Rozšírené hľadanie
Sobota 1. Jún 2024 |
meniny má Žaneta
Prečo je kolagén pre telo dôležitý? Toto sú najčastejšie dôvody!

28.02.2024 14:30 Kolagén patrí medzi základné zložky pokožky, vlasov, nechtov, ale aj kĺbov v tele. Je dôležitou zložkou, ktorá je jednoducho v organizme nenahraditeľná. Vedeli ste… The post Prečo je kolagén pre telo dôležitý? Toto sú najčastejšie dôvody! appeared first on Kankán online magazín.

Golfové oblečenie – štýlové a funkčné

22.02.2024 21:31 Golfové oblečenie je pre laika hlavne o štýle, ktorý pripomína anglický vidiek. Hra gentlemanov si však nevyžaduje len štýl. Oblečenie pre hráčov golfu musí byť… The post Golfové oblečenie – štýlové a funkčné appeared first on Kankán online magazín.

Ako sa stať vodcom malého plavidla na Slovensku?

21.02.2024 15:15 Predpokladom pre legálne riadenie motorového člna alebo jachty na vnútrozemských vodách Slovenska je splnenie niekoľkých podmienok. Jednou z nich je absolvovanie kvalifikačného kurzu vodcu… The post Ako sa stať vodcom malého plavidla na Slovensku? appeared first on Kankán online magazín.

Čokoláda: sladká závislosť s tajomstvami

19.02.2024 13:01 Máte radi čokoládu? Asi niet na svete človeka, ktorý by túto sladkosť nepoznal a ktorý by ju aspoň raz nevyskúšal. Je jedno či si dáte… The post Čokoláda: sladká závislosť s tajomstvami appeared first on Kankán online magazín.

Kupujete disky na kolesá auta? Poradíme vám, ako ich vybrať

11.02.2024 02:01 Disky sú dôležitou súčasťou vášho auta. Ovplyvňujú nielen jeho vzhľad, ale aj jazdné vlastnosti a bezpečnosť. Pri výbere diskov by ste sa mali riadiť… The post Kupujete disky na kolesá auta? Poradíme vám, ako ich vybrať appeared first on Kankán online magazín.

Ako zaručene prekvapíte partnera na Valentína? Kúpte mu tento netradičný darček

09.02.2024 09:45 Valentín sa blíži a vy stále neviete, čím by ste potešili svoju polovičku? Chcete jej darovať niečo originálne, zábavné a nezabudnuteľné? Máme pre vás… The post Ako zaručene prekvapíte partnera na Valentína? Kúpte mu tento netradičný darček appeared first on Kankán online magazín.

Guma na cvičenie: Skladná, lacná a variabilná pomôcka na cvičenie

06.02.2024 00:16 Radi cvičíte, ale často cestujete a máte malý byt? Ak chcete cvičiť doma alebo na cestách, nemusíte si kupovať drahé a objemné športové zariadenia.… The post Guma na cvičenie: Skladná, lacná a variabilná pomôcka na cvičenie appeared first on Kankán online magazín.