Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila
Splňte si sen o dokonalej sedačke. Stačí si vybrať tú správnu pre vás!

30.09.2022 15:33 Sedačka je dôležitou súčasťou obývacej izby a je prevažne centrom diania vo vašej… The post Splňte si sen o dokonalej sedačke. Stačí si vybrať tú správnu pre vás! first appeared on EB.sk.

Šperk na mieru

30.09.2022 15:33 Výnimočné životné udalosti a oslavy si zaslúžia výnimočné darčeky. Neexistuje na svete žena alebo muž, ktorých by nepotešil šperk vyrobený na mieru.

Nádherné Taliansko: Talianske destinácie, ktoré vás chytia za srdce

30.09.2022 06:00 Hovorí sa, že cestovanie je jediná činnosť na svete, za ktorú, keď si zaplatíte, budete bohatší. Kto rád cestuje vie, že je to pravda. Vidieť nové kúty sveta, nové mestá,... The post Nádherné Taliansko: Talianske destinácie, ktoré vás chytia za srdce first appeared on Magazín Adresár.

V akých štylizáciách budú čižmy a členkové topánky na stĺpiku vyzerať najlepšie?

30.09.2022 06:00 Jesenné oblečenie si vyžaduje nákup nových kusov oblečenia – vrátane topánok. Ak si chcete kúpiť čižmy na stĺpiku alebo dámske kožené topánky – nižšie ponúkame zaujímavé nápady na štylizácie. Zistite, ktorá postava a outfit sa k týmto typom obuvi hodí! Čižmy na stĺpiku – sú pre každého? Čižmy sú skvelou voľbou pre každú ženu. Poskytujú ... Príspevok V akých štylizáciách budú čižmy a členkové topánky na stĺpiku vyzerať najlepšie? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Záhrada vášho domu môže byť tiež miestom zábavy a potešenia

30.09.2022 06:00 Väčšina ľudí využíva svoju záhradu veľmi tradičným spôsobom, buď na relaxáciu, alebo na pestovanie domácich produktov. Dá sa však použiť aj iným spôsobom vrátane vodných radovánok. V skutočnosti bolo obstaranie bazéna dlho cenovo nedostupné, aj ak ste sa rozhodli pre nadzemný bazén. Tie sú v súčasnosti najvyhľadávanejšie a vyrábajú sa v širokej škále veľkostí a The post Záhrada vášho domu môže byť tiež miestom zábavy a potešenia first appeared on INSPIRIT.sk.

Zbavte sa hlodavcov humánnym spôsobom

30.09.2022 06:00 Hlodavce sú nielen veľmi rýchli, ale aj vytrvalí a odolní škodcovia, ktorí znehodnocujú naše komfortné bývanie a rovnako nás v ňom ohrozujú prenášanými ochoreniami, pachom a trusom. Ich dlhodobé pôsobenie v obytných priestoroch sa teda prejavuje na zníženej kvalite a prosperite pre zdravie. Ako sa ich zbaviť? Najlepšie humánne! Humánne riešenie – odpudzovače hlodavcov Hlavná The post Zbavte sa hlodavcov humánnym spôsobom first appeared on Família.

Podlahové kúrenie: Luxus alebo samozrejmosť?

30.09.2022 06:00 Kým v minulosti bolo podlahové kúrenie vnímané ako luxus, ktorý si mohli dovoliť len niektorí majitelia domov či bytov, v dnešnej dobe sa stáva štandardom mnohých, nielen nových, domácností. Náklady na jeho realizáciu nemusia byť také vysoké ako si viacerí myslia. No čo je hlavné, dokáže vám zabezpečiť značnú úsporu energií a viacero komfortných benefitov! The post Podlahové kúrenie: Luxus alebo samozrejmosť? first appeared on Família.

