Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana
Ako správne skladovať a uchovávať lepiace pásky?

30.04.2024 23:30 Lepiace pásky patria k užitočným a využívaným produktom v rôznych odvetviach priemyslu, remeslách, logistických… Príspevok Ako správne skladovať a uchovávať lepiace pásky? zobrazený najskôr Cocktail.sk.

Prírodný štýl bývania: Spojenie prírody a pohodlia vo vašom domove

30.04.2024 23:30 V tomto článku sa ponoríme do sveta prírodného štýlu bývania, kde sa zameriame na to, ako môžete priniesť kúsok prírody do pohodlia svojho domova.

Bungalov alebo poschodový dom? Vyberte si správne

30.04.2024 23:30 Už nejaký ten čas si prezeráte projekty domov a vaše rozhodnutie, ako by malo vyzerať vaše budúce bývanie, sa neustále odkladá? Mnohí z vás sa rozhodujú medzi moderným bungalovom a poschodovým rodinným domom. Ale tvrdiť, ktorý z týchto konceptov je lepší, je také ťažké, ako jednoznačne určiť, či je lepší deň alebo noc. Každý z The post Bungalov alebo poschodový dom? Vyberte si správne appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.

Ktoré zdroje bielkovín sú v zelenine najbohatšie?

30.04.2024 23:30 Bielkoviny majú vo výžive významné miesto, navodzujú dlhotrvajúci pocit sýtosti a ich trávenie vyžaduje viac energie v porovnaní s cukrami a tukmi. Napriek tomu sa často naše myšlienky pri pomyslení na… The post Ktoré zdroje bielkovín sú v zelenine najbohatšie? appeared first on Slovak magazín.

Bungalov alebo poschodový dom? Vyberte si správne

30.04.2024 23:30 Už nejaký ten čas si prezeráte projekty domov a vaše rozhodnutie, ako by malo vyzerať vaše budúce bývanie, sa neustále odkladá? Mnohí z vás sa rozhodujú medzi moderným bungalovom a poschodovým rodinným domom. Ale tvrdiť, ktorý z týchto konceptov je lepší, je také ťažké, ako jednoznačne určiť, či je lepší deň alebo noc. Každý z The post Bungalov alebo poschodový dom? Vyberte si správne appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.

Ako si vybrať príslušenstvo pre osobnú starostlivosť a relaxáciu

30.04.2024 23:30 V dnešnom uponáhľanom svete je čas na relax a osobnú starostlivosť viac než dôležitý. V tomto článku sa pozrieme na to, ako si vybrať príslušenstvo, ktoré vám pomôže nielen udržať zdravie a krásu, ale aj nájsť vnútorný pokoj a regeneráciu. Výber správneho masážneho prístroja Masážne prístroje sú základom domáceho wellness. Pri výbere je dôležité zvážiť Príspevok Ako si vybrať príslušenstvo pre osobnú starostlivosť a relaxáciu zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Kuny sú postrachom na povale i v stodole

30.04.2024 13:15 Prítomnosť kún si väčšina ľudí všimne hlavne v prípade, že sa usídlia na povale. Ich prítomnosť odhalia nočné výjazdy kuny alebo zápach z výkalov a mršín. Kunu na povale nikto nechce, ale jej návštevy iste neoceníte ani v sklade či v stodole. Po pár dňoch jej návštev prídete o úrodu alebo o poľnohospodárske vybavenie. Vždy platí, že prevencia je základ, a preto sa The post Kuny sú postrachom na povale i v stodole first appeared on Fanpage.sk.

Captain Drakes Pub v Győri

30.04.2024 13:15 Unikátna lokalita Po dobrom obede v Pálffy reštaurácii sme sa rozhodli, že si zájdeme ešte na jednu  kávu a náhodou sme objavili Captain Drakes Pub na brehu rieky. Captain Drakes Pub v Győri je umiestnený v centre mesta naproti malebnému Biskupskému hradu. Máloktoré mesto v Maďarsku môže byť hrdé na svoj idylický ostrovček uprostred mestského The post Captain Drakes Pub v Győri appeared first on salkakavy.sk.

...

30.04.2024 13:15 Povala by mala byť pre elektrickú inštaláciu a rôzne káble pomerne bezpečným miestom. Ale ani povala nie je bezpečná, keď sa v nej usadí… The post appeared first on eMagazin.sk.

Stavte na vysokú kvalitu kurzov, prinášame vám Palo Alto Networks Firewall 10.0  

30.04.2024 13:15 Kurz Palo Alto Networks Firewall 10.0 Essentials: Configuration and Management je päťdňové školenie pod vedením inštruktora. Ak ste bezpečnostný inžinier, správca bezpečnosti, špecialista na bezpečnostné operácie, bezpečnostný analytik či podporný personál, tento kurz je určený práve pre vás. Investujte do svojej budúcnosti a vzdelávajte sa s tými najlepšími.  Vďaka školeniu Palo Alto budete vedieť: Konfigurovať a spravovať ... Príspevok Stavte na vysokú kvalitu kurzov, prinášame vám Palo Alto Networks Firewall 10.0   zobrazený najskôr Popchips.sk.

Spánok i milostný život. Farby v spálni ovplyvnia veľa

30.04.2024 03:00 Všetko, čo nás obklopuje, vplýva na naše psychické zdravie. Vplyvu farieb na psychiku sa zaoberajú mnohí odborníci, ktorí odhalili záhady pôsobenia farieb na ľudí.

Ako vybrať kozmetiku na akné?

30.04.2024 03:00 Pri akomkoľvek kožnom probléme je dôležité vybrať si správnu kozmetiku. V opačnom prípade môžete ochorenie ešte zhoršiť. Najlepšie je vybrať si vhodnú kozmetiku… The post Ako vybrať kozmetiku na akné? appeared first on Prenocuj.sk.

Top 5 trendov snubných prsteňov roku 2023

30.04.2024 03:00 Svadobný štýl sa zmenil: masívne rodinné dekorácie sú v rozpore s minimalistickým vzhľadom digitálnej generácie. Nezačínajte rodinný príbeh zo sklamania. Vytvorte si svoju legendu, vyberte si svadobné obrúčky v rytme tretieho tisícročia – odvážne, brilantné, nekompromisné. O svadobných trendoch roku 2023 hovorili odborníci z klenotníctva EGNE. Svadobné obrúčky s moissanitom Toto nenájdete v starovekých škatuliach Príspevok Top 5 trendov snubných prsteňov roku 2023 zobrazený najskôr Mesto Bratislava.

Kuna na povale – ničí váš majetok a škodí zdraviu

30.04.2024 03:00 Prítomnosť kuny na povale neveští nič dobré. Prinajmenšom vám zničí izoláciu a veci, ktoré máte na povale uschované. Avšak rizikom je... The post Kuna na povale – ničí váš majetok a škodí zdraviu first appeared on Internetový magazín dt.sk.

Informácie, ktoré sa vám budú hodiť pred kúpou štvorkolky

30.04.2024 03:00 Rozhodli ste sa, že váš vozový park obohatíte o štvorkolku? Rozhodli ste sa správne. So štvorkolkou si užijete zábavu, adrenalín, a ak si kúpite pracovný model, tak vám práca v záhrade pôjde od ruky. Ešte pred tým, ako vstúpite do obchodu so štvorkolkami alebo na jednu kliknete na internete, mali by ste sa oboznámiť so základnými informáciami, ktoré The post Informácie, ktoré sa vám budú hodiť pred kúpou štvorkolky appeared first on Infostránka.sk.