Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
6 signálov že konzumujete príliš veľa bielkovín

02.06.2024 06:30 Bielkoviny sú kľúčovými živinami pre zdravie kostí, svalov a pokožky. Riadia tisíce chemických reakcií a zabezpečujú efektívne fungovanie tela. Avšak ako to už býva, aj s bielkovinami sa dá prehnať, čo môže nastať napríklad pri diétach s vysokým obsahom bielkovín. Prečo by sme nemali s bielkovinami preháňať? Štúdie naznačujú, že nadmerný príjem bielkovín nad odporúčanou The post 6 signálov že konzumujete príliš veľa bielkovín first appeared on Časopis - zaujímavosti, novinky a užitočné informácie. Čítané: (3)

5 krokov k výberu ideálneho rodinného domu

02.06.2024 06:30 Rodinný dom predstavuje obrovskú investíciu, ktorá často zasahuje na celý život. Rozhodnete sa doň investovať nielen svoje financie, ale aj svoje srdce,… The post 5 krokov k výberu ideálneho rodinného domu appeared first on Magazín Village. Čítané: (3)

Vegánsky proteín. Mýty a realita o jeho účinnosti

01.06.2024 11:00 O vegánskom proteíne koluje veľká hromada neopodstatnených mýtov. Aké to sú a prečo by ste im nemali veriť sa dočítate v tomto článku. Vegánsky proteín ocenia najmä vegetariáni, vegáni a tí, ktorí chcú z ekologických alebo zdravotných dôvodov obmedziť konzumáciu živočíšnych produktov. V porovnaní so živočíšnymi produktmi sa totiž rastlinné bielkoviny považujú za udržateľnejší zdroj The post Vegánsky proteín. Mýty a realita o jeho účinnosti first appeared on Fanpage.sk. Čítané: (1)

Detský bicykel pod stromček: Dokonalý darček k Vianociam

01.06.2024 11:00 Vianočná sezóna je tu a s ňou prichádza dilema, čo kúpiť deťom, aby darček potešil a zároveň podporil ich zdravý vývoj. Jedným z najlepších darčekov pre malé deti je bezpochyby… The post Detský bicykel pod stromček: Dokonalý darček k Vianociam appeared first on Slovak magazín. Čítané: (1)

Oživte svoj domov – farebné kombinácie pre jednotlivé miestnosti

01.06.2024 11:00 Každá miestnosť v dome má svoj vlastný charakter a účel. Výber farieb na steny vplýva na atmosféru daného priestoru. Nezáleží na tom, či preferujete pokojné pastelové odtiene, alebo teplé a energické farby. Dôležité je, aby farby odrážali váš osobný vkus a vytvárali harmonické prostredie. V našom sprievodcovi sa pozrieme na odporúčania farebných kombinácií pre obývačku, spálňu, kuchyňu a The post Oživte svoj domov – farebné kombinácie pre jednotlivé miestnosti first appeared on Banner.sk. Čítané: (1)

Aktívny život a športové hodinky k seba patria

01.06.2024 11:00 Športové hodinky nie sú len módny doplnok, ale i praktický nástroj pre tých, ktorí si zakladajú na aktívnom životnom štýle. Majú veľa funkcií a možnosti monitorovania rôznych fyzických aktivít. Pri výbere športových hodiniek je dôležité nielen to, koľko športov dokážu monitorovať. Čítané: (1)

Toto sú TOP automobilky sveta

01.06.2024 11:00 Svet automobilového priemyslu sa v dôsledku inovácií, technologického pokroku a narastajúcich očakávaní zákazníkov neustále mení. Tí najstabilnejší hráči však ostávajú. Toto sú tie najpopulárnejšie automobilky sveta. Opel: Tradičné hodnoty v modernom svete Na začiatok zoznamu zaradíme Opel, nemeckú automobilovú spoločnosť s bohatou históriou a tradíciou. Opel je známy svojím inžinierskym umením a prínosom pre automobilový The post Toto sú TOP automobilky sveta appeared first on Dialnice. Čítané: (1)

Výživa pre prevenciu a liečbu športových kĺbových problémov

01.06.2024 11:00 Problémy s kĺbmi môžu byť častým problémom športovcov a aktívnych ľudí. Medzi najčastejšie kĺbové problémy spojené so športom patrí preťaženie kĺbov, poranenia väzov, chrupaviek a artritída. Pri športe dochádza k opakovaným pohybom a zaťaženiu kĺbov, čo môže spôsobiť ich opotrebovanie a nadmerné používanie. Správna technika cvičenia, správne zahriatie a postupné zvyšovanie intenzity tréningu môžu pomôcť The post Výživa pre prevenciu a liečbu športových kĺbových problémov appeared first on inmagazin.sk. Čítané: (1)