Dresy predstavila pätica cyklistov – Alejandro Valverde, Enric Mas, Annemiek van Vleutenová, Emma Norsgaardová a Matteo Jorgenson. Španieli prechádzajú transformáciou, pred nedávnom prepustili … Continued The post Do sezóny 2022 ide Movistar v nových farbách appeared first on Cyklonews.sk.

Degenkolb späť v DSM. Do starého železa ešte nepatrím

13.12.2021 19:15 John Degenkolb sa po piatich rokoch vracia do tímu DSM. V tomto tíme pôsobil v rokoch 2012 až 2016 a nazbieral tam najviac prvenstiev v doterajšej kariére. V posledných dvoch sezónach hájil farby tímu Lotto Soudal, kde zaknihoval iba jedno víťazstvo. Predtým pôsobil v tíme Trek Segafredo, kde sa mu podarilo pridať 5 zárezov na … Continued The post Degenkolb späť v DSM. Do starého železa ešte nepatrím appeared first on Cyklonews.sk.

Zasnežené Val di Sole ovládol Van Aert. Ženám vládla Van Empelová

13.12.2021 00:15 Deviate kolo cyklokrosového svetového pohára vo Val di Sole ovládol Wout Van Aert . Od druhého kola nasadil nekompromisné tempo a rozhodol. Ženám dominovala od začiatku až do konca Van Empelová . Mladá cyklokrosárka v závere odolala tlaku Marianne Vosovej . Trasa – Val di Sole Let’s kick off the day with some crucial … Continued The post Zasnežené Val di Sole ovládol Van Aert. Ženám vládla Van Empelová appeared first on Cyklonews.sk.

Trojica jazdcov Androni Giocattoli v nemocnici po zrážke s autom

11.12.2021 19:15 Decembrový kemp v španielskom Benidorme nezačal dobre pre tím Androni Giocattoli. Hneď v prvý deň zrazilo auto trojicu jazdcov. Po novom tím Drone Hopper Androni Giocattoli zverejnil, že sa jednalo o trojicu Brandon Rojas, Juan Diego Alba a Martì Vigo. Incident sa stal v menšom zjazde, na kapote spomínaného auta skončil Rojas. Kolumbijčan si odniesol … Continued The post Trojica jazdcov Androni Giocattoli v nemocnici po zrážke s autom appeared first on Cyklonews.sk.

Tím Jumbo-Visma uvoľnil Groenewegena k prestupu

11.12.2021 19:15 Dylan Groenewegen požiadal o prestup i napriek dvojročnej zmluve s tímom Jumbo-Visma. Holanďan chce vylepšiť svoje šance na veľkých pretekoch ako Tour de France. V zostave to cez Wouta Van Aerta aktuálne šlo len veľmi ťažko. O jeho služby sa prihlásil austrálsky tím BikeExchange, ktorý mimo Matthewsa nemá do šprintu veľa možností. … Continued The post Tím Jumbo-Visma uvoľnil Groenewegena k prestupu appeared first on Cyklonews.sk.

Dvojica vlkov z Quick-Stepu mala nehodu

11.12.2021 00:15 Tím Deceuninck Quick-Step zahájil prípravu pred ďalšou sezónou kempom v Španielsku. Ich tradičnou destináciou je letovisko Calpe, ktoré leží na juhu. Ich domovom sa stal hotel Suitopia Sol y Mar Hotel. Táto oblasť je pre cyklistov extrémne populárna. Nachádzajú sa tu rovinaté úseky, takisto i vrchárske. Na svoje si prídu i klasikári. Dnes však prišla … Continued The post Dvojica vlkov z Quick-Stepu mala nehodu appeared first on Cyklonews.sk.

„Opi-Omi“ diváčka pozná verdikt, väzeniu sa vyhla

11.12.2021 00:15 Neslávne známa diváčka s transparentom „Allez Opi-Omi“ spoznala svoj trest. Súd v Breste rozhodol o pokute 1200 € a 500 € za spôsobené škody. Navrhovaný 4-mesačný pobyt za mrežami sa napokon nestal realitou. Incident sa odohral v prvej etape Tour de France, 45 kilometrov pred cieľom držala 31-ročná žena transparent, ktorý zasahoval do vozovky. Bola … Continued The post „Opi-Omi“ diváčka pozná verdikt, väzeniu sa vyhla appeared first on Cyklonews.sk.

