Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Júl 2024 |
meniny má Božena
Nezabúdate na hygienu v posteli? Ako sa starať o čistotu lôžka

31.12.2023 15:00 Kedy ste naposledy prali posteľnú bielizeň? A čo paplóny a vankúše? Viete o tom, že čistiť je nutné aj matrace? Hygiena v posteli nie je len o lepšom pocite. Vďaka pravidelnému čisteniu a praniu matraca, lôžkovín a bielizne predídete tvorbe roztočov a predĺžite životnosť všetkých častí postele. Starostlivosť o matrace Niektoré druhy matracov nevyžadujú takmer žiadnu starostlivosť a niektoré je nutné sušiť i čistiť. Preto je The post Nezabúdate na hygienu v posteli? Ako sa starať o čistotu lôžka first appeared on Fanpage.sk.

Výhody nabíjacích staníc pre hotely a penzióny

31.12.2023 05:00 Keďže čoraz viac ľudí prechádza na elektrické vozidlá, hotely majú jedinečnú príležitosť uspokojiť tento rastúci trh tým, že vo svojich priestoroch ponúkajú nabíjacie stanice pre elektromobily. V tomto článku poskytneme viac informácií o tom, ako môžu byť nabíjacie stanice prínosom pre hotel aj jeho hostí. Prilákajte ekologicky zmýšľajúcich cestovateľov Tým, že na svojom pozemku ponúknete The post Výhody nabíjacích staníc pre hotely a penzióny appeared first on inmagazin.sk.

Turistika na Slovensku: Nezabudnuteľné Rodinné Dobrodružstvá

30.12.2023 09:15 Slovensko ponúka bohaté možnosti pre turistiku, a to nielen pre dobrodruhov, ale aj pre rodiny s deťmi. Krajina so svojou... The post Turistika na Slovensku: Nezabudnuteľné Rodinné Dobrodružstvá first appeared on Internetový magazín dt.sk.

Výlety na bicykloch pre rodiny s deťmi

30.12.2023 09:15 Výber Správnej Trasy Keď plánujete výlet na bicykloch s rodinou, je dôležité zvoliť správnu trasu. Toto zahŕňa zváženie veku a schopností vašich detí, prevýšenie a typ terénu. Pre začínajúcich cyklistov a deti sú vhodné trasy s krátkymi vzdialenosťami a nízkymi prevýšeniami. Tu sú niektoré tipy na trasy vhodné pre rodiny: Cyklotrasa Okolo Jazera Zemplínska Šírava The post Výlety na bicykloch pre rodiny s deťmi appeared first on Výlety s deťmi.

Máte malý byt? Tipy na praktický nábytok

30.12.2023 09:15 Život v malých bytoch môže byť útulný a finančne úsporný. Na druhej strane sa obyvatelia takýchto bytov musia popasovať s nedostatkom priestoru na ukladanie vecí. Keď hľadáte spôsob pre efektívne využitie každého centimetra, správne zvolený nábytok môže urobiť zázraky. Pri nákupe nábytku do malého bytu je dôležité zvážiť jeho multifunkčnosť a schopnosť poskytnúť dostatok úložného priestoru. Prinášame The post Máte malý byt? Tipy na praktický nábytok first appeared on Golem.sk.

Kuny a ich životný štýl

30.12.2023 09:15 Kuna borovicová je výstižne pomenovaná, pretože sa najčastejšie vyskytuje v ihličnatých lesoch a na voľnom priestranstve ju vidieť len zriedka. Kedysi to bol bežný druh vyskytujúci sa v celej krajine všade tam, kde sa vyskytovali aj veľké plochy lesov, avšak „vyčistenie lesov“ malo zničujúci vplyv na populáciu kuny a do roku 1915 bol tento druh The post Kuny a ich životný štýl first appeared on Golem.sk.

Tipy, ako zariadiť spálňu vo vintage štýle

30.12.2023 09:15 Vytvoriť útulnú spálňu vo vintage štýle môže byť výzvou, ale správnym výberom nábytku a doplnkov dosiahnete jedinečný  vzhľad. Dizajn vintage spálne je… The post Tipy, ako zariadiť spálňu vo vintage štýle appeared first on Magazín Village.

