Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Vonku mrzne, padá sneh a vy relaxujete vo vašom celoročnom bazéne

25.04.2024 01:31 Každé ročné obdobie má svoje nezabudnuteľné čaro. Zima zahalí krajinu do bieleho závoja. Sneh a mráz robia radosť deťom i dospelým, ktorí… The post Vonku mrzne, padá sneh a vy relaxujete vo vašom celoročnom bazéne appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Bezpečnosť jazdy na štvorkolke – rady a tipy

21.04.2024 02:30 Štvorkolky sú pre každého synonymom dobrodružnej a terénnej jazdy. Jazda v teréne však vyžaduje nielen plnú pozornosť, skúsenosti, ale tiež rešpekt k silnému stroju.… The post Bezpečnosť jazdy na štvorkolke – rady a tipy appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

PDR oprava preliačin na aute: Všetko, čo by vás mohlo zaujímať

21.04.2024 02:30 Preliačiny – nepriateľ a postrach majiteľov vozidiel. Napriek tomu, že ide o veľmi viditeľné poškodenie automobilu, dajú sa preliačiny odstrániť tak, že po nich… The post PDR oprava preliačin na aute: Všetko, čo by vás mohlo zaujímať appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Česká pracovná obuv: Ktorá je najlepšia?

18.04.2024 00:00 Pri výbere pracovnej obuvi môžete naraziť na nespočetné množstvo značiek a výrobcov. Zatiaľ čo na Slovensku je iba jeden výrobca, v Česku… The post Česká pracovná obuv: Ktorá je najlepšia? appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Čistenie zateplenej fasády je rovnako dôležité ako čistenie fasády bez zateplenia

17.04.2024 03:15 Už niekoľko rokov je veľkým trendom či dokonca až nevyhnutnosťou zatepľovanie fasád rodinných a bytových domov. Hlavným cieľom je ekonomická úspora a… The post Čistenie zateplenej fasády je rovnako dôležité ako čistenie fasády bez zateplenia appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Ako si zariadiť obývačku: Spojenie modernosti, vkusu, pohodlia a luxusu

10.04.2024 08:01 Vytvoriť obývačku, ktorá je zároveň moderná, vkusná, pohodlná a luxusná, môže znieť ako výzva hodná skutočného dizajnérskeho kúzelníka. No nebojte, nie je… The post Ako si zariadiť obývačku: Spojenie modernosti, vkusu, pohodlia a luxusu appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Následujúci mesiac