Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda
Chudnutie môže byť aj príjemné: choďte na to s rozumom

28.02.2024 08:30 Nový rok je skvelou príležitosťou, ako zmeniť svoj život k lepšiemu. Ak ste si stanovili novoročné predsavzatie, že chcete žiť zdravšie a zhodiť nejaké to kilečko, pustite sa do toho s rozumom. Najlepšími pomocníkmi na ceste za vytúženou postavou sú ovocné šťavy, ktoré sú veľmi chutné a výživné. Ovocné šťavy, ako napríklad rakytníková šťava, brusnicová The post Chudnutie môže byť aj príjemné: choďte na to s rozumom appeared first on salkakavy.sk.

Organizujete teambuilding v zime? Na toto nezabudnite!

22.02.2024 04:15 Teambuilding je proces, ktorý sa zameriava na posilňovanie vzťahov a spolupráce medzi členmi tímu. Cieľom je vytvoriť silný, dobre fungujúci kolektív, ktorý dokáže efektívne spolupracovať a dosiahnuť spoločné ciele. Teambuilding aktivity a cvičenia sú zväčša navrhnuté tak, aby zlepšili komunikáciu, dôveru, spoluprácu a porozumenie medzi jednotlivcami v tíme. Cieľom je vytvoriť prostredie, kde sa členovia tímu The post Organizujete teambuilding v zime? Na toto nezabudnite! appeared first on salkakavy.sk.

Aké sú zdravotné aspekty bezhistamínového vína?

21.02.2024 08:15 Bezhistaminové víno je určené pre ľudí, ktorí trpia alergiou na histamín. Histamín je látka prítomná v niektorých potravinách, ako napríklad v niektorých druhoch vína, a môže spôsobovať alergické reakcie u citlivých jedincov. Bezhistaminové vína sú vyrábané tak, aby obsahovali čo najmenej histamínu. Víno môže obsahovať histamín z rôznych dôvodov, vrátane fermentácie vínnych hrozien, ale výrobcovia The post Aké sú zdravotné aspekty bezhistamínového vína? appeared first on salkakavy.sk.

Káva: Elixir zdravia, ktorý prebudí vaše telo aj myseľ

19.02.2024 17:15 Ak si nedokážete predstaviť deň bez šálky kávy robíte dobre. Tento lahodný nápoj má na ľudský organizmus viacero kladných vplyvov. Nie len že nás ráno preberie, udrží nás bdelými na pracovných stretnutiach a poradách ale môže na náš organizmus vplývať aj inak. Chcete vedieť ako? Zlepšenie zdravia Podľa viacerých výskumov pitie kávy znižuje pravdepodobnosť predčasného úmrtia The post Káva: Elixir zdravia, ktorý prebudí vaše telo aj myseľ appeared first on salkakavy.sk.

Investičné zlato s hologramom spája tradičné hodnoty s modernými technológiami

17.02.2024 06:00 V dnešnej dobe, kedy sa svet financií neustále vyvíja, prichádza aj inovatívny prístup k investovaniu do zlata. Zlaté zliatky s hologramom, ktoré sa na našom trhu ponúkajú vďaka spolupráci firmy Zlatovna a švajčiarskej rafinérie Argor-Heraeus, otvárajú novú kapitolu v investičnom zlate – kombinujú overenú hodnotu s najnovšími technologickými inováciami. Čo presne je investičné zlato? Investičné The post Investičné zlato s hologramom spája tradičné hodnoty s modernými technológiami appeared first on salkakavy.sk.

Skryté poklady Európy: Objavovanie menej známych destinácií

13.02.2024 00:45 Európa je plná skrytých pokladov, ktoré čakajú na objavenie. Od malebných dediniek po nedotknuté prírodné scenérie, tieto menej známe destinácie ponúkajú autentické zážitky mimo preplnených turistických trás. Setenil de las Bodegas, Španielsko Táto malebná dedinka v Andalúzii je známa svojimi bielymi domami postavenými priamo pod obrovskými skalami. Miestny obyvatelia využili prirodzené skalné útvary ako strechy The post Skryté poklady Európy: Objavovanie menej známych destinácií appeared first on salkakavy.sk.

Tipy pre motoristov, ako zvládnuť stres a únavu pri dlhých cestách

10.02.2024 21:30 Čas zimných dovoleniek je v plnom prúde. Niektorých z vás o pár dní čaká dlhá cesta za lyžovačkou alebo do wellness. Ak budete v roli šoféra, možno sa obávate fyzickej únavy, stresu a iných problémov, ktoré striehnu na motoristov pri dlhšom šoférovaní. Ako zabezpečiť, aby bola jazda pohodlná a príjemná? Prinášame niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu zvládnuť stres a únavu The post Tipy pre motoristov, ako zvládnuť stres a únavu pri dlhých cestách appeared first on salkakavy.sk.