Zútulnite obývačku pomocou knižnice z masívu

30.12.2023 09:15 Zdá sa vám, že obývacia izba vyzerá ako bez duše? Pocit útulnosti a hlavne teplé… Príspevok Zútulnite obývačku pomocou knižnice z masívu zobrazený najskôr Cocktail.sk.

Kuna v dome – ako sa jej zbaviť?

30.12.2023 09:15 Vedeli ste o tom, že kuna je malý, ale vzácny člen rodiny lasíc? Kuny vážia asi 2 kilá a ich telá sú dlhé a nízke. Ich srsť sa môže pohybovať od svetlohnedej až po tmavohnedú s čiernymi nohami a dlhými huňatými čiernymi chvostmi. Na hrudníku majú výraznú svetlohnedú srsť, pričom v zime rastú kunám na nohách The post Kuna v dome – ako sa jej zbaviť? first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Maľovanie stien ľavou zadnou. Ako na to?

30.12.2023 09:15 Natieranie stien nemusí byť nočnou morou a ani zdĺhavým procesom. V dnešnej dobe existuje veľa možností, ako si aj z maľovania stien spraviť zábavnú a jednoduchú činnosť.

Most medzi ezoterikou a vedou

30.12.2023 09:15 Ezoterické myslenie je najčastejšie považované za myslenie rýdzo neracionálne až fantazijné.

Smart batériové úložisko brAIn by FUERGY

30.12.2023 09:15 FUERGY je slovenská technologická spoločnosť ponúkajúca plne automatizované riešenia na riadenie výroby a spotreby elektrickej energie. Medzi jej vlajkové produkty určené pre väčších odberateľov, ako sú napríklad výrobné podniky, logistické sklady alebo nákupné centrá patria smart batériové úložisko brAIn a softvérové riešenie flexibilita brAIn na reguláciu výkonu prevádzkovaných technológií a zdrojov energie. Riešenia od FUERGY The post Smart batériové úložisko brAIn by FUERGY appeared first on bankar.sk.

Čo ste o koži nevedeli

29.12.2023 13:30 Možno ste to ani netušili, ale ľudská koža robí naozaj veľkú prácu. Každý jeden centimeter kože pozostáva z miliónov buniek, stoviek potných žliaz a nervových zakončení a krvných ciev. Ide o najväčší orgán tela a je súčasťou imunitného systému. Existuje ale viac zaujímavých faktov o koži, o ktorých ste možno ani netušili. Koža si pamätá Slnečné lúče poškodzujú pokožku a UV žiarenie je The post Čo ste o koži nevedeli first appeared on Banner.sk.

Trezory podľa typu uzamykania – plusy a mínusy v kocke

29.12.2023 13:30 Trezory predstavujú kľúčovú súčasť zabezpečenia cenností a dôležitých dokumentov. Pri výbere trezora je dôležité zvážiť typ uzamykania. Rôzne metódy uzamykania poskytujú rôzne úrovne bezpečnosti a pohodlia. Z akých možností uzamykania máte na výber a ich výhody i nevýhody vám priblížime v nasledujúcich riadkoch. Uzamykanie trezora na kľúč + Uzamykanie a odomknutie trezoru pomocou kľúča je pohodlné a nevyžaduje technické zručnosti. ... Príspevok Trezory podľa typu uzamykania – plusy a mínusy v kocke zobrazený najskôr Popchips.sk.

Veľkokapacitné smart batériové úložiská brAIn by FUERGY s návratnosťou už od 2,4 roka

29.12.2023 13:30 FUERGY je slovenská technologická spoločnosť ponúkajúca plne automatizované riešenia na riadenie výroby a spotreby elektrickej energie. Medzi jej vlajkové produkty určené pre väčších odberateľov, ako sú napríklad výrobné podniky, logistické sklady alebo nákupné centrá patria smart batériové úložisko brAIn a softvérové riešenie flexibilita brAIn na reguláciu výkonu prevádzkovaných technológií a zdrojov energie. Riešenia od FUERGY The post Veľkokapacitné smart batériové úložiská brAIn by FUERGY s návratnosťou už od 2,4 roka appeared first on people.sk.