Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda
7 dôvodov, prečo nosím v horách jedine turistickú obuv

12.05.2024 01:16 Počas prechádzok po lese, ale i počas náročnejších výstupov často vidím ľudí obutých v nevhodných topánkach. Ako skúseného trekera ma tento stav mrzí, pretože som na vlastné oči videl záchranné akcie a nepekné dôsledky zranení v horách. Čítané: (8)

10 dôvodov, prečo sa oplatí podnikať

18.05.2024 07:00 Oplatí sa začať podnikať? Je podnikanie to pravé pre vás alebo je lepšie zostať v súčasnej práci? Tieto otázky vŕtajú v hlave každého človeka, ktorý uvažuje o začatí novej etapy života ako podnikateľ.  Čítané: (7)

10 dôvodov, prečo sa oplatí podnikať

13.05.2024 06:30 Oplatí sa začať podnikať? Je podnikanie to pravé pre vás alebo je lepšie zostať v súčasnej práci? Tieto otázky vŕtajú v hlave každého človeka, ktorý uvažuje o začatí novej etapy života ako podnikateľ.  Čítané: (7)

10 tipov na zimnú výbavu do vozidla

17.05.2024 10:45 V zime sa počas jazdy automobilom môžete dostať do situácií, v ktorých sa vám zíde zimná výbava. Výbava na zimu sa diametrálne odlišuje od tej letnej. Čítané: (6)

Funkčná transformácia rodinného domu: poradenstvo dizajnéra

17.05.2024 01:01 Útulný rodinný dom je kombináciou harmónie, ergonómie a funkčnosti. Vytvorenie pohodlného obytného priestoru je jednoduché: dizajn domov sa neustále vyvíja, využíva nové technológie a počítačom podporovaný dizajn. Tu je niekoľko návrhárskych tipov na zvýšenie funkčnosti vášho domova. Interiérové dvere V interiérovom dizajne moderné interiérové ​​dvere  a loftové dvere premenia priestor v priebehu niekoľkých minút. Aktuálnym riešením sú priehľadné The post Funkčná transformácia rodinného domu: poradenstvo dizajnéra appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii. Čítané: (2)

Ako pripraviť auto na technickú a emisnú kontrolu ?

14.05.2024 02:17 Pri príprave auta na technickú a emisnú kontrolu je dôležité mať na pamäti, že ide o základnú kontrolu, ktorá zabezpečuje bezpečnosť vášho vozidla na cestách. Ako sa na takúto kontrolu pripraviť, aby ste predišli možným komplikáciám a zbytočným výdavkom? Technická a emisná kontrola je nevyhnutná pre zistenie, či je vozidlo v technicky bezpečnom stave The post Ako pripraviť auto na technickú a emisnú kontrolu ? first appeared on Golem.sk. Čítané: (2)

The C Café v Trebišove

18.05.2024 17:00 Malé mesto s veľkou históriou: Navštívili sme Trebišov, malé mestečko na východe Slovenska a jeho skvost – Kaštieľ Andrássyovcov. Tento barokovo-klasicistický kaštieľ je nielen ozdobou mesta, ale aj kultúrnym dedičstvom regiónu. V rozsiahlom parku je možno obdivovať impozantné stavby, krásnu prírodu a predovšetkým mauzóleum Júliusa Andrássyho. Jedná sa o neogotickú stavbu, ktorá je situovaná pri The post The C Café v Trebišove appeared first on salkakavy.sk. Čítané: (1)

Kontrolujte tlak v pneumatikách nielen pred dlhšou cestou

18.05.2024 17:00 Tlak v pneumatikách je jedným z najdôležitejších faktorov ovplyvňujúcich bezpečnosť. Správne nahustené pneumatiky zaisťujú optimálnu trakciu, brzdnú dráhu, spotrebu paliva a životnosť pneumatík. Veľa motoristov kontroluje tlak len pred dlhšou cestou, ale spomenúť si na kontrolu tlaku pravidelne sa naozaj vyplatí. Kontrola tlaku pneumatík pred dlhšou cestou Na dlhšie cesty sa zvyčajne vydáte plne naložený. Príspevok Kontrolujte tlak v pneumatikách nielen pred dlhšou cestou zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD. Čítané: (1)

