Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
Dajte si kávu a vaša pleť vám poďakuje

23.01.2024 09:46 Ak si každé ráno dáte šálku dobrej kávy na prebratie mali by ste vedieť, že to nie je jej jediný účinok na organizmus. Aj keď kofeín, ktorý je v káve obsiahnutý vám dodá energiu, môže tento nápoj vplývať na organizmus aj inak. Šálka kávy obsahuje množstva antioxidantov, ktoré priaznivo vplývajú na celý organizmus vrátane pleti. Rosacea The post Dajte si kávu a vaša pleť vám poďakuje appeared first on salkakavy.sk.

Sídlo Laposa – Vinárska oblasť Badacsony

22.01.2024 23:32 Navštívili sme očarujúcu vinársku oblasť Badacsony. Prekrásna Badacsonyl eží na brehu Balatonu a je jednou z najznámejších a zároveň najstarších historických vinárskych oblastí Maďarska. Rozprestiera sa na južných slnečných svahoch vulkanických kopcov lemujúcich severozápadný breh Balatonu. Ako som sa dočítala na internete, Badacsony je šperkovnica Maďarska. Nájdete tam: kamenné more, turistické chodníky, pahorky, vyhliadkovú vežu, The post Sídlo Laposa – Vinárska oblasť Badacsony appeared first on salkakavy.sk.

Loď Jokai v Balatonfürede

22.01.2024 23:32 Prechádzali sme sa po pobreží Balatonu v Balatonfürede a obdivovali sme plaviace sa lode. Očarila nás loď menom Jokai. Lode sú mojou srdcovou záležitosťou. Keď sme uvideli pyšne sa týčiacu výletnú loď Jokai, hneď v nás skrsla myšlienka ísť sa na nej previesť. Išli sme sa teda informovať, kedy sa loď najbližšie vyplaví na svoju The post Loď Jokai v Balatonfürede appeared first on salkakavy.sk.

Ever Beach Cocktail Bar v Balatonfürede

22.01.2024 03:31 Balaton, niekedy sa mu hovorí aj „maďarské more“, ukrýva na svojom pobreží niekoľko pekných pláži. Samozrejme sme počas našej letnej dovolenky niektoré z nich navštívili. Zapáčila sa nám napríklad Esterhazy Beach and Waterpark. Jedná sa o elegantnú mestskú pláž nachádzajúcu sa vo východnej časti mesta Balatonfüred. Vstup na pláž je však spoplatnená. Na území kúpaliska The post Ever Beach Cocktail Bar v Balatonfürede appeared first on salkakavy.sk.

Obaly na burgre – ako predávať rýchle občerstvenie cez ulicu

22.01.2024 03:31 Prevádzkujete bistro s teplými sendvičmi, burgráreň alebo bar s rýchlym občerstvením? Potom určite a často prijímate objednávky na jedlo so sebou. Premýšľali ste niekedy nad tým, ako využiť jednorazové obaly na propagáciu svojej značky? A viete o tom, že vaše obaly, ktoré používate na burgre, môžu zákazníkovi mnohé prezradiť o vašom podnikaní? Prečítajte si, ako The post Obaly na burgre – ako predávať rýchle občerstvenie cez ulicu appeared first on salkakavy.sk.

Kaviareň Bublinka v Holíči

21.01.2024 06:30 Koncom októbra sme zavítali do novootvorenej kaviarničky Bublinka v Holíči. Kaviareň nájdete na ulici Námestie Mieru s popisným číslom 17. Bublinka je kaviareň s výberovou kávou a cukrárenskou výrobou priamo v kaviarni. Ako som sa dozvedela, túto kaviareň vlastnia dve veľmi sympatické sestry. Bublinka je presným obrazom toho, ako to má vyzerať, keď sa spojí The post Kaviareň Bublinka v Holíči appeared first on salkakavy.sk.

Kredenc Borbisztró – Balatonfüred

19.01.2024 23:47 Letná dovolenka na severnom brehu Balatonu nám priniesla veľa nových zážitkov. Musím podotknúť, že sme videli prekrásne miesta a v neposlednom rade sme navštívili zaujímavé reštaurácie a kaviarničky. Jedným z takýchto podnikov, čo určite stojí za zmienku, je tiež Kredenc Borbisztró v mestečku Balatonfüred. V spomínanej reštaurácii sme boli počas nášho pobytu dva razy. Jednoducho The post Kredenc Borbisztró – Balatonfüred appeared first on salkakavy.sk.

Tipy a triky pre úsporné využitie malých kuchýň

02.01.2024 17:00 Je celkom výzva zariadiť menšiu kuchyňu, no vďaka našim tipom sa aj z vašej kuchyne stane útulné a praktické miesto, ktorému nebude nič chýbať. Ako optimalizovať priestor v malých kuchyniach, aby bol nielen efektívne využitý, ale aj pôsobil štýlovo? 1. Prispôsobte sa vertikálnemu priestoru Inštalujte závesné police alebo regály na stenu a využite tak vertikálny priestor na skladovanie The post Tipy a triky pre úsporné využitie malých kuchýň appeared first on salkakavy.sk.