Qhubeka nedostala World Tour licenciu

11.12.2021 00:15 UCI vo štvrtok potvrdila, že tím Qhubeka nedostane World Tour licenciu pre rok 2022. Tím postihli finančné problémy, ktoré sa ťahajú už nejaký ten mesiac. Manažér tímu Doug Ryder dostal od UCI niekoľko týždňov naviac, no ani tak neuspel. Firma Assos bola ochotná pomôcť tímu, no nepodarilo sa nájsť hlavného sponzora. Dneškom však čas vypršal … Continued The post Qhubeka nedostala World Tour licenciu appeared first on Cyklonews.sk.

Mark Cavendish vo vlčej svorke i ďalší rok

11.12.2021 00:15 Mark Cavendish predĺžil zmluvu s tímom Deceuninck Quick-Step o ďalší rok. Brit sa minulú sezónu pripojil k tímu druhýkrát v kariére. Pôsobil tam medzi rokmi 2013 až 2015. Rok 2021 začal víťazne na pretekoch Okolo Turecka, kde pridal štyri úspešné zárezy. Pred Tour de France pridal ďalšie víťazstvo na pretekoch Okolo Belgicka. Na „Starej … Continued The post Mark Cavendish vo vlčej svorke i ďalší rok appeared first on Cyklonews.sk.

Alpecin-Fenix posilňuje šprintérsku zostavu

11.12.2021 00:15 Tím Alpecin-Fenix pridáva do svojich radov šprintérsku posilu. Jakub Mareczko z Vini Zabú bude v Belgicku pôsobiť najbližšie dva roky. Talian s poľskými koreňmi pôsobil vo Vini Zabú minulú sezónu, predtým bol dva roky v tíme CCC. Rodák z Jaroslawi je rekordérom pretekov Tour of Taihu Lake. Dokopy tam nazbieral až 18 etapových prvenstiev. Tento … Continued The post Alpecin-Fenix posilňuje šprintérsku zostavu appeared first on Cyklonews.sk.

Peter Sagan a Sportful spolu na ďalších 10 rokov

11.12.2021 00:15 Značka športového oblečenia Sportful podpísala novú zmluvu s Petrom Sagan. Nová spolupráca bude trvať ďalších desať rokov. Spojenie týchto dvoch značiek trvá už od roku 2015, keď náš reprezentant podpísal do tímu Tinkoff-Saxo. Spolu získali nespočetné množstvo úspechov, vrátane troch dúhových dresov z majstrovstiev sveta. Okrem cyklistických dresov má Sagan i vlastnú kolekciu voľnočasového oblečenia. … Continued The post Peter Sagan a Sportful spolu na ďalších 10 rokov appeared first on Cyklonews.sk.

Van Aert pri premiére zvíťazil o triedu

11.12.2021 00:15 Wout Van Aert zažil návrat snov. Jeho prvým podujatím v tohtoročnej cyklokrosárskej sezóny bolo Superprestige v Boome. Na domácej pôde naložil súperom takmer dve minúty. Nestačil na neho ani suverén doterajšej jesene Eli Iserbyt . Ženám dominovala už ako obvykle Lucinda Brandová . Trasa – Superprestige Boom Heuvel op, heuvel af… … Continued The post Van Aert pri premiére zvíťazil o triedu appeared first on Cyklonews.sk.

Assos pripravený pomôcť Qhubeke, no nie ako titulárny sponzor

11.12.2021 00:15 Tímu Qhubeka NextHash sa kráti čas. Titulárny sponzor je stále v nedohľadne, no švajčiarska značka Assos je pripravená pomôcť. V roku 2020 taktiež zachraňovala tím, no následne boli vymenený firmou NextHash, ktorá mala 5-ročný plán s tímom Qhubeka. Nie je jasné ako bude spolupráca s NextHash pokračovať, ale už v lete mal tím problémy s … Continued The post Assos pripravený pomôcť Qhubeke, no nie ako titulárny sponzor appeared first on Cyklonews.sk.

Mikel Nieve sa vracia domov

11.12.2021 00:15 Mikel Nieve opúšťa tím BikeExchange a vracia sa domov do Caja Rural-Seguros RGA, kde jazdil v junioroch a kategórii do 23 rokov. 37-ročný Španiel jazdil za austrálsky tím posledné štyri sezóny, no predĺženia zmluvy sa nedočkal. Taktiež sa mu nepodarilo nájsť vhodný tím na najvyššej úrovni a preto bude v sezóne 2022 obliekať zeleno-zlaté … Continued The post Mikel Nieve sa vracia domov appeared first on Cyklonews.sk.