MOTO 66 CAFE v Michalovciach

18.05.2024 17:00 Kaviareň s motorkárskym duchom: V srdci Michaloviec, zakotvených v Košickom regióne, sa nachádza zaujímavá kaviareň s názvom MOTO 66 CAFE, ktorá je vyhľadávaným miestom pre milovníkov kávy a motorkárskej kultúry. Táto jedinečná kaviareň zaujme nielen vynikajúcim výberom nápojov, ale aj autentickou atmosférou, ktorá oslavuje svet dvoch kolies. Unikátny dizajn Pri vstupe do kaviarne vás okamžite The post MOTO 66 CAFE v Michalovciach appeared first on salkakavy.sk. Čítané: (1)

Od klasiky po súčasnosť: preskúmanie vývoja štýlov zásnubných prsteňov

18.05.2024 07:00 Zásnubné prstene sú symbol lásky a oddanosti, ktorý sa nosí ako prejav sľubu navždy.… Príspevok Od klasiky po súčasnosť: preskúmanie vývoja štýlov zásnubných prsteňov zobrazený najskôr Cocktail.sk. Čítané: (1)

Najčastejšie zranenia pri golfe: Hrajte golf bezpečne

18.05.2024 07:00 Golf je často vnímaný ako pokojná a nenáročná športová aktivita. Napriek tomu aj pri hraní golfu existuje riziko zranení. Najčastejšie zranenia pri golfe sú spojené s opakovaným zaťažením, nesprávnou technikou alebo nedostatočným zahriatím pred hrou. Vďaka správnemu prístupu k hre môže byť golf nielen príjemným, ale aj bezpečným športom pre všetky vekové kategórie. Zranenia a bolesti ... Príspevok Najčastejšie zranenia pri golfe: Hrajte golf bezpečne zobrazený najskôr Pisem.sk. Čítané: (1)

Golfové loptičky Callaway Chrome Tour: Úspech na greene zaručený

18.05.2024 07:00 Hľadáte golfové loptičky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť maximálnu kontrolu a presnosť na greene? Callaway Chrome Tour by sa mohli stať vašou novou tajnou zbraňou. Výber golfových loptičiek je však individuálny a závisí herných preferencií a úrovne zručností. Pred kúpou loptičiek Chrome Tour odporúčame vyskúšať tieto loptičky na driving range, aby ste sa uistili, že vám The post Golfové loptičky Callaway Chrome Tour: Úspech na greene zaručený first appeared on Gazda.sk - informačný portál. Čítané: (1)

Trampolíny ako Ideálny Darček na Deň Detí

18.05.2024 07:00 Trampolíny sa stávajú čoraz obľúbenejšou voľbou medzi rodičmi, ktorí hľadajú perfektný darček na Deň detí. Prečo sú trampolíny takým hitom medzi deťmi a prečo by ste mali zvážiť ich kúpu? Odpoveď spočíva v spojení zábavy a fyzického rozvoja, ktoré trampolíny poskytujú. Deti milujú skákanie na trampolíne z mnohých dôvodov. Prvým je čistá radosť a vzrušenie, The post Trampolíny ako Ideálny Darček na Deň Detí first appeared on Família. Čítané: (1)

Kedy darovať zážitkový darček

17.05.2024 10:45 Zážitkové darčeky sa stávajú top tipmi pre dary k rôznym príležitostiam. Možno si lámete hlavu, kedy a aký zážitkový darček darovať. Nie je na tom nič zložité. Stačí, aby ste obdarovaného aspoň trochu poznali a vycítili, aké zážitky ho potešia. Alebo sa môžete riadiť našimi odporúčaniami. Darček pre partnerku k výročiu Výročie. Deň v roku, ktorý chcete mať obaja výnimočný. The post Kedy darovať zážitkový darček appeared first on people.sk. Čítané: (1)

Praktické tipy, ako si začať vyrábať vlastné oblečenie

17.05.2024 10:45 Videli ste vo výklade krásne nohavice, no nemajú vašu veľkosť? Vyhliadli ste si dizajnérske šaty no ich cena sa pohybuje príliš vysoko? Čo tak vyrobiť si vlastné oblečenie? Naučiť sa… See More Príspevok Praktické tipy, ako si začať vyrábať vlastné oblečenie je zobrazený ako prvý na Tvorte s nami. Čítané: (1)