Rozšírené hľadanie
Streda 8. Máj 2024 |
meniny má Ingrida
Rebrík ako spoľahlivý a pevný základ na práce okolo domu

31.08.2021 09:16 Zima svojím vyčíňaním vôbec nešetrila strechu na vašom dome a ani okenice na menšej prístavbe? Na každú prácu vo výške sa musíme zabezpečiť… The post Rebrík ako spoľahlivý a pevný základ na práce okolo domu appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Lewis Hamilton. Sedemnásobný majster sveta a symbol Mercedesu

31.08.2021 09:16 Presiahol hranice svojho športu. To by sme mohli konštatovať o britskom jazdcovi Formuly 1 Lewisovi Hamiltonovi, ktorý aj v tomto ročníku oblieka farby nemeckého tímu Mercedes. Málokto o ňom možno vie, že aj keď je F1 jeho hlavnou láskou a pasiou, venuje sa aj iným odvetviam. A možno málokto vie aj to, že Hamilton si The post Lewis Hamilton. Sedemnásobný majster sveta a symbol Mercedesu appeared first on svetkolies.sk.

Vlastníte štvorkolku? Spoľahnite sa na kvalitné pneumatiky

31.08.2021 09:16 Každý motorista vie, že pneumatiky sú pre bezpečnosť a kvalitu jazdy veľmi dôležité. Toto isté pravidlo platí aj pre majiteľov štvorkoliek. Stačí si predstaviť skoky či prejazd náročným terénom a ihneď pochopíte, že práve pneumatiky vás podržali pri adrenalínovej jazde. Štýl jazdy a druh štvorkolky sú určujúcim faktorom Pri výbere pneumatiky na vašu štvorkolku prihliadajte na to, ako jazdíte The post Vlastníte štvorkolku? Spoľahnite sa na kvalitné pneumatiky appeared first on svetkolies.sk.

Skoré vstávanie. Trend, ktorý môže pomôcť k maximalizácii výkonu?

31.08.2021 09:16 Slovenské príslovie hovorí: Ranné vtáča ďalej doskáče. V podstate ide o to, že keď ráno vstanete skôr, podarí sa vám v daný deň byť produktívnejší, stihnúť toho viac, naplniť svoje... The post Skoré vstávanie. Trend, ktorý môže pomôcť k maximalizácii výkonu? first appeared on Magazín Adresár.

Vyskúšali ste si už jazdu štvorkolkou?

31.08.2021 09:16 Hoci štvorkolky môžu na niekoho na prvý pohľad pôsobiť mierne zastrašujúco, rozhodne sa ich netreba báť. Prezradíme vám, čo by ste o nich… The post Vyskúšali ste si už jazdu štvorkolkou? appeared first on Momenty.sk.

Domov bez obáv o bezpečnosť. Bezpečnostné vložky do dverí

31.08.2021 09:16 Pri výstavbe domu sa mnohí ľudia zamerajú predovšetkým na stavebné prvky, ktoré sú na prvý pohľad najviac vidieť. Práve z tohto dôvodu sa veľmi málo pozornosti venuje detailom, akým je napríklad vložka do dverí. Vložka do dverí je na prvý pohľad maličkosť a v závere dôležitý prvok bezpečnosti vášho bývania. Na bezpečnosti sa neoplatí šetriť Vložky do dverí sú rovnako dôležité ako dvere samotné. Väčšine ľudí sa takou maličkosťou akou je vložka nechce zaoberať a často bez premýšľania siahnu po prvej možnosti. Tento postup je nesprávny. V ponuke špecializovaných predajcov nájdete v zásade dva typy vložiek do dverí – stavebné a bezpečnostné vložky. Stavebná vložka do dverí The post Domov bez obáv o bezpečnosť. Bezpečnostné vložky do dverí first appeared on Časopis Home.sk.