Hľadáte voňavý, chutný a zdravý darček? Venujte čaj

30.09.2022 06:00 Behom roku nakupujeme obrovské množstvo darčekov. Veľkých pre rodinu, drobných pre priateľov a známych, výnimočných k svadbám, promóciám aj krstom, ale aj darčekov len tak pre radosť – pre seba aj kohokoľvek iného. Kedykoľvek potrebujeme malý darček, alebo chceme k veľkému pridať ešte niečo zaujímavé navrch, ponúka sa nám čaj. Nie v krabičke a vrecúškach The post Hľadáte voňavý, chutný a zdravý darček? Venujte čaj first appeared on Família.

Trendy v pánskej móde na sezónu jeseň/zima 2022

30.09.2022 06:00 Koniec leta je predzvesťou nielen zmeny ročného obdobia, ale aj nových módnych trendov. Čo odporúčajú dizajnéri a štylisti na sezónu jeseň/zima 2022? Oplatí sa to zistiť, aby ste svoj šatník správne pripravili na nadchádzajúce mesiace v roku. Šťavnaté farby Jeseň si mnohí spájajú so sivosťou a tmou, no v tejto sezóne budú oproti všetkým stereotypom dominovať energické, intenzívne farby. Šťavnatá červená, ohnivo oranžová, teplá žltá, horčicové odtiene, ba aj výrazná zelená, tyrkysová a námornícka modrá – to práve oblečenie v takýchto farbách by nemalo chýbať v šatníku žiadneho muža, ktorý chce vyzerať módne. Žiarivé svetre, roláky, košele a nohavice sú niečo, čo by ste si na jeseň a zimu 2022 určite mali obliecť. V šatníku sa však oplatí mať aj oblečenie, ktoré je farebne o niečo tlmenejšie – krémové alebo svetlohnedé predmety v šatníku budú dobrým doplnkom k intenzívnym farbám. Béžové chinos nohavice, polokošeľa so svetlým golierom, oranžový pletený sveter, pieskový trenčkot a hnedé pánske topánky sú ukážkou jesennej štylizácie v súlade s trendmi na nadchádzajúcu sezónu. Originálne vzory Intenzívne farby nie sú všetko – na jeseň a v zime 2022 sa môžete vyblázniť aj na originálnych vzoroch. Zaujímavá potlač zvýrazní outfit a dodá mu zaujímavý charakter. Muž by sa preto nemal báť oblečenia s potlačou a vzormi – dobrým riešením budú zvieracie, kvetinové a geometrické motívy. Vzorované svetre a košele s abstraktnými tvarmi, škvrnami, leopardím či hadím vzorom sú dokonalou voľbou pre mužov, ktorí nemajú radi nudu a neboja sa vyčnievať z davu. Z módy nevyjdú ani káry a prúžky, ktorými sa dajú ozdobiť nohavice, sako, kabát ako aj pánske čižmy. No okrem toho stojí za to pamätať na vhodný výber štylizácie pre dané miesto alebo príležitosť. Niekedy fantastické, originálne vzory – hoci v súlade s módnymi trendmi – nebudú dobrou voľbou. Napríklad, keď idete na oficiálne obchodné stretnutie alebo vznešený rodinný obrad, oplatí sa staviť na klasiku. Rôznorodosť štýlov, materiálov a textúr Trendy v pánskej móde na sezónu jeseň/zima 2022 možno v skratke opísať ako originálny mix a hru kombinovania rôznych prvkov. Ľahko skombinujete rôzne strihy a štýly, napríklad tak, že si k ladiacim nohaviciam oblečiete oversize sveter, k saku zase elegantný model joggerov. Nič tiež nebráni tomu, aby bol vrchný diel obleku nahradený napríklad katanou alebo pletenou vestou. Dizajnéri tiež navrhujú rôznorodosť materiálov a textúr. Jednotlivé prvky štylizácie môžu byť akýmsi patchworkom a pozostávať z mnohých druhov látok. Toto netradičné riešenie určite urobí štylizáciu zaujímavejšou a pritiahne pohľady okolia. Za zmienku tiež stojí, že na jeseň a v zime bude módne kožené oblečenie – v tomto prípade však nejde len o bundy, kabáty či nohavice. Zaujímavým prvkom outfitu môže byť kožené sako a hnedá alebo čierna košeľa. The post Trendy v pánskej móde na sezónu jeseň/zima 2022 first appeared on MILOTA.

