Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola
Sagan sa nezapojil do špurtu

10.05.2024 00:30 Peter Sagan sa ani dnes nezapojil do záverečného špurtu. Najlepšiu pozíciu mal v závere Mark Cavendish a prácu tímu zavŕšil na jednotku. Druhé miesto obsadil Dylan Groenewgen z tímu Jayco Allula. Bronz berie Jon Aberasturi z tímu Euskadi. #TourdeHongrie@MarkCavendish wins Stage 2! — Tour de Hongrie May 9, … Continued The post Sagan sa nezapojil do špurtu appeared first on Cyklonews.sk. Čítané: (1)

Sagana pri návrate zastavil defekt

08.05.2024 19:00 Peter Sagan sa pri návrate na cestu nedostal do záverečného boja o prvenstvo. Šesť kilometrov pred cieľom ho zastavil defekt. Stalo sa tak pri páde jeho súperov, keď jeho bicykel musel mimo cestu. V štrku nebolo ďaleko od nešťastia, no napokon to skončilo defektom. Po výmene predného kolesa náš reprezentant dostihol hlavný … Continued The post Sagana pri návrate zastavil defekt appeared first on Cyklonews.sk. Čítané: (1)

Sagan prišiel o vodičský preukaz

03.05.2024 00:30 Peter Sagan prišiel o vodičský preukaz. Dvanásteho mája ho zastavila polícia vo Fontvieille, pretože javil známky opilosti. O 11:30 sa podrobil skúške, ktorá potvrdila podozrenia. Druhá skúška na stanici bola taktiež pozitívna. Súd v Monaku mu nadelil trojmesačný podmienečný trest, počas tejto doby prišiel aj o vodičské oprávnenie. Sagan a jeho ospravedlnenie View this post … Continued The post Sagan prišiel o vodičský preukaz appeared first on Cyklonews.sk. Čítané: (1)

Elegancia v čiernom – nová kolekcia šiat Medicine na sezónu jar-leto 2024

21.04.2024 00:30 Žena v čiernych šatách vyžaruje sebavedomie a klasický štýl. Čierna farba bola vždy symbolom elegancie a nadčasovej krásy. Značka Medicine si preto pre Vás vo svojej najnovšej kolekcii na nadchádzajúcu sezónu pripravila niečo špeciálne. S hrdosťou Vám predstavujeme kolekciu čiernych šiat, ktoré Vás potešia svojou jednoduchosťou a štýlovou prepracovanosťou. Každá žena potrebuje vo svojom šatníku … Continued The post Elegancia v čiernom – nová kolekcia šiat Medicine na sezónu jar-leto 2024 appeared first on Cyklonews.sk. Čítané: (1)

Špeciálne dresy tímu DSM s technológiou Dyneema. Vďaka Nalini teraz dostupné pre každého

19.04.2024 05:45 Aj v roku 2023 Nalini pokračuje v spolupráci s tímom DSM s cieľom vyrábať a ďalej posúvať vývoj konceptu vysokovýkonného pretekárskeho oblečenia. Holandský tím UCI World Tour sa oblieka do špeciálneho setu ochranného oblečenia, ktorý je teraz dostupný vďaka spoločnosti PRO CYCLING, výhradnému dovozcovi značky Nalini, už aj na Slovensku! Z laboratórií Castel d’Ario bola … Continued The post Špeciálne dresy tímu DSM s technológiou Dyneema. Vďaka Nalini teraz dostupné pre každého appeared first on Cyklonews.sk. Čítané: (1)