Prečo je pre úspech dôležité celoživotné vzdelávanie

31.08.2021 09:16 Celoživotné vzdelávanie je typ vzdelávania sa na vlastnú päsť, ktoré je zamerané na osobný rozvoj. Aj keď neexistuje všeobecná definícia celoživotného vzdelávania, dá sa povedať, že ide o akékoľvek dobrovoľné učenie mimo škôl a univerzít.

Reklama na Facebooku - tá najefektívnejšia?

31.08.2021 09:16 Na sociálnych sieťach je zaregistrované obrovské množstvo ľudí, ktorí tu trávia častokrát veľkú časť zo svojho voľného času. V súčasnosti je preto jedným z najideálnejších miest pre vašu reklamu práve sociálna sieť, akou je práve Facebook. Tak prečo neumiestniť reklamu pre vašu cieľovú skupinu práve tam?

Je nebezpečná káva v tehotenstve?

31.08.2021 09:16 Káva je veľmi obľúbeným nápojom mnohých ľudí, pretože dokáže telo dobe rozbehnúť. Ľudia si často doprajú kávu aj viac krát za deň a sú už od nej závislí. Čo ale robiť v prípade tehotenstva. Dá sa káva stále piť, alebo budete musieť na to zabudnúť? To si teraz povieme!

Cisco CCNA

31.08.2021 09:16 Ak ste pracovníkom v IT sfére, upriamte vašu pozornosť na certifikovaný IT kurz Cisco. Prinášame vám Cisco CCNA, ktorý je určené pre uchádzačov, ktorí potrebujú mať základné teoretické a praktické vedomosti v oblasti počítačových sietí využívajúcich IPv4 a IPv6 protokol. Profesionálny IT kurz vám poskytne dobrý technický základ pre nadväzujúce  Školenia Cisco vo všetkých technologických The post Cisco CCNA first appeared on Časopis - zaujímavosti, novinky a užitočné informácie.

Ochráni nás káva pred Alzheimerom či Parkinsonom?

31.08.2021 09:16 Dôvodov, prečo piť kávu je skutočne veľa. V dnešnej dobe je to obľúbený nápoj, ktorý máte možnosť zakúpiť v rôznych podobách. Aké účinky má káva a dokáže nás ochrániť pred vznikom závažných ochorení? Pitie kávy obľubuje množstvo ľudí. Či už ju pijete raz do dňa alebo častejšie, s určitosťou vám prinesie rôzne priaznivé účinky na The post Ochráni nás káva pred Alzheimerom či Parkinsonom? first appeared on Golem.sk.

Motorkárske oblečenie nie je len na parádu

31.08.2021 09:16 Sadnúť na motorku v rifliach a obyčajnej bunde je veľmi zlý nápad. Moto oblečenie nie je len na parádu. Je ušité tak, aby chránilo telo pred výkyvmi počasia a pred zranením. Vo svete motorkárskeho oblečenia máte na výber z rôznych modelov motorkárskych kombinéz alebo môžete dať prednosť nohaviciam a bunde. Prečo je moto oblečenie dôležité Motorkárske oblečenie je rovnako The post Motorkárske oblečenie nie je len na parádu first appeared on Golem.sk.

Ideálne matrace pre vaše zdravie

31.08.2021 09:16 Na základe čoho si možno zvoliť matrac, ktorý je ohľaduplný k vášmu zdraviu a čo by mal takýto matrac spĺňať? Uvedieme si tiež príklad… The post Ideálne matrace pre vaše zdravie appeared first on Prenocuj.sk.

Cisco CCNP

31.08.2021 09:16 Profesionálny IT kurz vám poskytne dobrý technický základ pre nadväzujúce online Cisco školenia vo všetkých technologických oblastiach. Certifikované IT školenie... The post Cisco CCNP first appeared on Internetový magazín dt.sk.

Ako si pripraviť lahodnú kávu v pohodlí domova

31.08.2021 09:16 Omamná vôňa, stúpajúca para, dotyk lahodnej kávy na perách. Tieto pocity sa nedajú nahradiť ničím iným na svete. Zarytí kávičkári... The post Ako si pripraviť lahodnú kávu v pohodlí domova first appeared on Internetový magazín dt.sk.