Podľa čoho vybrať správny ohrievač vody?

30.09.2022 06:00 Ohrev teplej vody má hneď po kúrení najväčší vplyv na spotrebu energií v domácnosti. Práve preto je dôležité dbať na výber správneho ohrievača. Spomedzi akých typov si môžete vyberať a ktorým parametrom je dôležité venovať pozornosť? Základné typy ohrievačov vody Ohrievače vody sa podľa zdroja energie delia na elektrické, plynové a kombinované. Plynové ohrievače sú drahšie než elektrické, pričom The post Podľa čoho vybrať správny ohrievač vody? appeared first on TOP5 magazín.

Elegantné a formálne. Novinky vo svete kabátov

30.09.2022 06:00 Kabáty predstavujú must-have kúsky vysokej dámskej elegancie a prestíže. Aj preto ich výber podlieha prísnym zásadám. Kabáty síce patria k sezónnym, ale trvácnym odevom na niekoľko rokov. Z toho vyplýva jasná podmienka – uprednostňujeme kabáty vysokej kvality od overených výrobcov, pričom na ne nešetríme! Aké sú kritériá výberu dámskych kabátov? Účel Prvou zásadou je účel, resp. príležitosť, The post Elegantné a formálne. Novinky vo svete kabátov appeared first on TOP5 magazín.

Na čo nezabudnúť pri love rýb na jeseň? Poradíme vám

30.09.2022 06:00 Jesenná rybačka má svoje pravidlá. Studená voda v jesennom a zimnom období si vyžaduje postupy, na ktoré netreba zabudnúť. Ryby, ako chladnokrvné zvieratá, majú rady ustálené teploty vzduchu a vyššiu teplotu vody. Pokles teploty im nerobí dobre. Rozhoduje teplota vody a vzduchu Pri jesennej a zimnej rybačke je teplota vody kľúčová, preto sa odporúčajú na lov hlbšie The post Na čo nezabudnúť pri love rýb na jeseň? Poradíme vám appeared first on TOP5 magazín.

Tepláky ideálne na letné večery – 6 efektných strihov

30.09.2022 06:00 Tepláky sú pohodlné, teplé a… štýlové! Prekvapené? Alebo ste si už možno prezreli najnovší look celebrít a dobre viete, že dámske tepláky sú všadeprítomné? Už sa nenosia len do fitka a v kombinácii so správnym oblečením a doplnkami vytvoria jedinečné outfity na rôzne príležitosti. Pozrite si 6 veľkolepých štýlov na letné večery! 1. Dámske tepláky Príspevok Tepláky ideálne na letné večery – 6 efektných strihov zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Hľadáte užitočné darčeky? Stavte na čaj!

30.09.2022 06:00 Potrebujete malé, darčeky, ktoré potešia? Venujte čaj. Nie ten z hypermarketu. Ten sa ako darček nehodí. Čajíky vodné ako darčeky kúpite v e-shope Veselycaj.cz. Sypané darčeky Niekedy nevieme, aký darček venovať. Hľadáme užitočný, ktorý poteší a taktiež ten, ktorým sa zaručene trafíme. Čaj je univerzálne obľúbený nápoj, takže sa v ňom príliš spliesť nejde. Ako Príspevok Hľadáte užitočné darčeky? Stavte na čaj! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Čo sa oplatí viac? Plynový kotol alebo tepelné čerpadlo?

30.09.2022 06:00 Vykurovacia sezóna začína a s ňou je v popredí zásadná otázka. Oplatí sa viac plynový… Príspevok Čo sa oplatí viac? Plynový kotol alebo tepelné čerpadlo? zobrazený najskôr internetový magazín Bývať.