Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
7 tipov, ako zariadiť obývačku netradične

24.02.2024 09:01 Zariaďovanie obývačky netradičným spôsobom môže pridať do vášho domova osobitý štýl a originalitu. Od nekonvenčných farebných schém až po inovatívne usporiadanie nábytku –  existuje veľa spôsobov, ako transformovať obývačku do priestoru, ktorý odzrkadľuje vašu jedinečnú osobnosť. Prinášame vám 7 tipov pre netradičné zariadenie obývacej izby. 1. Farebná extravagancia Zabudnite na bežné farby, či už stien, The post 7 tipov, ako zariadiť obývačku netradične appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.

Atraktívne detské ihrisko pre malých dobrodruhov

24.02.2024 09:01 Deti priam zbožňujú dobrodružstvá v rôznych podobách a pre mnohé z nich je možnosť stať sa aspoň na chvíľu malým objaviteľom a dobrodruhom čosi ako splnený sen. Veď čo môže byť lepšie, než sa každý deň znovu a znovu vydávať do neprebádaných ríší fantázie a imaginácie a dať krídla tvorivosti a kreativite? V dnešnej dobe The post Atraktívne detské ihrisko pre malých dobrodruhov appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.

Zhodnoťte svoje peniaze efektívne: riešením je investičné zlato!

20.02.2024 04:45 Poznáte ten pocit. Každý mesiac si rovnakú čiastku odkladáte na sporiaci účet, no jej hodnota nejakým spôsobom nerastie. A o tom to presne je. Ak chcete zhodnotiť svoje financie, odporúčame vám investovať. Ktorý spôsob je však ten najlepší? Podľa mnohých odborníkov je to práve investičné zlato. Chcete sa efektívne ochrániť pred rastúcou infláciou? Máte pocit, The post Zhodnoťte svoje peniaze efektívne: riešením je investičné zlato! appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.

Investičné zlato: majú význam zliatky s hologramom?

17.02.2024 06:15 Túžite ako investor zhodnotiť svoje financie, no neviete, akým spôsobom? Riešením je investičné zlato! Už dávno totiž neplatí, že investovanie do zlata je len pre bohatých. Dnes tak môže urobiť skutočne každý, a to bez akýchkoľvek obmedzení. Potrebné je len nájsť správny spôsob investovania. Do zlata môžete v súčasnej dobe investovať hneď niekoľkými spôsobmi. Existujú The post Investičné zlato: majú význam zliatky s hologramom? appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.

Tepelné čerpadlo na vykurovanie domácnosti – výhody a nevýhody

14.02.2024 05:00 Ak skúmate možnosti vykurovania a chladenia vášho domova a zaujíma vás, ako znížiť účty za energiu, možno bude pre vás zaujímavé vykurovanie tepelným čerpadlom. Tepelné čerpadlá sú osvedčenou a spoľahlivou technológiou, ktorá je schopná zabezpečiť celoročné pohodlie vo vašom dome tým, že v zime dodáva teplo, v lete chladí a v niektorých prípadoch aj ohrieva The post Tepelné čerpadlo na vykurovanie domácnosti – výhody a nevýhody appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.

Výmena okien: Potrebujete nové okná? Ako zistíte, že tie staré doslúžili?

08.02.2024 17:45 Výmena alebo inštalácia okien môže byť pre mnohých majiteľov domov stresujúca. Ide o náročný projekt, pri ktorom je potrebné zvážiť niekoľko faktorov. Na začiatku sa zrejme budete zaoberať otázkou, či je výmena okien naozaj nevyhnutná. Potom vás čaká rozhodovanie, aký typ okien je pre vás najvhodnejší, aký druh zasklenia, kedy sa do výmeny pustiť a The post Výmena okien: Potrebujete nové okná? Ako zistíte, že tie staré doslúžili? appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.

Dizajnová kúpeľňa? Stavte na značkové umývadlá!

08.02.2024 07:31 Ako dobre viete, ak si navrhujete kúpeľňu, mali by ste brať ohľad na všetky detaily. Mnohí ľudia zvyknú výber umývadla podceniť, no to určite nie je správne. V dizajnovej kúpeľni je obzvlášť dôležité, aby bola pri umývadle zohľadnená aj estetická funkcia. Pri výbere umývadla sa určite nepozerajte len na cenu. Zohľadnite aj ďalšie dôležité parametre, The post Dizajnová kúpeľňa? Stavte na značkové umývadlá! appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.