Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav
Ako si dať vyčistiť fasádu moderným spôsobom?

27.02.2024 07:45 To, ako vyzerá vaša domácnosť, dokážete ovplyvniť veľmi jednoducho – jej pravidelným upratovaním. Čo sa týka fasády, je to veľmi podobné. Len s tým rozdielom, že umývať fasádu stačí raz za pár rokov, a že vy na to musíte vynaložiť iba minimálne úsilie. Ak ste zvedaví, ako môže fasáda vášho paneláku vyzerať tak ako kedysi, The post Ako si dať vyčistiť fasádu moderným spôsobom? appeared first on inmagazin.sk.

Dubové komody v obývačke – harmónia domova

24.02.2024 01:00 Moderný interiér a dubový nábytok môžu vytvoriť harmonickú a sofistikovanú atmosféru. Využite svoju kreativitu a zakomponujte dubovú komodu do zvyšku vybavenia. Dubové komody sú krásne a vytvoria v obývacej izbe nádhernú kulisu. Prinášame vám tipy, ako sa s komodou v obývacej izbe môžete vyhrať. Dubové komody v modernom dizajne Pri výbere dubových komôd dávajte prednosť moderným dizajnom. Hladké línie, minimálne zdobenie The post Dubové komody v obývačke – harmónia domova appeared first on inmagazin.sk.

Golfové palice so senzormi – komfort a zlepšenie techniky hry

23.02.2024 05:30 Ku golfu neodmysliteľne patrí dobrá golfová výbava. Jej základnou súčasťou sú palice. Lenže nie sú palice ako palice. Novú éru do golfového sveta priniesla umelá inteligencia a smart technológie. Golfové palice so senzormi sú nielen inteligentné, ale sú tiež precízne spracované a prispejú ku komfortu hry i zlepšeniu vašej techniky. Golfové palice so senzormi – ako porozumieť technike The post Golfové palice so senzormi – komfort a zlepšenie techniky hry appeared first on inmagazin.sk.

Prečo sa oplatí investovať do zlata? Toto sú najčastejšie dôvody!

17.02.2024 00:16 Investovanie do zlata je dnes dostupné skutočne pre každého. Aj keď je zlato drahocenný kov, už dávno neplatí, že je vhodný len pre bohatých. Dnes môžete investovať do zlata aj bez toho, aby ste zaň dali celý svoj majetok. Poznáte ten pocit. Máte našetrené peniaze, úspory a finančnú rezervu. Všetko vám len stojí na účte, The post Prečo sa oplatí investovať do zlata? Toto sú najčastejšie dôvody! appeared first on inmagazin.sk.

Štvorkolky – Ako si užiť jazdu naplno

17.02.2024 00:16 Podľa typu štvorkolky je dané jej využitie. Pracovné sa vám zídu na poli, nákladné počas práce okolo domu alebo v lese. Športové štvorkolky a side by side vám prinesú veľa prekvapivých okamihov počas jazdy v rôznom teréne. Ak si trúfnete, môžete sa časom prihlásiť na preteky, ktoré sú o maximálnom adrenalíne. Keď sa povie štvorkolka Veľa ľudí si pod The post Štvorkolky – Ako si užiť jazdu naplno appeared first on inmagazin.sk.

Viete, čo je GAP poistenie a komu sa oplatí?

10.02.2024 05:45 Poistiť vozidlo je možné rôznymi spôsobmi. Každý motorista musí mať automobil s evidenčným číslom poistené cez PZP. Okrem toho sa dajú získať iné typy poistení a pripoistení, ktoré pokryjú škody spôsobené rôznymi príčinami. Jednou z možností je poistiť vozidlo poistením GAP. Viete, čo GAP poistenie kryje? Typy poistení Najviac využívanú sú 4 druhy poistenia – PZP, havarijné, cestovné The post Viete, čo je GAP poistenie a komu sa oplatí? appeared first on inmagazin.sk.