Rozšírené hľadanie
Štvrtok 9. Máj 2024 |
meniny má Roland
Zababušte sa: ako si vybrať vhodnú prikrývku pre pohodlný spánok?

06.01.2024 20:15 V noci by sme mali spať. Je to prirodzené pre ľudský organizmus, aby si nabil batérie a pripravil sa na ďalší náročný deň. No niekedy spánok neprichádza, aj keď sa cítite takí unavení, že sa nevládzete ani otočiť na druhý bok. Kvalitu spánku totiž ovplyvňuje niekoľko faktorov. Určite ste počuli o tom, aká dôležitá je The post Zababušte sa: ako si vybrať vhodnú prikrývku pre pohodlný spánok? appeared first on inmagazin.sk.

Zaobstarajte si barové stoličky, ktoré zvýraznia krásu vášho interiéru

04.01.2024 08:45 Na mnohých miestach, kde trávime súkromné a obchodné podujatia, môžeme nájsť barové stoličky. Nájdeme ich v baroch, reštauráciách, v moderných firmách, kde sa zamestnanci stravujú v moderných kuchyniach a jedálňach, ktorých súčasťou je malý bar s barovými stoličkami. Rovnako často ich však nájdeme aj doma. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, kedy sa vám na The post Zaobstarajte si barové stoličky, ktoré zvýraznia krásu vášho interiéru appeared first on inmagazin.sk.

Porovnanie pachových a elektronických odpudzovačov kún

01.01.2024 00:16 Prítomnosť kuny vás môže prekvapiť takmer kdekoľvek. Tieto lesné zvieratá sa čoraz častejšie približujú k ľudským obydliam, kde hľadajú potravu a teplo. Najčastejšie si vytvárajú nory na povalách domov, v stodolách alebo pod kapotou auta. Vždy je ich neželaná prítomnosť predzvesťou materiálnych škôd a rizika šírenia ochorení. Buďte na kuny pripravení a zabráňte ich prítomnosti pachovými alebo elektronickými odpudzovačmi. Pachové The post Porovnanie pachových a elektronických odpudzovačov kún appeared first on inmagazin.sk.

Ako osvetliť váš byt na jar? Vytvorte jedinečnú kombináciu umelého a prirodzeného svetla

01.01.2024 00:16 Žiadna miestnosť v dome alebo byte sa nezaobíde bez svetla. Ak túžite rozjasniť tmu a zútulniť svoj jarný domov v modernom štýle, stavte na funkčné závesné svietidlá alebo dizajnové stojace lampy.  Vybrať vhodné svietidlá do obývačky, spálne, jedálne alebo kuchyne býva občas poriadne náročne. Okrem funkčnosti by ste mali brať do úvahy aj samotné prevedenie The post Ako osvetliť váš byt na jar? Vytvorte jedinečnú kombináciu umelého a prirodzeného svetla appeared first on inmagazin.sk.

Ako byť viac ekologický? Toto sú možnosti!

01.01.2024 00:16 V súčasnej dobe sa čoraz viac ľudia zaoberajú ekologickou stránkou. Rozhodne sa niet čomu čudovať. Predsa len, hrozia mnohé globálne katastrofy a je potrebné sa o naše životné prostredie starať čo najviac. Prinášame vám efektívne riešenia, ako na to! Byť ekologický v dnešnej dobe nie je nič zložité. Existuje totiž spektrum možností, ako na to. The post Ako byť viac ekologický? Toto sú možnosti! appeared first on inmagazin.sk.