Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea
Pretrénovanie – keď telo dáva stopku

29.04.2023 11:00 Niektorí športovci nepoznajú mieru, trénujú každý deň, nedoprajú telu oddych a následne sa čudujú, keď nevládzu a bolí ich telo. Hlavné príznaky pretrénovania sú práve bolesti rôznych častí tela. Nadmerné cvičenie bez adekvátneho oddychu vyvolá telu stres a ten sa okrem bolestí prejaví i inými symptómami. Ako poznať pretrénovanie a ako mu zabrániť? Príznaky pretrénovania Svoje telo dobre poznáte a viete, The post Pretrénovanie – keď telo dáva stopku first appeared on Banner.sk.

Ktoré látky v kozmetike sú toxické?

29.04.2023 11:00 Každú chvíľu vyjdú najavo škandály, ktoré odhalia nečestné jednanie kozmetických firiem. Je jednoduchšie vyrobiť… Príspevok Ktoré látky v kozmetike sú toxické? zobrazený najskôr Cocktail.sk.

Multripress do domu nie je bláznovstvo, ale skvelý nápad

29.04.2023 11:00 Multipress patrí medzi väčšie stroje na posilňovanie, a preto ho nájdete hlavne vo fitness centrách. Pri pohľade na stránky internetových obchodov zistíte, že multipress nemusí mať len obrovské rozmery.

Prečo je výber matraca tak veľmi dôležitý?

29.04.2023 11:00 Mladí ľudia, ktorí sú zdraví ako repa, nedbajú na výber matraca. Následne sa po niekoľkých rokoch spánku na zlom matraci divia, prečo ich začal bolieť chrbát.

Naživo alebo online? Skúste hybrid s LAIA!

29.04.2023 11:00 Pod pojmom hybridný event si môžeme jednoducho predstaviť kombináciu živých a virtuálnych eventov. Napriek všeobecným predstavám môže byť organizovanie hybridného eventu jednoduchšie, než si myslíte. Hybridné eventy nevyžadujú využitie špičkových technológií, ako virtuálna realita, rozšírená realita, hologramy alebo čokoľvek podobné. Naopak, váš hybridný event môže byť úspešný s využitím technológie, ktorá nepredpokladá roky skúseností a The post Naživo alebo online? Skúste hybrid s LAIA! appeared first on Infostránka.sk.

Objavte tajomstvo útulného domova a obklopte sa prírodou

29.04.2023 11:00 Mať útulne zariadený domov je pre mnohých z nás veľmi dôležité. Dobre si oddýchnuť a nabrať silu na nový deň dokážeme len v útočisku, kde sa cítime príjemne. Predstavy o tom, čo je útulné bývanie sú v súčasnosti veľmi rôznorodé, no bohatá je aj ponuka nábytku a doplnkov interiéru. Ponuka materiálov rovnako nezaostáva, preto si The post Objavte tajomstvo útulného domova a obklopte sa prírodou appeared first on Infostránka.sk.

5 tipov, ako sa na jar dostať do formy

29.04.2023 11:00 Ručička váhy nemilosrdne ukazuje rozdiel niekoľkých kíl, ktoré sa od jesene nakopili na nesprávnych miestach. Novoročné predsavzatia sú už dávno za vami a rozmýšľate, ako… The post 5 tipov, ako sa na jar dostať do formy appeared first on Kankán online magazín.

Vyberáme pleťovú kozmetiku. Ako na to?

29.04.2023 11:00 Výber pleťovej kozmetiky je veľmi dôležitý z hľadiska zdravia pokožky tváre. Neodhadnúť typ pleti a kúpiť kozmetiku, ktorá vám nesadne, znamená minimálne tvorbu vyrážok. Podráždená pleť… The post Vyberáme pleťovú kozmetiku. Ako na to? appeared first on Kankán online magazín.

Kuchynský robot vám pomôže pri všetkom. Pozrite sa ako jednoducho si môžete pripraviť domáce cestoviny.

29.04.2023 11:00 Máte pocit, že je pre vás kuchynský robot zbytočný? S týmto spotrebičom dokážete veľa. Domáce cestoviny, ktoré s ním dokážete urobiť, sa žiadnym nevyrovnajú. Zvažovali ste kúpu kuchynského robota, no odhovorila vás myšlienka, že vy až tak často nepečiete? Kuchynský robot totižto už dávno nie je len pre tých, pre korých je pečenie koláčov a The post Kuchynský robot vám pomôže pri všetkom. Pozrite sa ako jednoducho si môžete pripraviť domáce cestoviny. first appeared on Família.

Trápi vás fasáda od blata?

29.04.2023 11:00 Pohľad na znečistenú fasádu vždy zamrzí. Koniec koncov, jej pekná farba buď vybledne, alebo sa zašpiní. A hoci najčastejšími vinníkmi bývajú smog, prach alebo pleseň, aj blato dokáže vzhľadu fasády uškodiť.

Ktoré krajiny najviac využívajú obnoviteľné zdroje energie

29.04.2023 11:00 V súčasnej dobe sa obnoviteľné zdroje energie využívajú čoraz častejšie. Viete o aké zdroje ide?… Príspevok Ktoré krajiny najviac využívajú obnoviteľné zdroje energie zobrazený najskôr Destinácia.sk.

Klimatizácia nemusí byť len biela. Vyberte si kvalitnú klimatizáciu, ktorá má šmrnc

29.04.2023 01:45 Leto už začalo a mnohí z nás sa zamýšľajú nad tým, ako si spríjemniť blížiace sa horúčavy. Niektorí utekajú do najtmavších kútov svojho bytu, ako vyhnanci pred slnkom, iní zase trávia veľa času v sprchovacích kútoch. Spôsobov, ako sa schladiť je viac, no nie každý je vo vašej domácnosti dlhodobo účinný. Najlepší spôsob ako zvládnuť The post Klimatizácia nemusí byť len biela. Vyberte si kvalitnú klimatizáciu, ktorá má šmrnc appeared first on inmagazin.sk.

Zle spíte? Toto je 10 najčastejších príčin

29.04.2023 01:45 Každému sa občas stane, že nemôže ani za nič zaspať. Spánok ako na ihlách a neustále prevaľovanie zo strany na stranu súvisí najmä so zlým psychickým stavom.

Aké činky vybrať na domáce posilňovanie

29.04.2023 01:45 Každý, kto prepadol posilňovaniu vie, že cvičenie s činkami je základ silového tréningu. Ak s posilňovaním len začínate a chcete trénovať aj doma, budete musieť kúpiť činky alebo set činiek. Ktoré činky sú vhodné na domáce posilňovanie? Činky sú skladné a lacné Je jasné, že ak by ste mali neobmedzené priestorové a finančné možnosti kúpili by ste domov stroje na Príspevok Aké činky vybrať na domáce posilňovanie zobrazený najskôr Bikiny.sk.

Pletivo na váš projekt

29.04.2023 01:45 Začínate plánovať svoj budúci projekt a neviete vybrať správne pletivo na plot? Na trhu existujú viaceré typy pletiva a každé z nich má… The post Pletivo na váš projekt appeared first on Magazín Village.